Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
neduddki
üzenetére
Én pl. most azon agyalok, hogy vegyek egy táposabb asztali pc-t, ami valamennyire hordozható, vagy vegyek egy desktop replacement kategóriájú notebookot. Csak programozni kellene, semmi másra, szóval sok ram meg erős proci, semmi 3d grafika.
És nem tudom eldönteni, mert egy táposabb pc meg (a lerohadóban lévő monitorom helyett) egy normális tft nagyjából annyi, mint egy notebook. A notebookot könnyebb lenne hordozni, a pc meg valamivel erősebb.
-
-
(Kolombusz)
veterán
Hogy szeretem a képembe hazudó embereket.

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Külső táp nélküli USB hub jó eséllyel nem vinné el, szóval akkor vagy hubnak vagy hdd-nek kell külső táp, azaz még több kábel és kütyü, ami egy notebook hordozhatóságát erősen rontja
Másrészt FW-nek gyakorlatilag a cpu fogyasztása 0, míg usb nagyobb mennyiségű adatok mozgatása esetén jelentősen le tudja szívni.
Szóval megoldás, de eléggé szeretném elkerülni.Bubu79:
7200-as az megy a notebookba, az abban lévő régi 5400-as fog kiköltözni a rackbe. Amúgy USB2 alapból nem tudná kiszolgálni a 7200-est, elosztás nélkül se.
mod:
hopsz, eddig nekem se esett le neduddki mire írta azt
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Ha jól sejtem annyi volt csupán a közlendő, hogy nem azért vett a delikvens 7200-at pörgő vinyót, hogy az így nyert extra sebességet elbukja egy USB elosztón, ami ugyan megtöbbszörözi az elérhető lyukak számát, de sajna a kipécézett elosztott lyuk sávszélességét is elosztogatja közben...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Whaskes
üzenetére
inkább szívnék most éppen - az ivást a tőlünk egy "folyosósarokra" lévő csapat megoldotta, ahogy a hangokat halljuk...

Télleg! Jut eszem helyére: ha már a KékSzarvasnak elég pénz összejött, nekem is adhatnátok egy villanyszerelőt, meg majd egy kis zsét (a villanyszerelőn kívül..)

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Légy kreatív, kövesd vissza a válaszolások tárgyát...

-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Bolondember! itt ő is masszívan inna!
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
jah, még terézanyát is bedobjuk a mikróba,
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
én kérek. extra rája?
-
ma majdnem vettem egy IBM T60-as notebook-ot, de aztán kiderült róla, hogy úgy puzzle-zték össze, ezért nincs rá gari, csak 3 hónapot adott volna a bolt.
nem vettem meg.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez az fiam, adj az érzésnek!
csak a pázsiton megjelenő jeti lábnyomokkal vigyázz. igazából azok gnome jelképek a fűben

-
FehérHolló
veterán
Tekintetem kevésbé tiszta.
-
Daweee
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Énrám szintén az X2 vadászatnál vmi nóném kb 1 centi vastag csicsás bordát akartak rámsózni

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Daweee
üzenetére
Á, az semmi, NF4X-Infinityre akartam valami halkabb csipszetventit, Egomban bementem pár boltba, ált. csak néztek, h mit is akarok, de az egyik bolt...
Vaze, ott rám akartak tukmálni mindenféle P4et, "me' a záemmdé kurva meleg, meg süt, meg elégeti a zalaplapot, meg hacnájjak kompresszoros hűttést"...megköszöntem, kijöttem.
na ja. ami nem BP, ott nem tudsz könnyen beszerezni semmit... sőt, sokszor ott sem..

-
BlacKSouL
addikt
Új telefon, új élet, új nők. Majd meglásd.
Nem gáz, minden újdonságnak, minden apróságnak örülni kell. Mert ha egy új telefont nem tudsz értékelni, akkor lehet hogy mást sem. Én szeretem élvezni a dolgok értékét, nem cserélgetem le őket hirtelen. Ragaszkodom mindenhez ami körülöttem van. Nőhöz is tenném, de nem hagyják. Jó fej vagyok, jópofa, komoly is tudok lenni ha igény van rá, Nem mondanám magam műveletlennek, emberileg értékelve semmi nagyobb hibám nincs. Önző is csak azért vagyok, mert nincs kivel megosztanam magam. Külsőre talán nem vagyok úgy kigyúrva mint van Damme fénykorában, de azért férfiasan tökéletes vagyok. Meg szerény is.
Na ezek úgy tűnik együtt nem kellenek egy nőnek, mert különben minden ujjamra jutna egy muff melegíteni téli napokon. De egyelőre én is énekelhetem, hogyaszondja:
"Három mérő fekete mááááák, jajj de régen, fogtam p.inááát
A múlt nyáron fogtam egyeeeet, majd megette a kezemeeeet.."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bolondember: bizonyám, így lesz

-
EQMontoya
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
miskolc... 170.000 fős város. országban 3. legnagyobb. cimborának elpukkant a tápja, mondtam, vegyen egy fsp bs2-t, vagy egy corsairt... egyik sincs. az egész városba nincs készleten egy darab se. a legminőségibb táp, ami van, az a pnf fsp, és ez képzi a csúcsot, afölött csak rendelésre... mekkora gáz már... balkán a köbön.
-
Zewa
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Vegyél egy USB elosztot és szvsz meg van oldva a probléma.

Esetleg nézz szét az angol/német E-bayen. ott tutti van.
Én úgy ismertem hogy "Cégünkre 3 dolog jellemző: minőség, gyorsaság, olcsóság" ebből 2-öt lehet választani.Bolondember: lehet hogy igazad van.. Söt.
Bár nem hiszem hogy egy telefonnal sokra megy max tudja hivni a 90-es számokat. Esetleg be tud rendelni egy hölgyet aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújt. 
-
Cathfaern
nagyúr
Komolyan, jó dolog, hogy mennyi féle dolgot lehet kapni már manapság. Ha az ember nekiáll pl. külső hdd rack-et venni, gyakorlatilag elveszik a választékban. Na de hát, vannak elvárásaink, szűkitsük a kört: először is 2,5"-os hdd-hez kellene..hoppá, termékek több mint fele kiesett. Na nem baj, még bőven maradt választék! De nézzük csak, nekünk SATA-s vinyónk van...hmm hmm így már alig van 1-2 lehetőség, de nem gáz, még így is sok bolt, sok terméke közül választhatok.
Összegezve az eddigieket: 2 feltételt szabtunk, az egyik a 2,5"-os hdd (évek óta bőven elterjedt laptopok miatt), és a SATA csatoló (ugyancsak évek óta elterjedt, a notebook-om 1 éves kb. s akkor bőven nem ez az egyetlen volt ilyennel).
Nos, de lenne még egy feltétel: elég kevés usb csatlakozóm van, jól jönne egy firewire csatlakozós. Akárhogy is nézem, ez se tűnik olyan nagyon extra dolognak, hisz fw csatlakozó mióta létezik már. Nos nézzük, annyi bolt volt, biztos lesz ilyen...nézzük csak...hmm hátha ott...akkor ott..nem..és végül..de itt se...sehol se kapni
Na de, akkor nézzük meg ausztriát, végülis itt a határ nem messze, s az ugyancsak nagyon extra feltételekkel rendelkező új hdd-met is csak onnan sikerült beszerezni (2,5", 7200rpm, 100GB+ méret), mivel magyarországi nagykerek egyszerűen nem hajlandóak már több mint fél éve behozni (akkor jöttek ki ezek a típusok) csak külön rendelésre. És itt dobtam le végképp az ékszíjat: ott sincs. 3,5"-os SATA és FW-s van, 2,5"-os IDE és FW van, 2,5"-os SATA és nemFW van...de a 3 együtt? Az nincs.
Komolyan az a vicc jut róla eszembe, hogy a mi cégünknél a következő 3 lehetőség közül 2-t választhat: gyorsak vagyunk, olcsók vagyunk, rendesen megcsináljuk a munkát.Elnézést hogy szétoffolom itt az OT-t, de ezt ki kellett adnom magamból

-
-
BlacKSouL
addikt
látom mindenki elment bulizni..
én meg elmegyek aludni lassan...de csak lassan
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
jó éjszakákat =)
-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem tudom mennyi lehet de szerintem frankón nézz ki, lehet hogy vennék pedig nem vagyok vallásos.
Bár.. teloról halgatok zenét, szal még sem vennék de ha kapnék egyet alkalom attán hordanám.
Miért talán nem vagy büdös? Kár.. pedig én ugy szeretem ha büdös a pics@ egy kcsit.

-
BlacKSouL
addikt
Aki esetleg nem látta tegnap Ferót, zseniális volt [link]
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nekem frankón lejött, a pórnéppel en fogallkozz.
Ennyit bir a betárcsázos. 
Eloltották már a szomszédban a tábortűzet?Érdekes nekem msotanában semmivel nicns gondom se iwiw, se képfeltöltés semmi.

Zöld büdös izé: Én még a sétáló utcában láttam az édeségessnél egy ~30cm cukor branert, mellete 2 golyóval amit ha megnyomtal fehéres cukormáz jött ki belöle.
Azt mondta volt rá kereslet.
-
Bubu79
addikt
Lehet, hogy szolgáltatók közti sávszél megosztás is ludas lehet a dologban - ilyen világi dolgokhoz én igazából nem értek

Van amikor vészesen lassúak egyes oldalak nálam is, de viszonylag ritkán és jobbára olyan oldalak, amik nem igazán a fürgeségükről híresek amúgy sem ( iwiw, képfeltöltés.hu jellemzően )
BlacKSouL: ugye nem szopogatsz ilyesmit otthon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
bolondember
üzenetére
Áh,dehogy, csak kíváncsi,és mivel lassan jön a kép,minden megjelenített pixel után nő a feszültség,és az izgalom, hogy mi van a képet

-
-
VoDaFoNe
aktív tag
lenni itt =) enni utsó palacsinta, lenni tele... finom
-
7
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én nem értem, mi is a bajod a felesleges (
) smiley-tömkeleggel
Szerintem igenis kellenek (
) a smiley-k. De nektek semmi nem jó

Most miért baj az, hogy az ember kifejezi az érzéseit? Én például érzékeny lélek vagyok (
), és úgy érzem, ezt ki kell fejeznem, hogy megértsenek
... De ti...
Elszomorít ez a hozzáállás 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
értelmesnek nevezzük azt az embert, aki felesleges smiley-had nélkül is ki tudja fejezni az érzéseit a hozzászólásaiban.
basszus, az utolsó 100 hsz-od közül 2-ben nincsenek smiley-k! abból az egyik modkeres... de már tudom, mi lesz a büntetésed, ha rossz leszel: egy hétig nem tehetsz vigyort a hsz-okba, mert akkor baj lesz

-
7
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Kiegészítés, magyarázat:
Ahogy ti is morogtok, hogy nem működik a kepfeltoltes.hu, mi is szoktunk nyivákolni, hogy nem megy itthonról az imageshack rendesen. Az írásban van 2 link. Ha nem lenne elég, adok egy harmadikat is: http://xs.to.Köszi.
Amúgy ha utánajártál, érdekelne, mi füstöl annyira.
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Istenem! Mennyi pihent agyú ember...
Vki avvla magyarázta hogy "Baxod tudod miért?! Mert péntek van!!"Bár.. amit BalcKSoul legutobb irt abban van igazság.

-
Ramius
őstag
Jánoska mi van veled? Az utolsó pár hozzászólásod közt van olyan ahol csak egy szmájli van...
Biztos te írtad azokat is?

-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Durva, mien világos van még. ugy látsziak szomszédban Erzsike éppen tűzel.

Elég fekete a fűst.Mennyi pihent agyuval vagyok körül véve ez hihetlen:
-"Szevasz! -üdv.
-Nincs kedved lejönni kcsit?! -nincs.
-Tutti? -igen
-Nincs esetleg egy szál cigid? -?! nem dohányzok honnan lenne?!
-Hátt neked midnig van. -Nekem?! Te ittál?!
- Nem. -akkro hazudsz?
-Kicsit.
" -
tiv83us
veterán
Csak hallom mar a fel oraja visito szirenakat...Ez nem szokatlan, viszont a 3-4 helikopter korozgetese mar igen. Kinezek az erkelyen, hat ez a latvany fogad:
[link]
[link]
[link]
[link]Valamitol fustben all downtown. Csak talalgatok mitol, az 5th street es Muhammad Ali korul semmi nincs, csak rendorkapitanysag, borton, federal epuletek...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
naésakkormivan?
jánoska: nem csak azért. többször kifejtettem, hogy a szakáll igen praktikus dolog.
- hőszigetel, nyáron hűt, télen fűt.
- kortalanít, 20 év múlva is így fogok kinézni.
- kényelmes, nem kell borotválkozás miatt 20 perccel korábban kelni, nem vagdosom össze magam borotvával.
- emiatt olcsó, nem kell se borotva, se hab, se utáni cucmák.
- nem kérdezik meg, mi volt az ebéd
oké, ez nem igaz, mert tiszta szok lenni az arcszőrzetem, arra figyelek. -
(Kolombusz)
veterán
Na mostmááá mennyé, mennyéééé...
Szóval jöhetne már F.B.I. kolléga, hogy kimenjünk a PGR3-ért, hogy aztán mehessek csocsózni.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
figura tegnap úgy bukta el a 10 misit az okosabb leszel, mint egy ötödikes meg egy lerobbant trillatrilla c. műsorban, hogy azt mondta az avasi TV toronyra, meg az Avasi deszkatemplomra, hogy Pécs

A Neduddki által ajánlott típust nem nézted? Hátha elérhető

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyit bir a betárcsázos.