- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 22:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Itthon megjelent pár helyen az új Samsung G6 500Hz-es monitor.
~400K -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Ha elég a 27" akkor tudom javasolni ezt:
Philips Evnia 27M2N8500 OLED 360Hz -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Megjött ma nekem is a monitor. (27m2n8500)
Nem az a hasra esős élmény a korábbi után (FI32U) de szemmel látható az előrelépés.
Viszont akkor a 360Hz esetén mi a konszenzus, Adaptive Sync legyen bekapcsolva NV beállításoknál vagy ne végül? -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Mi bajod a wallpaper engine-el? Steam gondolom fut nálad akkor már az is futhatna abba meg van millió féle.
Más
Hivatalosan is érkezek a héten egy 360-as OLED monitorral, jelenleg épp kalbirálásra vár Oázisba.
Kíváncsi leszek mennyire lesz nehéz megszokni egy TOP tier IPS után, mert méretben és felbontásban is visszalépek (32"--> 27" ; 4K-->2K) -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Nem tudom, ezt az üzletpolitikát kicsit marhaságnak tartom, mert oké behozzák most a Gen4-et de szerintem nem lesz tolongás érte, mert drága lesz (pláne az elején) és nem is igazán hoz nagy előrelépést, és kérdéses ezek után a retail partnereknél mennyire lesz később elérhető a 240 és 360-as jelenleg még kapható variáns.
Gondolom lesz majd valami akció az újakra is, de szerintem még úgy is jóval drágábbak lesznek mint a mostaniak. Valahogy az 500Hz meg nem vonz eléggé feleslegesnek tartom. -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Van arról infó milyen gyorsan szokott lenni restock? 1-2 hét nem gond, de nagyon agyalok a Philipsen (korábban is szemeztem vele) mert minimálisan drágább lenne mint kuponozva, viszont akkor megmarad a 3 év garom, ugye elvileg samunál sávos a gari.
szerk:
közben beszéltem a csettel.
Samsung webshop innentől off.
Gondolom raktárürítés ment az érkező Gen 4 miatt, vagy nem tudom.
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Srácok csak nálam nincs a Samunál egy 360Hz-es Oled se fent a store-ba vagy másnál sincs? 240-es van csak.
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest