-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Na megjött a G60SD 360 Hz sokkal jobb, mint gondoltam. A színek az csodálatosak.
Szerintem elég használható lesz majd FPS játékra.
Ha letabolok/játékot indítok azt hol tudom kikapcsolni, hogy ne írja ki minden alkalommal, hogy DP vagy hdmi? Windowsban?
-
csizo13
tag
Oké, igazad van, nálam is a megfelelő képminőség volt a lényeg, talán most a HDR-t túlzottan kiemeltem, miközben inkább a feketeszint és az általános vizuális élmény zavart.
Az, hogy a Mini lejátszása közben a sötétebb részek (pl. a film felső és alsó sávjai) tökéletesen feketék voltak, viszont a tényleges képtartalom szürkés-feketés árnyalatokat mutatott – mintha a ledeket látnám. A színes, mozgó logók pedig pixelhalmaznak tűntek, elmosódva.
Számomra nem a technikai elnevezés a fontos, hanem az, hogy a készülék nyújtsa azt a képminőséget, amit elvár az ember a specifikációk alapján.
A lényeg, hogy végül sikerült „elővarázsolni” a valódi feketéket, ahogy fentebb leírtam, AirPlayen keresztül működött jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32GN550 gamer monitor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- GT710 passzív videokártya
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest