Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem kell köszönöm...
Már van új munkahelyem.tbs: nagyon korrektül, bár kicsit ledöbbentek. Szerintem tudják, hogy önszántamból valószínűleg SOHA nem mentem volna el innét.
Mint írtam életemben nem dolgoztam még ennyire jó munkahelyen.
Munkakörülmények, maga a munka, munkatársak, meg úgy minden (najó egy negatívumot tudok: diákmunka).Nem akarom itthagyni
Nem akarok elmenni.
Nekem itt lenne a helyem
Nagyon nagyon szomorú vagyok. -
PazsitZ
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
A pontos számra már nem emlékszem, de ezalapján ott akkor én is jártam.
Az idősb nénike végigkóstoltatta velünk a pincét. (persze ő is ivott velünk
)
Nagyon kedves votl egyébként, bár úgy káromkodott, hogy én szégeltem magam
. Dicsérte a Csabai kolbászt is, mikor kiderült, honnan is jöttünk
. -
Kazimír
őstag
-
PazsitZ
addikt
-
válasz
Janoska26
üzenetére
a dolognak Kalandorhoz és Bash-hez semmi köze sincs. attól, h ők megsértődnek (vagy sem), nem történnek még ilyen horderejű döntések. már csak ismételni tudom magam, de NG sajnos olyasmibe keveredett, amiből modként nem lehet jól kijönni.
a méricskélést hagyjuk, mindenki beleteszi a PH!-ba és a Fórumba, amit tud. pont ezért fáj, ami történt, mert NG sokat tett bele. és igen, mindenki botlik. de ha olyat botlik, ami egy közösséget kezd rombolni, nincs választásod.
egyébként pedig a talin jelenlévő, a dologban aktívabban résztvevő emberektől minimum egy qrva nagy szorit remélek NG irányába...

-
I_Am
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Én nem vagyok senki ellen, főleg nem Gábor ellen. Tudom mit tett le az asztalra.
De ha Vaskézt személyesen ismerném, akkor vagy nem csinálna ilyet a jelenlétemben, mert megkérném rá, vagy nem tartózkodnék tovább egy légtérben Vele. Ez én vagyok, ilyen vagyok, egyszerűen nem bírom elviselni, ha valakit a háta mögött gúnynévvel illetnek, kifiguráznak, amihez az illető nem járult hozzá.
Valamint ha már megszületik bármilyen marhaság, már ott rögtön tudatom a jelenlevőkkel, hogy engedély nélkül ne terjesszék.Ha már valakit kifigurázol a tudta nélkül, akkor az első az, hogy Tőle kérsz engedélyt a nyilvánosságra hozatal előtt. Ez az én etikám.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egyrészt (szerencsére) nem rólam van szó. Másrészt - és ezzel nem akarok senkit megbántani, a lehető legtávolabb álljon tőlem - én ilyen jellegü "poénkodásban" biztosan nem vennék részt, nem adnám hozzá az arcom (pedig pár dolgot én is megcsináltam már alkoholizálás közben).
Viszont ha mégis megesik egy ilyen, akkor mindenképp azon lennék, hogy ami történt maradjon meg a jelen levők között - szerintem ez abszolute kivitelezhető lett volna. Akár, mint moderátor, vagy a közösség egy meghatározó tagja (ha jól látom ngabor2 szerepét) már a bulin felhívtam volna az ottlevők figyelmét akik fényképeztek, hogy ezeket a képeket nem szeretném a neten viszontlátni. -
frame>24
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
mióta megtudtam, h az Nvidiának van ez a memory leak hibája (lap alja felé), azóta letettem róla, pedig már nézegettem a 8800GT-t...
Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
.
Nagyon nagyon szomorú vagyok.

.
semmilyen kapott édességgel.