-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
Egy Lg oled c3 tévével vannak gondjaim. Miért nem jegyzi meg a készülék, hogy utoljára melyik hdmi-t használtam a kikapcsolás előtt? Bekapcsoláskor nem vált át a yettel tv-re (ő is be volna kapcsolva, de próbáltam ki be kapcsolással is a boxon, viszont sajnos akkor sem reagált rá..), pedig a sony oled tévém egyből átkapcsol bekapcsoláskor arra a hdmi-re amin használtam legutóbb. Egy idős szomszédnál is ez volt a probléma pár hónapja, nem tudtam rájönni hogy hogy lehet rávenni az automata átkapcsolásra.. Marhára zavaró mindig manuálisan átváltani..
Viszont.. Kb semmiben sem jobb a Sony a80k tv-m a mostani lg c3-hoz képest. Sőt a kijelző még fényesebb is.. A hang, a menü gyorsasága, az alkalmazások teljesen megegyeznek. Tehát ebben az árkategóriában semmi értelme + pénzt fizetni a nevesebb" márkának. Nagyon max a 900+ kategóriáknál lehetnek különbségek.
A válaszokat meg a kérdésemhez előre is köszi, szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor