- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Semmi szükség nincs arra, hogy mentegetőzz, vagy elnézést kérj. Ez egy fórum ahol beszélgetünk, véleményt cserelunk.
A vélemény saját, 1-2 tv alapján kijelenteni, hogy mind rossz, az nem túl szakmai itt többek részéről.Fotók az automatikus fényerő szabályozásról: meg csak le sem tölthetők külön, mert egybe lettek szerkesztve. Azt se tudjuk pontosan mit kapcsolt ki és be, csak a fényerő részén van 3 lehetőség. Azt se tudjuk egyéb környezetvédő energia csökkentés be volt -e kapcsolva, milyen profillal ment a tv...
Továbbra is állítom, hogy nincs relevanciajuk alapból sem, nem hogy így szerkesztve.
Sony tapasztalat: tegnap este kaocsolgattam ki és be ezt a beállítást. Este, halvány kislampa fény mellett. Amikor kikapcsoltam, akkor szemmel láthatóan ugrott felfelé a fényerő, de csak nagyon kicsit. Amikor vissza kapcsoltam akkor szemmel láthatóan nem történt semmi. Ekkor újra kikapcsoltam és ugyanúgy apró mértékű emelkedés... Ebből arra kovetkeztetek, hogy egyrészt nagyon finom a beavatkozás, időben elhúzott, hogy nem észlelhető a változás. Illetve, hogy nem a sötétben való fényerő csökkentés a feladata, hanem a világosban történő fényerő emelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Suzuki topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs