Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem vontam le semmit, csak szépen csendben megosztottam. Sőt azt is odairtam, hogy lehet csak ez az egy ilyen, bár őszintén szólva ezt nem hiszem, csak pol korrektség volt.
A sonysok nem bírják elviselni ha valami nem az ő elképzelésük szerint van. Meg lehet nézni milyen ganéság megy évek óta sony projektorokkal....Előtte meg szintén a sonys(ok)tol ment a samsung fikázás hogy gyárilag milyen képet ad, na majd ma megosztom az s95c gyári mereseit amiben ugyanaz a qd oled panel van mint az a95l-ben és lehet majd csodálkozni.
Erre osztottam meg.Nekem teljesen mindegy ki mit vesz, de hülyeséget ne terjesszen már senki tényként.

De akkor álljon itt a véleményem feketén fehéren, mert mar belőlem is kikivankozik. Jó tv a sony? Igen. Tularazott? Igen. Meg lehet kapni azt a minőséget olcsóbban más márkából? Igen. Levon ez valamit az értékéből? Nem.
Miben emelkedik ki a sony? Felskalazas és.mozgas interpolacio, már aki ezeket szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor