- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Windows-asztal ti hogy hasznaljatok?
Talca elrejt, ikonok nelkul es fekete hatter?
-
Busterftw
nagyúr
Megjott ma az MSI MPG 322URX.
Beuzemelve, firmware frissitve, OSD/Gaming Intelligence app kicsit nyomaszto elsore, annyi mod meg beallitas van.VA utan brutalisan nez ki

VRR azt menuben is kapcsoljam ki vagy eleg Nvidia control panelnel kiloni a G-Syncet?
Most G-Sync kilove de OSD-ben irja Adaptyve-Sync ON.Esetleg par javaslat melyik beallitas ajanlott?
Gaming alatt van Premium Color (ez a default), User, FPS etc
Image alatt a DisplayHDR most TrueBlack 400, de Windowsban HDR off, kell ez nekem jatekra?
Professional alatt Pro Mode most Eco a default, legyen sRGB, User stb? -
Busterftw
nagyúr
Tesztek/beszámolók alapján én is erre hajlok.
Én pl 1440p-ben is instant high/very high-ra teszek mindent max, mert kb kinézetben nincs különbség az Epic/Nightmare akármi presethez képest, de +20% fps.Majd a következő XX80-al már lesz több kraft is, nem 1 évre veszek monitort, a mostani is kb 6 éves már.
Na majd jelentkezem, ma eldöntöm. -
-
Busterftw
nagyúr
Beszéljétek le egy MSI MPG 322URX-ról 800 euróért (MSI shop). 5080 van, kell nekem a 4k?
-
Busterftw
nagyúr
Kicsit off, valaki valtott hajlitott 32"-rol 32" sikra?
Ha jol latom az Alienware-n kivul (ami 1700R) mindegyik sik, most csesz, hogy zavarna
Meloban peldaul ha leulok egy 32" ele, akkor mintha a monitor 4 sarka hatrafele "hajlana".
Gondolom csak megszokas kerdese, de nekem hajlitottnal ekkora meretben sokkal jobban adja az immerziot.
A mostaninal 1800R a curve, szoval nem drasztikus. -
Busterftw
nagyúr
válasz
4264adam
üzenetére
Oke, csak ez a G-Sync Compatible erkezesevel igy terjedt el, hogy lehetnek gondok, mert vagy megy a FreeSynces panellal vagy nem.
Lehettek black screen meg villlogasok stb.Az en mostani Dell-emmel is mukodik, de nem a teljes tartomanyon.
(bar ugye 1440p-n 5080-el kb sehol nem erint) -
Busterftw
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
En is kikapcsolom a tevet taviranyitoval, de az is egyfajta standby mod, hogy amikor bekapcsolod akkor hamarabb behozzon mindent.
Ezt nyilvan ki lehet kapcsolni kulon a menuben, de akkor hosszabb a bekapcsolasi ido.10 eves tevek/monitorok/eszkozok mennek igy, hagyjuk mar az elektronika elettartamat.
Elobb lesz valami pixeles vagy avul el mire cserelned, nincs sok koze a standby modhoz. -
Busterftw
nagyúr
Helo,
Hogy allunk a DP 2.1-es 32" 4k oled monitorokkal?
Ha jol emlekszem a Gigabyte AORUS FO32U2P volt tavaly, azota jottek/jonnek iden ujabb modellek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258