Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
á, a franc essen bele, mennem kell bombát hegeszteni, izé, akarom mondani melózni...
mert ugyebár nem mindegy, h a Hölgy haja ondolált vagy ondó lelt, ugye...
(h adjunk ma estére is a szeksztémának)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thrawn #15451 üzenetére
Nem muszáj ezt csak vidijón nyomatni [link] Bár a betöltések kéjes hang és színorgiáját sajna kihagyják pl a játék betöltésnél. Én múltkor írtam ki egy progit könyvből, már nem ment fejből. De működik
Csak az nem jut eszembe még mindig hogy hogy lehetett lehívni szerkesztésre a kijelölt sort..
-
Whaskes
senior tag
honnan tudnak konyvet rendelni? a starcraft konyvek erdekelnenek.
-
RoyalFlush
őstag
Melyik a leghosszabb keresztnév?
-
tildy
nagyúr
No akkor senki nem teázik velem hétfőn?
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
venember83 #15476 üzenetére
Akkor vigyáznom kell, hogy a helyes típusu csövet vegyem
Macerás téma ez, folyton mintha csak a kifogásokat keresne az ember a válaszokra
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pukkancs #15470 üzenetére
a blokk biztos, hogy befér. a pumpa igen jó eséllyel befér, ha nem nagy darab, bár igazság szerint én nem tenném bele. a radit meg nem akarod beletenni. lehet, hogy másoknál ez az evidencia, ezért nem válaszoltak.
no elmentem vindózt heggeszteni, meg kettedik virágháburús bombát szétflexelni.
-
Zewa
senior tag
-
RazoR_45
tag
Nálam is van ez megkérdezek azt a huszadik kérdezésre válaszolnak
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember #15462 üzenetére
a kutya az ember legjobb barátja lenne, ha tudna pénzt kölcsönadni.....
-
Pukkancs
aktív tag
Hy! Mért van az, hogy kérdezek valamit egy topikban és nem válaszolnak? Csak egy komolytalan hsz-t kaptam semmi mást, mintha láthatatlan volnék
-
Whaskes
senior tag
nálunk is van 2 ilyen elmebeteg szomszéd. az egyiknek a gyereke az kb 10 éves, de eléggé érdekes emberke lett belőle. a másik meg olyan 2 éves kb. azzal is megy egész nap az ordibálás
pedig mind a 2 csaj agyon iskolázott, az egyik valami doktornő, a másik meg mérnökcsaj...
-
Whaskes
senior tag
baromi jó lett a 7.10-es ubuntu. nagyon bejött. főleg az asztali effektek
-
Thrawn
félisten
Elkapott a nosztalgia: Link
-
föccer
nagyúr
Kapitány: a bal lábamról nem kellene a zokni?
Tild: na ja, csak azt akartam neki megmutatni, hogy a konyhabútor gépészettel nem fog kijönni 200k-bol...
Még szerencse, hogy az MM-en kívűl simán 20k-val olcsóbban meg lehet venni ugyanazt
üdv.: föccer
-
föccer
nagyúr
Valamelyik napi sztory:
(csak hogy belepofázzak Én is valamit az éterbe)
Tudni kell hozzá, hogy most elég erőssen lakásnézegetőben vagyunk a kedvesemmel (ja, dec 20-tól a feleségemmel
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t
Na persze nem karácsonyi ajándéknak kellene lennie, hanem az új lakásba szükséges bútor és szórakoztató elektronikai eszközök keretében (és ből) lesz megvéve. És természetesen, ha lcd, akkor jöhetnek a hangfalak, meg a HT erősítő... Jááájjj nekem
-
válasz
bolondember #15444 üzenetére
Ja, gőzborotva
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #15429 üzenetére
De. Csináljunk.
De ha már ph tali, jöhetnétek segíteni tapétáznia lakástEgyedül nehéz meló lesz.
Egy hétig nem lesz itthon a ház ura, szal lehet végre tapétázni, takarítani blablaTea van.
Sör lehet lesz.
Segítség jó lenneA tali is elfér
-
jóreggelt Huszárok!!!!!!!!!!!
hijányoztam mi?
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83 #15434 üzenetére
akkor oda jóóóóó másnaposan kell érkezned!
-
Whaskes
senior tag
na, mivan, leállt a szervezés?
igyunk, ha már ilyen szépen kérte a vénembör.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
én benne lennék...
-
Thrawn
félisten
válasz
Legyen?
venember83: ha tudtad, akkor miért így kérdezted? -
venember83
nagyúr
Hetfon nem lesz PH! tali a fővárosban?
Thrawn: hogy tudtam, hogy valaki igy fog visszakerdezni...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #15426 üzenetére
de csakis vasfűrész - lombfűrésszel tuti izgalmasabb lenne, igaz, tovább is tartana...
@NG-Szarvas: igen, nem értek hozzá, bár asszem itt az ideje tartanod egy tafolyamot nekünk...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #15425 üzenetére
nem értetek ti hozzá... hidegvágóval kell a bombákat szétszedni, ahoz meg kell egy min. 5kg-os kalapács.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #15425 üzenetére
Kezi furesz
bolond kolléga: lombfűrész büntetés lenne, örüljön csak a munkaval megbizott emberke, hogy milyen jól halad, aztán majd szájára fagy a mosoly
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember #15423 üzenetére
jah. te plazmavágóval fogsz majd nekiesni a II. vh-s bombának
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Whaskes #15422 üzenetére
Szerintem vagy:
-a thleilaxiak állítják elő őket az axolotl tartályokban
-vagy a richesiek nem-kamrákban.kizárt dolog, h természetes úton-módon "keletkezzenek" ilyen, khmm, butuska emberek...
Én se vagyok teljesen százas, sok-sok marhaságot csinálok-csináltam-és fogok is, na de ENNYIRE...
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember #15420 üzenetére
igaz, ezeket tenyesztik valami taborban. tuti 100%.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #15419 üzenetére
úgy gondolod az ilyen Darwin-jelöltnek van családja? Kontraszelekció, mi?
-
bolondember
MODERÁTOR
én már azt se tudom ki tud repülni mivel és hogyan.
a lényeg, h kéne pénz - nincs eladó valakinek? Egy tízezrest veszek 200 Ft-ért. Csak igazit, nem dőlök én ám be mindenféle hamisítványnak!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #15412 üzenetére
egyrészt az nem linux, hanem tux, a linux logópingvinje, vagy ha úgy tetszik, kabalaállata. másrészt legalább olyan jól tud repülni a pingvin, mint a rénszarvas...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember #15411 üzenetére
A télapót a Microsoft pénzeli, ezért nem húzatja magát linuxokkal.
Meg a linux nem is tud repülni. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Diego! #15401 üzenetére
A tíz körmödről?
Nem azt mondtad hogy van pasid? Hát az nem szokott lekapni mikor találkoztok?
Juteszembe, ha majd küldöd a bikinis képet, küldd el a pasidét is, nehogy olyanba kössek aki túl nagy falat.Erről jut eszembe, ismerősöm most keres modelleket fotózni. Ő tudna rólad csinálni képeket.
-
Whaskes
senior tag
a télapó szánját miért pont rénszarvasok húzzák? miértnem linuxok?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest