Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lameh
csendes újonc
Sziasztok, rövid kérdés:
LG OLED77C32LA és OLED77C31LA között csak a Magic Remote "NFC-vel" illetve NFC nélkül a különbség?
Gondolom nem ér meg 50ezer HUF különbséget a C32 vs. C31, vagy mégis? -
Lameh
csendes újonc
[link]
Magyar LG oldalán hétvégi villámakció 15%, ha valaki most szeretne lecsapni egy jó kis OLED-re épp! Péntek (ma) 18h-tól vasárnap 22h-ig tart. -
Lameh
csendes újonc
válasz nikos21 #98612 üzenetére
Bocs, de miért írsz butaságot? Vagy lehet én értettelek félre, akkor elnézést!
LG 65 C31LA most épp 590k HUF az LG oldalán. Ebből lejön a hétvégi 15% kedvezmény, amit írtam, így egész pontosan 501 491 HUF-ért tudod most megvenni.
Lehet, hogy az alapárát felvitték 40ezerrel, most meg adnak rá 89ezer kedvezményt, vagyis múlt héthez képest akkor 49ezerrel olcsóbb.
Szívesen szólok máskor is, ha látok akciót hátha valakinek számít.
[ Szerkesztve ]
-
Lameh
csendes újonc
válasz Black Dragon #98784 üzenetére
Egyetértek BlackDragonnal, 3-4 napja tesztelgetem a 77C3-at, de nem bírom megszokni a tükröződését, egy-egy sötét jelenetnél magunkat látjuk szinte egy tükörbe azon a részen, a régi Samu QLED 100x jobb volt.
Hiába szép a képe nagyon este az LG OLED-nek, nulla fényforrásnál, ha bármilyen fényt (természeteset nappal vagy mesterségest este) kap a nappali a tv előtt, azt látod tükröződni a TV-ben. Mindenki dícséri agyba-főbe az LG OLED-eket, azok a legjobbak, hát számomra egyre egyértelműbb a saját tapasztalás alapján meghozott konklúzióm: EGY NAGY FRÁSZT! Sokkal jobb a Samsung OLED széria csúcsa: S90C / S95C vagy akár a matt bevonatos 2024-esek S90D / S95D, bár hozzáteszem, hogy ez útóbbiakat még nem volt alkalmam kipróbálni/tesztelni élőben, ezért vszleg megrendelem és megtapasztalom magam!Az LG WEB OS-e is... hát hogy is fogalmazzak a Samsung oprendszere után rendkívül sok türelmet és nagy levegővételeket "igényel". Én egyelőre (nem egész 1 hét alatt) nagyot csalódtam az LG OLED-ben, elnézést a magánvéleményért, de ez az igazság. Nem hiszem, hogy a G3/G4 ebből a szempontból jobbak lennének a C3-nál, de hozzáteszem, hogy azokat sem teszteltem "élesben", csak boltban láttam G3-at.
Szóval nálam +1 szavazat a Samu OLED-ekre és ha lehet rögtön egy nagy mínusz az LG-kre az én saját, teljesen szubjektív inerciarendszeremben.
-
Lameh
csendes újonc
válasz Malfroy #98793 üzenetére
Igen, ez világos, hogy sötét (ez még szóviccnek is jó, ha-ha) kell neki, de személy szerint nem szeretek késő du./kora este sötétben kuksolva TV-zni, erre eddig a QLED-nél egyáltalán nem vagy csak olyan mértékben volt szükség, ami a direkt betűző napot kivédte vmennyire.
Mindegy, tudom, ez teljesen szubjektív szempont, de talán másnak is fontos lehet és ebből a szempontból nem az LG a nyerő választás!
Lehet másnak az Samu OS-e zavaró (felépítése, designja vagy más miatt), az viszont elég objektív szempont, hogy az LG OS-e sokkal lassabb, mint a Samué! Ettől függetlenül (és ezzel együtt is) lehet vkinek az LG-é jön be jobban persze. -
Lameh
csendes újonc
válasz Laraxior #99325 üzenetére
Hát én megtartottam, új építésű tház tárolójában volt a 65-ös Samu QLED doboza, most, hogy megjött helyette az OLED, fel is hoztam, hogy becsomagolom és viszem vidékre: tele volt egérsz@rr@al.... szóval erről ennyit. Kuka és majd simán a hátára fektetem a csomagtartóban valami szivacsra és kitámasztgatom...
Vagy zárt tárolóba érdemes tárolni vagy nejlonnal körbetekerni, mint a rutinosabb ismerőseim!
-
Lameh
csendes újonc
Itt is megosztom röviden a tapasztalatom a Samu vs LG OLED-ről, nálam a világos nappalihoz egyértelműen a Samsung S90C nyert az LG C3 sokkal jobban tükröződő képernyőjével szemben! Sötétben is ha egy lámpa (ami nem a TV mögött van) ég, már eléggé zavaró volt a C3-nál, az S90C-vel nincs ilyen gond!
A G3-nak szívesen adtam volna még egy esélyt, de a keresett méretben már sehol nem találtam belőle az elmúlt hónapban.
-
Lameh
csendes újonc
válasz Sisco2 #99344 üzenetére
Nem volt alkalmam kipróbálni a G3-at, mert 77 colban egyszerűen már elérhetetlen sajnos. G4 ára meg irreális.
Nagyobb a fényereje a C3-nál a G3/4-nek és MLA panel....ami nem tudom a tükröződés szempontjából megkülönbözteti-e a C és a G szériát, de ha tippelnem kellene, akkor IGEN.Aki látott már G és C szériás LG-t is felhasználási környezetben, meg tudja ezt válaszolni Sisco2-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest