Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Quadgame94 #93138 üzenetére

    A Microsoft Xbox üzletága az ABK felvásárlás miatt, a több platformos GPU -val, a szélesebb körű szolgáltatással termel annyi bevételt jóval kevesebb konzol eladásával és kevesebb exkluzívval is, mint a Sony. Ez tökéletesen kiderült az FTC per anyagaiból is.

    Sokan még mindig azon pörögnek, hogy mennyi konzol megy el és mennyi az exkluzív, csak a bevétel jelentősebb része nem ebből származik. Ezért nyit a Sony is a PC felé (meg majd a mobil irányba is), ezért próbál a Gaas irányba fejlődni. Illetve ezért igyekezett volna megtartani a CoD exkluzív marketing szerződését is.

    Tehát most azon a piacon az egér dugja az elefántot és a Microsoft szerint még nincs vége a felvásárlásoknak. Amit a Sony részben! csak tétlenül néz és hangosan ellenez. Mert amúgy pénze arra soha nem lesz, amit a Microsoft csinál.

    Jelenleg egy nagyon furcsa helyzet állt elő a piacon, és piacvezetőként sem mondható egyértelmű győztesnek a Sony.

    Egyébként nem kifejezetten szeretném, ha 20-30 éven belül a Sony ezt az üzletágát is elveszítené, mert a cégcsoportra, a konzolos piacra és a játékiparra nézve is óriási veszteség lenne az eltűnése.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák