Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
Bocsi ha rossz helyen kérdezem, de lehetséges olyan, hogy egy monitor egy adott gépen teljesen rendben van, egy másiknál viszont diszkomfortot okoz? Kipróbáltam azt az OLEDet ugyanis másnak a gépén, és ott egyáltalán nem éreztem kellemetlenül a fejem. Most épp azt próbálom megfejteni, hogy nálam viszont miért csinálja.
-
iszoke
senior tag
Van olyan hely ahol meg lehet nézni WOLED monitorokat bemutatóként?
-
iszoke
senior tag
-
iszoke
senior tag
Most azon töprengek, hogy én is visszaviszem és kipróbálok helyette egy WOLED paneles monitort. Én eddig mondjuk úgy tudtam, hogy tandem-WOLED még nincs piacon.
Az is érdekes, hogy pontosan ugyanazt érzem mint te, AMOLED kijelzős telefonom van, de azt teljesen jól bírom.Amikor azt mondod időbe telik megszokni, mekkora időtartamra gondoltál? Kb. egy hete vettem alzán, tehát bőven időben vagyok még, viszont kínozni se akarom magam feleslegesen.
-
iszoke
senior tag
Fura kérdés, de lehet valaki érzékeny QD-OLED monitorra? Nemrég vettem egyet, de miután bekapcsolom elkezd zsibbadni a fejem. Régebben volt egy WOLED paneles nálam (csak azóta visszavittem, mert gyári hibás volt), annál nem vettem észre ilyet.
-
iszoke
senior tag
Én sose értettem, miért azzal próbálják a gyártók lenyomni egymást, hogy az egyes monitorok max fényerejével lassan ki lehet égetni az ember retináját. Nyilván nem előnyös, ha tök sötétség van a képernyőn függetlenül a rajta lévő tartalomtól, de lehetne most már egy standardizált max fényerő amit célzott tartalomhoz tudnia kell (pl. HDR a komolyabb játékokhoz), azon túl viszont ne akarják tovább erőltetni.
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Látom, csak én parázok amiatt, hogy meddig bírja, mielőtt beégést tapasztalnék.
Milyen teszteket néztél erről?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
OLED képernyőnél milyen gyakran kell pixelfrissítést csináltatni? 4 óránként, vagy elég az alap 8?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Neked mióta van meg és pontosan milyen típus hány óra használattal, ha szabad kérdeznem?
-
iszoke
senior tag
PG32UCDM monitornál kinek milyen tapasztalata van VRR flickert illetően? Nekem először egyáltalán nem volt ilyen, aztán hirtelen szinte minden játéknál elkezdett előjönni (miután váltottam Win10-ről 11-re), így aztán vissza is vittem, mivel nagyon zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alkoholista nevelde
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258