Hirdetés
Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Énrám szintén az X2 vadászatnál vmi nóném kb 1 centi vastag csicsás bordát akartak rámsózni

-
Daweee
őstag
A természet igazságos: Aki vak, az jobban hall. Aki süket, az jobban lát. Akinek az egyik lába rövidebb... annak hosszabb a másik

-
Daweee
őstag
Nem valószínű hogy erre készül, nézem a legújabb tagunk részt, ott egy darabig sipiii név szerepelt, majd később Bloodparty... egyik sem olyan név...
-
Daweee
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
az nem lehet, hogy azért, mert több samut adnak el mint az összes többiből együtt? Egyébként melyik boltról beszélünk?
Amúgy meg nekem eddig csak samsung vinyóm volt, anno egy 80-as, egy 160-as, és most egy 320-as, igaz ez csak a miskolci felhozatal miatt, egyébként seagate-et szerettem volna... De eddig egyikkel sem volt probléma.
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én anno Accelero X2-t kerestem, de még csak nem is hallottak róla 90%-ban... egy két helyen akadt Zalmi VF900, de végülis felmentünk Pestre érte.