Hirdetés
Aktív témák
-
itt ül tőlem néhány méterre az irodában egy nagyon híres ember fia, aki a legirritálóbb ember, akit valaha is ismertem. nem csinál semmit, csak telefonál egész nap (többnyire privát ügyben), meg netezik, és létének célja, hogy mások is lássák, hogy ő itt van, hogy ő létezik, és milyen fontos ember. Ezt a hangerejével és agresszív stílusával próbálja kihangsúlyozni.
effektíve tehát egy ripacs, aki csak szórakozni jár az irodába, amivel csak másokat zavar.
egyszer kegyetlenül fejbe fogom b@szni egy lapáttal.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Én hanyag módon írtam meg annó, s ő gondolom nem számított erre, s csak lehúzta

De itt a javított: PH! OFF TOPIC StatisztikaAmúgy azért jellemző, hogy leggyorsabban a [Vad szex inszájd] alcímmel rendelkező telt be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Jó, de így más aratja le a babérokat, ráadásul egy óriás, miközben....
Dühítő. -
válasz
bolondember
üzenetére
Olvass bele a riddickes topicba, ott megtalálod a megoldást, riva tuner meg egy kis okosság oszt elindul

tildy: Én még a cukrot is gumi nélkül szeretem

-
bolondember
MODERÁTOR
ez a föld sajnos már csak ilyen - ugyanazok a gondolatok egyszerre több emberben is felvetődnek.. - a közös inteligencia újabb jele...
mindjárt megyek volt munkatársamhoz, elhozom a Riddicket, a játékot... Remélem ez menni fog, mert a kölcsönzői dobott egy "the application reuires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher".. fura...

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Na az jó lenne, de most meló van.
--------------------------------------------
Az ilyen dolgok mindig úgy letörnek
Nekem az ilyen progim nyár eleje óta készen van.
Janika: gumicukor? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
a sörben meg mindenféle gombák mászkálnak a befülledt gabona fölött...
most gondolj bele. a gombák azok valami egyéb típusú életformához tartoznak. se nem növény, se nem állat, önálló életre nem képesek, csak más halálából tudnak megélni. te meg megiszod, amit ezek odapiszkítanak. a gumicukorban legalább tudod, hogy milyen mesterséges színezékek és állományjavítók meg zselésítőszerek vannak.
különben is, miért lennék kannibál? szarvas alakú nem volt, a kigyó meg már elfogyott. és se medve, se nyúúúl nem vagyok, de még csak nyúúúlszájú öregasszony se.
-
tildy
nagyúr
Beelőzött a google.
PEdig én a nyáron már csináltam ilyen alkalmazást. 
Jánoska nem kockacukor hanem sok píííz kéne cserébe.. MEgcsionálom itt, azt más aratja le a babért....
-
ngabor2
nagyúr
épp nyulat meg medvét zabálok. ilyen gumicukor vót a bótba.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Lusta szarvas, pedig ideje vóna edzened lassan itt van dec 6. és akkor nincs mese menni kell hakell hanem, télleg mikulás? ezer éve nem láttam, ennyire sok ajándékot kell becsomagolnia? Csak arra vigyázzon, hogy 150ropinál nagyobb értékű ajűndékot ha kivisz előtte le kell jelentenie az apechnak
ez vicc komolyan mondom 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azt nem tudom, hogy miaz, de igazán nem is érdekel. én ma délelőtt 6-kor keltem. pontosabban szokásos időben 5-kor bekapcsolt a rádió, majd 5:40-kor kikapcsolt, de nem volt hangulatom felkelni. a legsdzebb, hogy így se tudtam elkésni.
no, megyek dógozni, mert ebből nem élünk meg. csak előbb befejezem a reggelit.
-
EQMontoya
veterán
szép jó reggelt kivánok. most azt nem tudom, hogy azért fázom, mert ennyire kurv@ hideg van, vagy mert ennyire kurv@ álmos vagyok. ha fogadni kéne, utóbbira tennék...
-
csapos2
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Már látom is lelki szemeim előtt, ahogy Jancsi adáz küzdelmet folytat azért, hogy a reggel kitámasztott szemhéjai ne csukódjanak le, illetve átjuson a vérszomjas takarítónénik hadán a kávéautomatáig, majd az ott megszerzett nedűt megóvja a jövő nemzedékének, és elemezze.
na el.....
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Megyek a harctérre. Kis kócos.
Jancsi: Valakinek muszáj dolgoznia.
;)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Miért nem alszol?
-
venember83
nagyúr
Ujra itt... Gyumolcsozo napot kivanok!
15056: Mert remalmom volt par nyullal s most felkeltem, h levadasszam oket. Kulonben egyszeru a valasz: melo.
Te miert nem huzod a lobort? Vagy szarvasbort... -
BlacKSouL
addikt
Kérdezem fatert, hogy tavaly télen mi volt több, a villany vagy a fűtésszámla. Azt mondja a fűtés. Na mondom akkor én idén a szobámat Boinc-al fűtöm. De nem igazán vágta hogy ez akkor most miért is jó..
Az gáz hogy alvás helyett nekiálltam tepertőt falni, közben meg magammal csetelek? Az előbb kinéztem, de már most -10 fok van, akkor mi lesz hajnalban?
Ehh, mégis lefekszem. Csak úgy ne járjak, mint egyszer mikor elég piásan hazajöttem hajnalban, a frissen este sült pogácsa ott figyelt az asztalon a konyhában, én meg nekiálltam tömni, és közben majdnem elaludtam. Na bevittem még a szobába 3 pogit, amíg összeszedelőzködtem, addig bevertem, de az uccsót már az ágyban fekve.
Hát reggel arra éberdek, hogy egy fél pogácsa figyel a számban félig megrágva. Először megijedtem, mert a szaga is, íze is kissé fura volt, gondokodtam is hogy milyen kisállat volt eddig a szobámban, de aztán leesett. Kissé röhögőgörcsöt kaptam.Na, ideje aludni, a koránkelőknek meg jóreggelit!
-
BlacKSouL
addikt
Úúúristen, de tényleg, úúúristen. Bash-t ezeréve nem olvastam, de most végigszaladtam pár top oldalon, anyámék nem tudnak aludni olyan hangosan röhögök. Ez meg betette a kaput, anyám lekapcsolta utánna a villanyom: [link]
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a g sorban miért mindig DX-D10?
-
... bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidõ függvény négyzetes idõintegráljának meghatározására vezethetõ vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékû ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerû négyzetes integrálkritérium, a bemenõjel pedig a sztochasztikus bemenõjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojébõl invertált determinisztikus jel. Igy a stacionárius sztochasztikus bemenõjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterû rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális." by Lantos Béla szabtek könyve
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem tarott sokáig: OFF_TOPIC_statisztika.xls
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ne vicceljél már, havi 2k a villanyszámlám.
egyébként természet4esen ki van nyomva a tv.
de azért, mert amikor kikapcsolom a távirányítóval, utána sistereg, és attól a falra mászom.Juanpablo : ettől függetlenül majd eccer (ha már jó olcsó lesz) veszek egy naaagy plazmát v. lcd tv-t, de csak és azért, hogy dvd-t nézzek rajta.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
És hogy kapcsolod le? A főkapcsolóval vagy a távirányítóval? Osztálytársam ma mondta hogy a TV-t ha csak a távirányítóval kapcsolják le, nem a főkapcsolón, az éves szinten 70k + villanyszámla is lehet. Telefontöltő is hoz 10k-t vagy mennyit egy év alatt ha folyamatosan be van dugva (erről valahol cikk is volt ha jól emlékszek)
-
én ma régi haverokkal magamba döntöttem egy üveg bort, szóval jól vagyok

kit izgat a tv....van egy tv-m, idén eddig kb. 5-ször volt bekapcsolva, de akkor is forma1-et néztm rajta

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ezt valamelyik magyar tv-n sikerült?
tbs: az aranyos nagyon

-
venember83
nagyúr
B+, hogy mondhat valaki ilyesmit egy musorban?
A kulonbsegeiktol eltekintve ok ugyanolyanok...

S ezt forditsam le ertelmesen...

Jo ejt mindenkinek, azt hiszem lassan en is leteszem a lantot...
-
tbs
addikt
Ismét megnéztük a Pirosszkát... És röhögtünk önfeledten, a jó zenékre meg csóváltuk a fejünk... Zseniálisan egyszerű rajzfilm...
Jóéjt.
-
Whaskes
senior tag
akármilyen fáradt az ember, azért borotvával fogat mosni..... esetleg úgy, hogy előző borotválkozás után nem mosta ki belőle a szőrt. talán még egy kicsit úgy hasonlít a fogkeféhez.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
el se tod képzelni

Jóéjszakát! =)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát !
Mindenkinek. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
neem
csak fáradt voltam reggel.. nem értettem miért volt olyan habos és buborékos a fogkrém 
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
én csak szappannal

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hmmm.... részegen? makkból lehet pálinkát csinálni?
-
Winner_hun
félisten
Valaki mosott már borotvával fogat? Nekem majdnem összejött

-
Whaskes
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
gyönyörű, ugye? jobb mint a sex!

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Kicsit régi lehet, linkek címéből itélve, még RI/OS3-as időkből maradt meg valahogy. Meg amúgyis, ez olyan lenne, mintha egy kézzel faragott szobrot akarnál folytatni esztergálógéppel
Majd ha egyszer nagyon unatkozok, lehet nekiesek és összeírom a maradékot, végülis nem kell annyira túl sok adat hozzá...de ezt ne vegyétek készpénznek.
-
Cathfaern
nagyúr
Ha már nosztalgia, ezt találtam egyik nap, egy ezer éve elhagyott ftp-men:
PH! OFF TOPIC Statisztika
Arra emlékszek, hogy valaki megcsinálta az összeszámlálást, de csak ide a fórumra írta le, aztán én csináltam meg ezt az xls, meg talán folytattam is még 1-2 OT erejéig...de ebben már nem vok biztos
-
Whaskes
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
pár év múlva szobrot állítanak parcinak és ahhoz minden regelt tagnak el kell mennie életében legalább 1x és megérintenie.

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ugyan, sip-sup meglesz az 50k-s hatar.
Cathfeern: mint mar irtam, 46-ra inflalodott a magikus szam.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem egyik olyan tagja a PH!-nak, aki megérdemelte, hogy övé legyen a 15k-s

Hmm 10k kié lett? Arról lemaradtam.EQMontoya: jogos, fel is vetem modok közt

Szerk:
Bár jobban belegondolva, lehet meg kéne tartani, olyan titokzatos számként, ez lenne a PH! "42"-je. És amikor eltelik pár év, és jön sok újonc, akkor majd lehet irogatni, hogy hehe, mi tudjuk miért is 43
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét kívánok !
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem csapom le.. nem, nem, nem. erőt veszek magamon, nem szólok be. ezaz, siker

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem az ilyen progim nyár eleje óta készen van.