- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
16100 - 16001
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tbs
addikt
Barátkozz kedves, megértő fiúkkal. (EQMonty, tbs, stb.
) Lányok egymás közt mindig kicsit gázosak... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#16101, Kalandor:
Benézek 2 percre, oszt kész. Megyek is meg oldalbabacnak, hogy mit sasolok mán itt... 
#16102, EQM: Áááááá..!

-
EQMontoya
veterán
milyen? semmilyen! ;) de hát a nők a legjobb barátnőnek úgyis megbocsájtanak első szóra a legnagyobb sérelemért is, ergo erről a témáról kár koptatni a pofámat, igy abba is hagyom...
-
tbs
addikt
Nyugi, van aki soha nem nézne eldobós plüssnek...

#16093, EQMonty: statikus nyomás...
Alig bírtam elolvasni, de leestem a székről... 
-
Winner_hun
félisten
Lehet téged nem, de engem igen zavar a mobilarena színe, valamikor onnan linkelnek, na azt zölden olvasni brrrr. Ha már kicsit megbuherálom a css-t akkor nem végzek fél munkát. Van még néhány megoldatlan dolog de már egész jól néz ki.
-
(Kolombusz)
veterán
Ha én az ilyen megjegyzéseket komolyan venném, akkor már rég a föld alatt lennék.

-
Winner_hun
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
nem tom.. nem szeretem ha plüssnek néznek.. akit eldobnak, aztán ha kell akkor meg visszavesznek magukhoz... nem tudom milyen barátnő az aki így beszél a másikkal...
-Te kussolj! Akkora egy f@sz vagy! és nem viccesen... -
EQMontoya
veterán
Najó, csak majdnem, olyan 95%-on vagyok. Mobilarena nálad barna?
nem, de ez miért zavarna, jó az nekem zölden is.
Voda: statikus nyomás nyomja lelked?
-
Winner_hun
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
hállóó

Sikerült megírnom még egy LG-s cikket
büszke vagyok magamra.. 
Amúgy szomorú vagyok

-
EQMontoya
veterán
Jupppíííí, végre mindegy honnan fórumozok, ugyan olyan az egész (kivéve a listázás)
nekem ez mindenféle átalakitások nélkül is ment

-
Winner_hun
félisten
Jupppíííí, végre mindegy honnan fórumozok, ugyan olyan az egész (kivéve a listázás)
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot!
Itt sötét van és hideg, nyirkos levegő.
Az a nap úgy xar, ahogy van.
-
Whaskes
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
-
Whaskes
senior tag
-
Zewa
senior tag
-
Whaskes
senior tag
elgondolkodtató, hogy ezért felmenjek-e pestre...
de nagy rá az esély... 
-
tildy
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
-
tildy
nagyúr
Szerdán este 6-7 körül teázás
Helyszín még kiválasztás alatt, aki tud és akar jöjjön
-
Bubu79
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egy kis meszarlasaer az ember nem megy a szomszedba, foleg egy nem PUF rajongonal!!!:- ))
udv
neduddki
-
7
addikt
Megvédjelek Szőröstalpú Barátom?
"bolondüzemmód bekapcsol" - nincs ami ellenálna neki... Titániumot úgy vágja ketté, mint forró kés a joghurtos delmamargarint, kisüti a kibernetikus áramköröket, ártalmatlanná teszi az embereket...

Vedj, o, te bolond!

Hanem latom am, hogy neduddgi miert ilyen bator... mert o a hetes. Jelent minket a tanarnonek, ha rosszak vagyunk.
"NEm en a Hetes&Meszaros vagyok!:- )))"@Bubu: Triszexualis voltam ellenere nem varok babat, de koszonom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@PUF: Van egy ismerosom, akit nemecseknek hivok.

-
bolondember
MODERÁTOR
Megvédjelek Szőröstalpú Barátom?
"bolondüzemmód bekapcsol" - nincs ami ellenálna neki... Titániumot úgy vágja ketté, mint forró kés a joghurtos delmamargarint, kisüti a kibernetikus áramköröket, ártalmatlanná teszi az embereket...

-
Bubu79
addikt
Nem hiszem, hogy a foltos macska venné azt a külföldiül lekörmölt pár gondolatot - macskatartót nem gyilkol

Terhesség megszakítást végez - lényed terhessé vált, hát megszakít Téged

bolondember: hmm... báránypörkölt
-
neduddki
nagyúr
-
7
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
Látom alakul már a Yeti-becsinált

#16067: Mákod van - elkészült a milánói... Kaptál egy kis haladékot

-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
tildy
nagyúr
hellobello,
tanulom a SZAR-t, ma egy kis assembly meg, ranezek az IEEE754 szabvanyra aztan MIC, pentium, usparc, dejo nekem.
Holnap meg nagyzh programozasbol es egy szot se tanulok ra.
Nekem volt már főiskolán SzIR-SzAR-om is

Előbbi Számítógépes irányítási rendszerek, utóbbi meg ugyanaz. -
7
addikt
-
kicsitomi88
őstag
-
Bubu79
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
-
barnam_
nagyúr
Az nem tanulom mert a szar sokkal fontosabb, progbol mar bizt vizsgazhatok de szarnal ettol az egytol fugg, tanulnam en azt szivesebben de vigasztal az hogy 19en abbol vizsgazom(elso vizsgam universityn).

Aggregátor: Az hun van?
Veszprémben.
Ha valaki nem értené: Digitális Rendszerek és Számítógép Architechtúrák
bolondember: Itt is esik az eső
-
Bubu79
addikt
-
7
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
kicsitomi88
őstag
Nagyzh@programozás -> nemtanulás miatt érdeklődtem, hogy biztos jó egyetemen vagy-é...
Statikus? Akkor nem is tudom miért emlékeztünk dinamikusra...
Az nem tanulom mert a szar sokkal fontosabb, progbol mar bizt vizsgazhatok de szarnal ettol az egytol fugg, tanulnam en azt szivesebben de vigasztal az hogy 19en abbol vizsgazom(elso vizsgam universityn).

Aggregátor: Az hun van?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
barnam_
nagyúr
crappylanden vok tehat alapbol nem

Amugy meg igen

A szar meg nem shit, hanem szamitogep architektura.
Ja es a pentium 4 statikus elagazas jovendolest hasznal
Nálunk DRSZAR van

-
7
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
venember83
nagyúr

Amugy meg igen

Nagyzh@programozás -> nemtanulás miatt érdeklődtem, hogy biztos jó egyetemen vagy-é...
Statikus? Akkor nem is tudom miért emlékeztünk dinamikusra...
-
kicsitomi88
őstag
Szép jövő.... Biztos jó helyre mentél egyetem szempontjából?

Amugy meg igen

-
Hujikolp
őstag
Suliban, matek helyett infón...
-
venember83
nagyúr
hellobello,
tanulom a SZAR-t, ma egy kis assembly meg, ranezek az IEEE754 szabvanyra aztan MIC, pentium, usparc, dejo nekem.
Szép jövő.... Biztos jó helyre mentél egyetem szempontjából?

-
kicsitomi88
őstag
Szépjóreggelt

hellobello,
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
fokukac
nagyúr
kevés lehangolóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint hétfő reggel, félhomályban, szakadó esőben bejönni dolgozni...

-
venember83
nagyúr
Szépjóreggelt

-
tildy
nagyúr
Rengeteg dohánnyal jól el lehet lazulni.

A végén csak gyújtottam prá mécsest, és lazultam a kádban

Jelentem ma már nem fáj a fejem
-
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Kidus
őstag
Ejjel fel 2 van.... es most ertem haza melobol.
Ugyhogy nincs semmifele joreggel, joccaka!
-
csapos2
addikt
Ugyan, azt semmi esetre sem hagynám ki. A megbeszélt időpontban indul az akció.

-
ngabor2
nagyúr
csodálatosan szép hétfő reggelt mindenkinek! mindenki friss, fitt, fiatalos és tele van munkakedvvel. UGYE? (most nem keresem elő a baseball-ütős smiley-t
)nyuszi: egy debrecenbe való utazásra se?
-
csapos2
addikt
A...B...C...elböfögtem az abc-t. Azt hiszem, ma sokkal többre nem leszek képes.

-
7
addikt
Orulok, hogy ennyivel boldogga tudtalak tenni... lefogadom, a parod sem tudott ilyen gyorsan, ennyi ismeretseg utan ilyen jokedvre deriteni

-
neduddki
nagyúr
HI!
probald ki az osram /aszem:/ +50% sargaban leglabb nem vakit:- )
nalunk ott a laposban neha erdeks dolgoktunak lenni:- )udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
Ez nem magas volt, hanem annak a szintiszta megnyilvanulasa, hogy nem tudtal ra frappans es jo poent mondani.

@Bubu79: Persze, cicus... +3690 TRISZEX

Amugy nem reg vinnyogtunk ismerosokkel a szexualis devianciakon. Kedvencem:
Vorarephilia (also gynophagia): sexual attraction at the thought of being eaten by or eating another person or creature.
Vorarephilia (avagy gynophagia): szexualis izgalom annak gondolatatol, hogy az alanyt megeszik es/vagy az alany eszik meg mas szemelyeket/lenyeket.
Én vagyok a világ legmázlistább figurája - megadta a telószámát egy identitászavaros, magát Yetikének mondó, medvének kinéző triszex valaki
Alig várom, hogy nyisson a lottózó - ezek után tuti nyerő vagyok ott is 
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
Ez nem magas volt, hanem annak a szintiszta megnyilvanulasa, hogy nem tudtal ra frappans es jo poent mondani.

Vorarephilia (also gynophagia): sexual attraction at the thought of being eaten by or eating another person or creature.
Vorarephilia (avagy gynophagia): szexualis izgalom annak gondolatatol, hogy az alanyt megeszik es/vagy az alany eszik meg mas szemelyeket/lenyeket.
jó viccnek itt vagy Te is puszta létedben, nem kell nekem még mondogatni is

-
7
addikt

-
EQMontoya
veterán
nem, Te szimplán f@sz vagy
bocs, magas volt.Thrawn: simán, tökéletessebet úgyse találnék széles e világon.
-
Thrawn
félisten
-
Bubu79
addikt
Húha - épp azt nyomoztam mi ez a sugárzó melegség, ami a monitor felől árad - asszem megleltem

Szerk.: hmmm.. triszex - jól hangzik - olyantot még nem próbáltam... megadod a telcsiszámod szivi?

-
7
addikt
Azota is szeretsz...

@Szerk.: Tudom... de (kisbetu!) akkor sem lesz a tied a hamvas popsim

@#16021: Jaja... hiaba mondtam neki, hogy nem vagyok sem homo-, sem biszexualis, nem hajlando megerteni... en triszex vagyok
-
EQMontoya
veterán
-
7
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
7
addikt
-
fokukac
nagyúr
ó, ehhez képest én szinte száguldottam hármasban negyvennel. de komolyan volt vagy 15-20 méter a látótávolság.
több, mint egy óra alatt értem el tokaj-hegyaljáról miskolcra (cirka 45 km)
persze utána sem volt jobb, de az autópályán legalább már olyan 80-100-zal lehetett menni.
-
EQMontoya
veterán
-
7
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
7
addikt
-
Zewa
senior tag
Szép estét mindekinek!
Látom elvagytok, ugy döntöttem kcsit átrendezema heti terveremet. Éjjel fent vagyok és du-este alszom. igy nyugi lesz. Ez kell nekem.

-
EQMontoya
veterán
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrol, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrol szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elozo hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz 13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézojel közé véve odaírja, hogy ''én is''
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy ''nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelott?''
13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékrol''
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
Kuka: de-de... és kurvára igaz

-
Thrawn
félisten
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrol, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrol szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elozo hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz 13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézojel közé véve odaírja, hogy ''én is''
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékrol''
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészetÉpp délután cseréltem ki egyet a konyhában

EQMontoya: nem mondod, hogy még nem hallottad?!
-
Flashback
veterán
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet -
bambano
titán
Ha neked ehhez dohány kell...

Ágybetét nyista, marad a dohány

-
neduddki
nagyúr
HI!
nalam a rekod, 2-es alapjarat helyzetjezlovel, met mar a tompitott is vakiott:- ((( /akkor tertem at sargakra telen: kinai vietnai stb:- )))/
udv
neduddki
-
Whaskes
senior tag
-
I_Am
veterán
Ennél már csak egy dolog a jobb, ha mellette még szakad a hó is. 2 hete Soprontól az 1-esen Tatabányáig igy jöttem. Kellett figyelni rendesen.
(és tetézzük meg egy nyári gumival is
) -
Bash
őstag
Én is vezettem már olyan ködben amikor hajnali 3 körül indultunk el az orlandói reptérről Kidussal meg tiv83us-al a Bash rezidenciára. Szerencsére a forgalom is gyér volt, vészvillogóval mentem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha neked ehhez dohány kell...

Rengeteg dohánnyal jól el lehet lazulni.

Aktív témák
-
16100 - 16001
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Adata 650W
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technika ATH-M20x monitor fejhallgató, hibás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5479
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Lányok egymás közt mindig kicsit gázosak... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Benézek 2 percre, oszt kész. Megyek is meg oldalbabacnak, hogy mit sasolok mán itt... 

de nagy rá az esély...