Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz szkutyi #90287 üzenetére

    külső lejátszó vs tv natív lejátszás kérdéskör összegző:

    blakey nagyon átvette itt tőlem a stafétát közben, ami nem baj, mert alapvetően ezt mondom én is, hogy egy külső lejátszó mindenképpen többet fog tudni, ez szerintem nem is kérdés.

    A lényeg az, ha te szkutyi vagy bárki más nem érzitek szükségét, mert számotokra "tökéletes" amit láttok, és nem szenvedtek hiányt akkor nektek nem kell. Nem kötelező, ha nincs rá igény. Nekem volt rá igényem, mert mondom, láttam hogy a pásztázó kameramozgások akadoznak és zavart, illetve kellett a plex stabil működéséhez nekem a Gb-es lan hozzáférés, hogy az egész library és a filmek gördülékenyen, fluidul menjenek.

    Én nagyon kihasználom az appletv lejátszót, erősebb is a procija, mint a tv sajátja, szóval nem csak a net sebesség, de maga a készülék sebesség miatt is már gördülékenyebb a lejátszás, beletekerés, gyorsítás, akármilyen műveletek amik a filmnézéshez kapcsolódnak.

    Az infuse gyönyörűen kezeli a feliratokat is, jól konfigurálhatók, méret, szín, áttetszőség, minden van. Időzíteni is hót egyszerűen lehet, mert néha van hogy kell pár ms-et előre vagy hátra időzíteni és szerintem ezt is sokkal nehezebb lenne natív a tv lejátszójában megoldani, már ha egyáltalán az tud ilyen featureket...

    Szóval ha kihasználod végtelenül jó, ha nem használod ki, nyilván akkor nem fogod érteni, hogy mire jó. :R

Új hozzászólás Aktív témák