- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 
			  PROHARDVER! OLED tanácsok, tippek, tudástár 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NyalokAA aktív tag Sziasztok. Pár napja egy LG 34GS95QE-B boldog tulajdonosa lettem  
 Elég gyorsan sikerült nagyot ugrani. 2 hónapja még egy LG 34WK650 en toltam az ipart , de jött a 9070 XT és a 2560x1080 már kevésnek érződött , de nem voltam biztos a Gpu erejében . Sikerült minimális ráfizetéssel egy AOC CU34G2X-t szerezni a 3440x1440-es felbontás láttán elmorzsoltam egy könnycseppet. Kb mintha egy másik világba pottyanna az ember , de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód. , de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód.
 Első pár percben nem volt meg az a "WOW" érzés ( semmilyen oled termékkel nem rendelkeztem eddig hacsak az iPhonet nem számoljuk bele ). A 800-as curve soknak is érződött az 1500 után , de miután megszokta a szemem és elkezdtem felfedezni meg Hdr-t használni napról napra jobb . Tegnap este lefeküdtünk az asszonnyal filmet nézni egy ~5 éves LG lcd tv-n és igen végre megjött az érzés , hogy tudom ezt a szürkés nyálkás "ködös" képet bámulni évek óta ?
 Lenne még rajta mit kalibrálni bár inkább a játékot választom mikor van egy kis idő. Last of Us 2 és Clair Obscur zseniálisan néz ki rajta. A panelen semmilyen hibát nem találtam nagyítóval se az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ? az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
 az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ? Skynet258
 Skynet258