Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Nem gondoltam, hogy ekkora vita lesz az egyszerű kérdésemtől.

i7 13700K + 5070, 32 GB DDR5Azért köszönöm a válaszokat, valószínűleg megpróbálom, hogy érezhető lesz-e a különbség. Jelenleg mindkét játékban kb 550 FPS-em van.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
van értelme szerintetek váltani a 360 Hz-es G6-ról az 500 Hz-es G6-ra ? FPS Competetive (CS,Valorant) játékra használom. Kb. 100 eurót kell az újra ráfizetnem, mert kaptam egy jó ajánlatot. -
kiszi07
senior tag
Na megjött a G60SD 360 Hz sokkal jobb, mint gondoltam. A színek az csodálatosak.
Szerintem elég használható lesz majd FPS játékra. 
Ha letabolok/játékot indítok azt hol tudom kikapcsolni, hogy ne írja ki minden alkalommal, hogy DP vagy hdmi? Windowsban?
-
kiszi07
senior tag
Én próbáltam hosszabb távon a Zowie 360 Hz és 400 Hz-es monitorokat, az már nettó felesleges, sok különbséget emberi szemmel nem veszel észre 240 felett. Sok profi is ezen a véleményen van, eladtam én is és mentem vissza 240 Hz-re, ami számomra hiány lehet az maximum DyAc és a monitor talpa a jó beállítások miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#1267 4264adam pontosan ezért próbálom ki az OLED technológiát, mert gyorsabb a reakció ideje és nem játszom már annyit FPS/Competetive játékkal, de miért használja max 5%-a a profi játékosoknak ?
#1268 deathcrow42 24"-ban igazad van, de az ideális a profi játékra az FHD inkább.
-
kiszi07
senior tag
Használ valaki G6-ot FPS játékra? Gondolok itt Valorant/CS. Vélemény esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem elég használható lesz majd FPS játékra. 

Skynet258