Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
aktív tag
Én 55" ról váltottam 77" ra és abszolult nem bántam meg.
Amikor felkerült a helyére a 77" akkor az asszony nem úgy reagált mint az 55"nál. "Ez csak ekkora?!" "Én nagyobbra számítottan!"
-
hyppo!
aktív tag
válasz
ρσгτσ #111229 üzenetére
Hát
Nekem kicsit gyomrozni kellett, hogy az 55" kevés már a nappaliba. Kartonlapból kivágtam a 77" es fekraktam a falra, hogy én mar ekkorát szeretnék. Mikor rábolíntott, hogy mehet a tv vásárlás akkor közölte, hogy akkor legyen a plafon. Így lett megvéve az első oledem. Mondjuk elég nagy zsákbamacska volt az első 77"oledet megvenni, főleg samsungból. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Sasi001 #111100 üzenetére
Sasi nem tamadlak, de mondanivalód, hogy volt már qd oked és woled ed is akkor tapasztalatból van hasonlítási alapod. Magyarán összehasonlítodtad már a korábbiakkal valamint ahogy írtad G4 is van a családodban.
A leírtakból az ember kikövetkezte.Ismétlem nem tamadás, beszelgetünk!
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111093 üzenetére
Igen, le kell szedni.
Szerintem a beüzmelésnél is le van írva -
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
[link] Ezt a tesztet olvastátok?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111069 üzenetére
Az szép
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111067 üzenetére
És a garival mi a helyzet?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111064 üzenetére
Nem baj
Legalább cserélték
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Netflixen nézem a Kamaszok című sorozatot és az első rész végén van egy jelenet amikor kihalgatás folyik. Csak nekem zajos a film?
Premium előfizum van. -
hyppo!
aktív tag
A samsung.hu-n újra van 77S90D
-
hyppo!
aktív tag
Az hogy melyiknek van jobb képe azt a tesztek bizonyítják (lásd rtings.com).
Szubijektív kinek melyik a megfelelő! Amikor elkezdtem ebbe a topikba (másfél éve) olvasgatni, mert erős érdeklődést mutattam az oled tévék felé. Akkor többen is megállapították , hogy nem pártatlan a topik, mert az LG gyártó volt preferálva. Pedig szerintem elég sokan emlékeznek amikor volt:A Sony a király! Minden szar csak a Panasonic jó! elfogult aktív fórumozók akik próbalkoztak hitet téríteni. Ma már más az álláspont ésl a Samsung által gyártott panellel szerelt tv(k) is jönnek fel mint nyári melegben a higany.
A "túlszaturáltság" kifejezés csak itt 209 alkalommal írodott le úgy , hogy valóban így van?! A Samsung sajátos képi beállításai miatt tényleg élénkebbek és erősebbek a színek.
Igazságot tenni nem lehet, mert valakinek ez jön be , valakinek az.
A kérdésemre pedigcsak egy válash jött, hogy mennyi samsung oled döglött be az elmúlt három évben? De ha már Samsung legyen a másik terfél is! Hány Lg panel ment nyugdíjba B/C/G1,B/C/G2,B/C/G3 típusok közül? -
-
hyppo!
aktív tag
Csak kíváncsiságból valaki tud/ismer/van közöttünk akinek a SAMSUNG oled tv jét szervízelni kellett mert besz@rt a kijelző vagy bárnelyik megjelenítővel kapcsolatos alkatrész. Valamint milyen panellel volt szerelve a készüléke? Lehet B/C/D sorozat közül bármelyik!
Magamat nem számítom mert nem nekem a hátlapom deformálódott el.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
LurkerSheik #110912 üzenetére
Nekem van mind a kettő panelos.
Már csak az a kérdés, hogy ha a woled elkezd foltosodni, hogyan fogja a samsung szerviz ezt orvosolni. Majd távolról rákapcsolódnak és megnézik a tesztképet, ami mindent kimaxol és nem látszik rajta semmi. -
hyppo!
aktív tag
válasz
SaMURaIDrAkE #110909 üzenetére
Most már mind1 is
Számításaim szerint a mostani akcióban HA! még lesz 65S90D akkor 400k körül lesz az ára
-
hyppo!
aktív tag
-
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
LG G5 már kapható amerikában és a 77" 4300 dodóért kínálják.Kb mennyi lesz itthon az indulója?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
LurkerSheik #110633 üzenetére
Mekkora császár vagy !
Cod és Stalker 2, nekem meg a kölykök vadulnak a 77" on a Minecraftban. -
hyppo!
aktív tag
Tyrone89 kolléga megosztotta a Tron filmet amit plexen néztem és arra lennék kíváncsi, hogy a Plex által kiírt bitráttal jelenik e meg a média tartalom?
-
-
hyppo!
aktív tag
Nah most én kérek segítséget!
Hol lehet megnézni S95C/S90D -nél , hogy milyen Hd/4K, bitrát, hang típus jelenik meg ?
Korábbi samsungoknál volt infó gomb, de ezeken a távirányítón nincsen már. Próbáltam már régi sok gombos távirányítóval behozni, de nem történik semmi. -
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110596 üzenetére
Roland!
Engedd el!
Plex és a problémáid meg vannak oldva.Viccet félretéve, ami ment a 90B, ezen is kell mennie
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110466 üzenetére
Magamról?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110459 üzenetére
Sokkal rosszabb mint gondolnád.
Zéró mély, szó szerint.Q600C-m van es megy vele
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110455 üzenetére
Soundbaros csopi szerint (istenem ezért meg ne kövezzenek) 800C/D től annyival tud többet a 930C/D , hogy vannak hátsó hangszórói.
Asszonynak már jeleztem, hogy egy 990C/D-t én is kipróbálnék.Még nem.hallottál S95C/D-t
-
hyppo!
aktív tag
Inteligens mód közül a hang kezeléssel nincs baj, sokkal jobban szól.
Tesztelni kell! -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110402 üzenetére
Szervízes ha kimegy(, de reméljúk nem ) pamutkesztyűt keszíts neki, mert nem foglalkoznak vele hogy mennyire lesz pacás.
Nekem bevágta hogy ablaktísztító mikroszálas kendő oszt takaritsam meg magamnak.77" már woled
Tvből sincs elég nagyGratula az új szerzeményhez
-
hyppo!
aktív tag
válasz
KTTech #110392 üzenetére
Ennek a végkifejlete az lehet, hogy TV méretben eltűnhet majd a QD-OLED technológia, mert a kisebb méretek (max kb. 40") többet hoz a konyhára - és kérdéses, hogy mennyi lesz majd a fejlesztésére.
Azért ezt én nem így látom, mert akkor a Miniled gyártósorát nem adta volna el a TCL-nek és több pénzt és energiát nem fektetne az OLED kijelzők gyártásába. Erről nyilatkozott a Samsung.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110374 üzenetére
Engem mindig hívtak elötte és jótt a futár
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Pro Koryak #110375 üzenetére
Nem, úgy nincs.
Ezt tanácsolta a szerelő, nem én találtam ki -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110363 üzenetére
Éjszak volt 3 fok, a raktárban meg 10 és én legalább várnék vele 2-3 órát kicsomagolva. Addigra felveszi a lakás hőmersékletét.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110360 üzenetére
Isten igazából nem részletezte.
Bár én voltam olyan bátor (nem olednél) , hogy bekapcsolt tv és bekapcsolt konzolnál próbáltam csatlakoztatni a hdmi kábelt és gyönyörű apró szikrák jelentek meg.
Bárki kipróbalhatja, de inkább legalább kikapcsolt állapotban legyenek az eszközök. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110328 üzenetére
Biztos
-
hyppo!
aktív tag
Azért kíváncsi leszek, hogy a samsung woled-esek milyen negatív tapasztalatokkal fogják telebombázni a fórumot.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110310 üzenetére
Ha ragaszkodsz a hdmi kábelhez akkor 2.1est keress!
Amióta járt nálam a samsung szervízes és elég hosszan beszelgettünk azóta a hdmi-s csatlakozasoktól kiráz a hideg. Szólt hogy kizárólag áramtalanítás után csatlakoztassak bármit a tv hez. Nálunk a tv mögött van a dugalj és kész procedura kihúzni majd visszadugni az áramba a tvt.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #110305 üzenetére
Szia Roland!
Plex szerverrel már próbalkoztál?
Ebben az esteben mar nincs szükséged hdmi kábelre... -
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #110245 üzenetére
Ahol kötötted rá a "gondoskodást" annál kell jelezni!
-
hyppo!
aktív tag
Szia
Az a hátlap, nálam is most cserélték.
Talpon van vagy falon? -
hyppo!
aktív tag
válasz
Nagy_Gábor #109104 üzenetére
Minden vágyam az lett volna, hogy ragasztópisztollyal újra pasztázzák a keretet.
samsung üszi
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
A korábban írtam, hogy a lassan másfél éve vásárolt 77S95C eldeformálódott és nektek mi a véleményetek.
Ma hívott a szervízes srác és egyeztetni szeretet volna, mert az ügyfélszolgálat kicsit drasztikusabban állította be a hibát mint elmondtam. Nagyon pozitív hozzáállása volt a srácnak és ahogy az ő szavait idézzem:"Nem barbárkodunk egy millás tévénél!" szóval kijelző csere lesz. jővőhéten hozzák és cserelik is.
Bár számomra aggasztó, hogy ennyi idő után ilyen gyártási anyaghiba vagy sporólás eredménye ként jelentkezett a deformálodás. Feleségemnek meg is jegyeztem, hogy akkor még egyszer fogják három éven belül cserélni a kijelzőt, de akkor már inkább talpon lesz. -
hyppo!
aktív tag
#h1mpi kollégának is ugyan ez a típus van mint nekem (kb 2 hónap különbséggel vettük) és nála nincs eldeformálódva, pedig neki is falon van.
Tudtam, hogy nehéz lesz ez a 2025...
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Van nekem egy 77S95C tv -m kb ami 14 hónapja falra van feltéve. A napokban vetten észre hogy a surlófénynél a hátlap nem egyenletes. Simogatva a hátlap nem sima, hanem mint ha hullámos lenne. A mai nap teljesen kiforgattam és ez a látvány fogadott.
Szerintetek?
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Ha jó emlekszem valaki(k) kerestek LG gyári távot.
Most a Médai Markt -ban pont akciós.
[link] -
hyppo!
aktív tag
válasz
anderledani #108568 üzenetére
Szia!
Ezt már korábban kiveséztük, hogy az S95C/D hangja kb egy fos. Papíron valami ámulat a valóságban pedig pont az ellentétje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest