Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
123xyz
üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.
Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor