Hirdetés
Aktív témák
-
Diego!
senior tag
Már meg is van...az volt a gond hogy nem hotmail-es, hanem freemail-es cím és ilyenkor meg kell erősíteni bla bla...végig kell azt játszani....és így most engedi, át is írtam Brigire

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kérdezz bátran. ;)))
-
Diego!
senior tag
Az msn topikjába nem válaszolnak, próbálkozom itt:
Miért nem tudok nevet adni magamnak?? Valamiért nem engedi...
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet akkor én még konzervatívabb vagyok, de én egy 16 éveshez már nem érnék hozzá,pedig én csak a 25öt karcolom (alulról)
Bár lehet,hogy az a problémám, hogy régebben (anno 18-20) éves kroombat elég sokat lógtam 16 évesekkel (volt egy elég nagy baráti társaságunk) aztán sajnos idővel "kinőttem" őket. Igazából én soha nem mellbőség alapján választottam magamnak párt,és akárki akármit mond egy 16 éves lelkileg még nem érett....Mondjuk az is igah, hogy te most csak egy alkalmi "pipáról" beszélsz, ami nálam nem játszik - azt azért nem mondom,hogy volt néha 1-2 "baleset"

-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azért itt még nem tartunk. -ok párkapcsoaltban esetleg de az más.
Az baj hogy sokan lelkileg nem érnek meg sok mindenre. elég sok számomra szánalmas embert látok. -pl. tárközvetitőset játszik(14évessen) és iennel jön hogy: "Olyan jól meg vagytok. miért nem jöttök össze?!"
A nagy kórkülömbséget itélik el.- mintha egy 20éves csaj+40éves hapsi.
-Bár akik ezt komolyan gondolják azok lesz@rják más véleményét. -
FehérHolló
veterán
Nem akarok hozzászólni. Köszönöm.
Egyébként Scooter - Euphoria.
-
BlacKSouL
addikt
Nem az a baj hogy tudja hogy még mit is jelent, hanem hogy más se jut eszébe. "Jaaa, tényleg, a kisbaba is szopik.."
Ha néhány év alatt 2-3 évvel lejjebb tolódott az(elméleti) érettség kora, akkor mi lesz még néhány év múlva?
Azzal van a bajom, hogy több helyen olvastam már, hogy van ahol(és akiknél) az orális szex 13-15 éves korban már olyan mintha levegőt vennél(fura, de egyre kevésbé hihetetlen). Az a baj, hogy nehéz elképzelnem hogy ugyanez az ember 18-2x évesen ugyanúgy fogja értékelni, és átélni az érzelmeket, mint aki 16-17 évesen éli át először, és eleve nem divatból, hanem talán érzésből csinálja.Eh, tudom, én vagyok konzervatív, de akkor meg miért kell megbotránkozni azon ha felkérek egy 15-16 éves csajt egy laza pipára? Úgyis van benne rutinja. Hol számít hogy 16 vagy 26 vagyok? Ha engem nem, mást fog.
-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hivatalossan. Na és? Legyenek, bár meg van egy egészséges határ. (pl. 11évesen való szülés szerintem nagyon nem normális)
"Ha egy 14 éves csajnak azt mondod szopás, jobb esetben csak egyből az aktusra gondol az anyatej fogyasztása helyett.."
-13-14évesen szerintem már mindeki tisztában van pontosan mit is jelent az más kérdés hogy olyan ~70%-a elméletben csak."rosszabb esetben már térdel is le" -ismerek iet. Ez van, bő 1 év alatt elrib@ncosodott.
-
neduddki
nagyúr
HI!
HEjjes megfejtok koztt elveszett emlekeim sprsiljuk:
kalanianaole hwy 515 HI 96795udv
neduddki
-
köszi nektek

-
Diego!
senior tag

bandus: Boldog névnapot!

tildy: Megy a tapétázás?

-
-
-
Zewa
senior tag
Ehh lol, már nagyon rég uta bent van a köztudatban. Bár, én nem szeretem. Inkább vmi jó bor tisztán.

Bandus: Nem rossz, fel is vértem gépre majd egyszer kiprobájlyuk , bár a tásas szem rossz sztem

Ha meg csak spontán részegedés: Leül pár ember (2+) a gép elé és kikészit egy poharat meg mondjuk egy Jagert. Egyik iszik, másik is iszik. Ameddig ki nem a játszó felek a gép elöl. Egyik volt oszt. társam mesélte hogy a bátyával ezt nyomták ugy hogy egymás melleti szobában voltak.
Whaskes: Beléd mennyi anyagot kell töltened hogy az megártson? Az a szép nagy tested csak ugy mennyi el az alkoholt nem?

-
kiterítesz egy pakli franciakártyát, és mindenki egymás után húz, minden lapnak megvan a jelentése:
2-5ig annyi kortyot kell innod amennyi a lapon van
6-8ig szétoszthatod a kortyokat
9-esre modnanod kell valamit, a többieknek meg folytatni, és aki nem tudja iszik
10-esre bármilyen szabályt hozhatsz
jumbo nál bármikor lerakhatod a hüvelykujjad az asztalra, és aki utoljára követi ezt a tetted iszik
dámánál BÁRMIT (pl te jösz?) kérdezhetsz, ha valaki válaszol akkor iszik, ha nem akar inni akkor továb kell kérdeznie
király az kb olyan mint a szólánc.. vlamilyen kategóriában kell felsorolni dolgokat, és aki ismétel iszik
ásznál pedig aki húzta az elkezd inni egyszerre a többivel, és az utna következő leghamarabb akkor teheti le a poharat, ha az előtte lévő már letette, d eihat ameddig akar.remélem érthetően magyaráztam

-
tildy
nagyúr
Most tudtam meg mint jelent a vbk
Mifelénk még normális neve volt
-
-
válasz
Thrawn
üzenetére
hp dl140-eket nem tudom, lehet-e tuningolni
az itthoni gépemben sose szerettem, a stabilitás fontosabb. inkább kerüljön többe.ngabor2: java... elvileg a server vm képes több szálon futni, ezt illene a kernelnek több magra ütemezni, ha lehet... valamilyen szinten az is gyorsítana, ha az ide, az X meg az adatbázis nem egy magon futna.
-
-
ngabor2
nagyúr
asszem lassan erőt veszek magamon, és elmegyek a jysk-be, nézek valami kultúrált ágyat. és ha már ott vagyok, beugrok a corába is, ott jófajta sörök szoktak lenni

bambano: a több magot ki tudja használni a progi? ha alig, akkor inkább a 2-magosat vedd. ha ki, akkor, a 4-et. de úgyis a mem elérése lesz a szűk keresztmetszet.
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A csúcsok csúcsa, ha olyan ember teszi ezt, akit barátodnak tartasz

-
válasz
Thrawn
üzenetére
most vettünk melóba két procis, 4 magos 2.33-as xeonokkal felszerelt szervereket. Azon se dönget valami nagyon a fejlesztői cucc... Az asztali gépem is új, szintén 2.33-as, de csak két magos. Szintén nem hasraesős. Még elgondolkodom azon, hogy két magos 3 gigás vagy négy magos 2.4-es c2d, ezek körülbelül egy árban vannak...
-
Whaskes
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mivan, apád azt mondta, szeret téged?
-
-
Zewa
senior tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Jó reggelt midnekinek!
Huh, itten durván indult a nap. Nem tudom ebből mennyi volt az álom és mennyi a valóság.
Csörög a kaputelefon, többen vannak mondom (ágyamban) ezek hozzám jöttek?!- kib@sztt nagy rendetlenség van. Elindulunk a buszmegállóba (perwsze hogy város másik felében lévő buszmegállóról esnek be képek.
Akkro találkozunk egy csávóval(tesom abrátja) és egy csajjal akit én lesmárolok. Veszünk nekik 2 sütőtököt hogy egészségesek legyenek.
Aztán szép lassan felkelek pihe puha ágyamból bemegyek tesomhoz és ott van tesom barátja.
aranyos.
Bandus: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!

-
-
-
-
-
-
Cathfaern
nagyúr
HDD: lásd kicsit korábbi hsz-em, elvileg beszerezhető, gyakorlatilag nem. Az a gáz, csak az új szériás 7200-est érdemes bszerezni, mert a régiebbek ugyanúgy 30-35mB/s körül tejesítenek, mint az újabb 5400-esek, szóval azokkal nem sokkal vagy előrébb.
Fejlesztés:
Engem kicsit zavar, hogy nem tudok más monitort hozzárakni (tudnék, de akkor kéne mindenképp külső bill is), nem tudok simán csak berakni mellé még egy hdd-t, ha kell bármilyen külső cucc, akkor vadászhatok rá, stb. (vga-ról már nem is beszélek, ől. ha tegyük fel van egy dx8-as vga-s laptopod, de szeretnél vista-t aero-val, akkor semmi mást nem tehetsz, mint veszel egy új laptopot, pedig semmi gond nem lenne a mostanival. Tudom ez most ebben a formában elég speciális példa, de előfordulhatnak ilyenek).
Persze ezek mellett nagyon kellemes a 1680*1050-es felbontás, és hogy mindez ágyból is élvezhető
Csak azért megvannak a korlátok, amikre sokszor az ember nem is gondol, mikor asztaliról laptopra vált. -
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
ja, vannak 3.6kg-s házak... csak az a kérdés, hogy érdemes-e megvenni őket. a 20+ kilós stacker, meg a 17kg-s dragon nem véletlen olyan nehéz. beleteszel egy megbízható 3kg-os tápot, az is húz.
bár, ha 10k-s vinyóid vannak, úgyse a csend a lényeg, asszem

tildy: 32-bit esetén valóban nem. de 64 bitnél picit kitolódott ez a határ.
-
tildy
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
ezek a nyüves fejlesztői környezetek megzabálnak mindent, amit alájuk raksz...
Hű de nagyon egyetértek ... Bár nálam a ramot meg a procit szeretik megenni
Jól elszaladt mellettem az idő , én még abban a tudatban vagyok, hogy egy processzor nem tud 4 GB-nál több memóriát megcímezni
Egyébként akkor az írásod alapján egyértelmű mit akarsz, nem is tudom miért vacillálsz

Cathfaern: azért a noti vinyók se olyan drágák már, szóval lehet 7200rpmest is kapni, vagy olyannal kapni eleve.
A fejlesztésről: 3-4 év alatt manapság már az asztali gép is elavultnak mondható, a sajátomba utoljára ramot meg videókártyát vettünk, de ebben nagyjából ki is merültt a fejlesztés. Annyira integrálva van ma már sokminden asztaliban is, hogy.... bővítőkártyákról:
asus wifi picimaci volt 4E, asztaliba pci-os wifi 5-6E
-
Cathfaern
nagyúr
Jelentős teljesítmény különbség nincsen szerintem, főleg ha nem nézzük a 3D-t. Ha 5400-as hdd van benne, akkor a betöltés kicsit lasabb, mint asztali esetén, ezzel az eggyel kell kalkulálni.
Amúgy azt vedd bele, hogy ha notebook-ot veszel, akkor kis túlzással nem fogod tudni fejleszteni a gépet, csak újra cserélni (max. ram és hdd az ami könnyebben megoldható), s "bővítókártyák" is csak kisebb választékban elérhetőek: csak ami usb-s vagy pcmcia-s, de utóbbiak általában elég drágák. Mondjuk utóbbi időben egyre több usb-s cucc jön ki, szóval ez már nem annyira probléma.
Ha ezek nem gondok, akkor egyértelműen laptop. -
-
nem láttam a piacon négy magos, legalább 2.66-os notikat, 4-8 giga rammal, két darab 10k-s vinyóval. a hordozhatóság nem úgy szempont nálam, hogy folyamatosan rohangálnék vele, hanem időnként meg kell mozdítani és akkor nem akarom, hogy leszakadjon a kezem, mint egy stacker házzal. Van már 3.6kg-os pc ház is, nem csak 20+ kilós stacker. Árulnak pc hordozására tervezett hevedert, a kocsiig el tudnám vinni benne a gépet...
ezek a nyüves fejlesztői környezetek megzabálnak mindent, amit alájuk raksz...
-
-
RazoR_45
tag
ÚJRA JÓ reggelt ez a napom is tnulásból fog állni ám ma megyk még AFTER PARTY-ra ami jó lesz

-
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó reggelt =)
Úgy látszott hogy ez a reggel jól fog kezdődni bár mégse... Hasamban három meleg palacsinta, kitakarítani kezdtem a szobámat mikor apukám mosolyogva mondta hogy vár a porszívó....
ennyit a szép reggelemről
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ne má!!! 

Nem gyenge a cicus...

ennyit a szép reggelemről