- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- OLED monitor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
-
17700 - 17601
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
csak a tea után söröztem. túl sok cukrot raktam bele. a citromlét meg hiányoltam

mod: #17696: mibajod van a filmel? ha nem az összes könyvet dolgozná fel, hanem külön-külön akkor egész jó is lenne.
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
-
tildy
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
a starcraft könyvekből mikor csinálnak filmet?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
philoxenia
MODERÁTOR
Végül is a lényeg a féregtől való félelem legyőzése, nem egy igazán értelmes lény, csak a nagysága a veszélyes, a szokásai kiismerésével a fremenek már nem féltek tőle.
A filmmel pont az a bajom, hogy a jelenetek nem álltak össze egésszé, nem lett kerek a mű, mint a könyv, pedig elég hosszú így is, de még fele legalább hiányzik.
Igazából az irodalomban az egy estés film csak a novellával mérhető terjedelemre egy mércével, a többire a sorozat volna a jó, kíváncsi vagyok a Dexterre, mert azt előbb láttam, majd ezután tervezem elolvasni.
-
Whaskes
senior tag
fiam, mikor sörözünk???? most csütörtökön voltam "teázni" pesten.
tbs
addikt
Ragyogás..? JN kicsikirály. "Száll a kakukk..."-ban jobb...
-
FehérHolló
veterán
-
tbs
addikt
Márpedig ez nem fog mást ebben a témakörben...
Nem rászoruló... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Hmm, kéne enni valamit, ennyi izgalom után...
-
Whaskes
senior tag
jóestét az egybegyülteknek! végre hazaértem.
csapos2
addikt
Essen!
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen. -
FehérHolló
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Első mondatodra korai zsengém

A színészi teljesítmény nekem itt nem über jó, azt tbs kolléga szereti ebben a filmben.

-
Tim82
félisten
Nekem olyan csuklyás-burnuszos, egy-két csővel.

A féreggel meg az a bajom, hogy igazából nem láttam, hogy nehéz lett volna megfogni. Kb. olyan volt, mintha "dobj fel egy csáklyát a toronyba, oszt' mássz" eksön lett volna.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
tbs
addikt
Mi a nickje..? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vodával ez már egy régóta lógó projekt...

-
FehérHolló
veterán
Hát jah, ő már az a kategória, akinek biztos nem elég a fagyi.
tbs: Miért nem próbálkozol fiatalabbakkal? Nekik még a nyalóka is jó.
Skynet is real. It's called Google. -
tildy
nagyúr
Általában akönyveket filmmel nehéz überelni

Philoxenia: és az a kéjes vigyor a féreg tetején?
Aseriesben a fremenekilyen lepelszerű ruhában vannak."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
philoxenia
MODERÁTOR
Sőt szerintem az volna Neki a kihívás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Maga a Féreg, meg a birtokbavétele a jó, a ruhák azok nekem olyan lepelszerűnek voltak elképzelve.

-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Nézd, a könyvet még áltsulisként olvastam, a filmet ('84-es!) szakközépben láttam, a minisorozatot (2000-es) ezért eléggé nagy várakozással néztem meg. Lehet emiatt nem ütött szíven igazán... Nem tehetek róla, de a minisorozat egyszer nézhető produkció volt számomra. Szemrágógumi. 
Érdekes, nekem a ruha pl. tök ilyen volt, mondjuk tényleg maszkkal... És az ott már nem emberi léptékű technológia volt. Akár simulhatott is.

Ritmusos lépegetés: csak nem egy féreg befogására indultak..?

-
venember83
nagyúr
Es igen, a balnak!!!!
mod: és igen, kiszivárgott, mint bébipelenkából a fos

Na, vége... De legalább Hilary Swank jól nézett ki ebben is

-
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Hát valahogy nem adja a könyv feelingjét szerintem. Ruha az ilyen "belepisilünk, belekakilunk, nem látszik ki belőle még az orrunk sem, és nagyon büdösek vagyunk" stílusúként maradt meg bennem, nem ilyen hipermodern "ráfeszül a tökömre meg hasizmomra"-ként.
A szemük meg nem is kék. Ők sem olvasták a könyvet.
Skynet is real. It's called Google. -
Tim82
félisten
Pont ezt akartam mondani - ha ilyen a cirkoruha, akkor a fremenek már régen szomjanhaltak volna...

Ez a Koncz-szám egyébként csak cseppet tűnik politikusnak...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
philoxenia
MODERÁTOR
Bizonyára komoly birodalmi alapja van a filmnek.

-
venember83
nagyúr
Beindult A mag, es igen, kalapaccsal megjavitja a hiperszonikus hajot

E öröm, e bodottá

Balra? Biztos???
Bazzeg, nincs tobb energia...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Te viszont igen, látom
A ruhák a furcsák inkább, nekem a könyvből úgy jön át, hogy az arc takart lenne. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
t1
veterán
nézzd meg a többi videóit is

-
FehérHolló
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Tv2 megy A mag azzal mi bajod van?Bár még nem láttam,így nem tudom milyen

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
Miert nincsenek jo filmek szombat este sehol? Jo, tudom, olcsobb vetiteni a sz*ros csillag szuletiket meg harmadkategorias filmeket, de tenyleg... Inkabb adnak a Shawshank Redemption, vagy a Green Mile-t vagy mittomen, inkabb megneznek huszadjara vmi jot, mint ezt az otvart eloszor...
ToBeY: csak annyi, h gyenge, unalmas. Elegge Armageddon-klon hangulatu.
-
VoDaFoNe
aktív tag
én nem.. de úgy érzem magam... zsong a fejem a reggeli matektól, aztán ez a ramaty idő is.. ki kéne mozdulni haverokkal, de vagy betegek, vagy van elfoglaltságuk...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon. -
tildy
nagyúr
Engem csupán az zavar , hogy mivel a többség előbb látta az egyik félét, ezért lehúzza a miniseriest...

Ez a jelenet meg nagyon gáz. Annyira megjátszottnak tűnik. Nomindegy."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
-
tbs
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
vízihulla...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon. -
philoxenia
MODERÁTOR
Szerencsére a "magyar nyelvet, rajtunk kívül nem érti senki, nem érti senki, s nem is akarja megtanulni" , hogy parafraelizáljam / ha jól idegenszavazok
/ Bródyt -
Tim82
félisten
Badalamentit nem kell bemutatni.
philoxenia
MODERÁTOR
A Twin nem volt olyan hosszú szerencsére mint a Lost, és sokkal , hogy mondjam, aranyosabb volt.
Sok kedves figurával, ráadásul Lynch is feltünt benne egyszer.
A HANGULAT az mindent vert benne, a Parci által nemrég bejárt Seqoia park környékén, csodálatos duglászfenyők erdeje mellett, játszódik. A zenéről meg csak annyit, Badalamenti
-
RoyalFlush
őstag
Ez mekkora szánalmas és elkeserítő
főleg megosztani youtube -on ..“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem úgy néztem. De keményen flashbackel a film

Fűszer nincs, de nálam visszahozza a film azt az érzést. Mint mondtam Paul játéka khm, hát eléggé üt. Míg a lynch félét látva az volt az érzésem, hogy oké , adott pár színész akik azt próbálják elhitetni, hogy ők nem színészek, hanem az adott szereplők. Nekem olyan "nem élem bele magam a szerepbe" stílusúnak tűnt az. Nem hiteles, nekem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Winner_hun
félisten
Essen má' a hóóóóó
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ -
Tim82
félisten
Abban a filmben a legjobb, ahogy Kevin Costner szemlélteti a szívlapát célszerű felhasználását...

Na jó, nem. De azon a jeleneten nagyon jót nevettem. Nem bírtam komolyan venni.
Különben jó film a Mr. Brooks.
bolondember
MODERÁTOR
ha azt nézzük, h Fincher pedig az Alien 3-at gyűlöli...
Aztán az a második legjobb a 4 között...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Dűne - azért, William Hurt, ha lenne bőr a képén tuti letagadná a filmet, mert... izé, akkora nulla szereplést, pedig... Mr Brooksban megmutatta mit tud - Costnerre együtt...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy... -
tbs
addikt
NEM Lincset istenítem, csak a Dűnéjét. Szerinte meg azért lett szar, mert kifogyott a pénzből és a prducerek által megszabott maximális játékidőből... Sok mindent ki kellett hagynia, ami maradt, az viszont nagyon ül. Hagy időt a dolgoknak, ez igaz.
A színészi játék pedig eléggé khm a Dűne minisorozatban... Olyan Szomszédok szerű. Te tényleg bekészülve szoktad nézni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
A Kék bársonyt nagyon meg akartam szerezni, de eddig talán egyszer láttam a DVD-t valahol, horror áron...

A Dűne viszont előfordul, majd meg is veszem karácsony után.

Sajnos, a Twin Peaks-sorozatot egyáltalán nem láttam, bár azt hiszem, megvan barátosnénak VHS-en. Csak hát nekem videóm nincs, DVD-m van...

mod.: a Lost-ot nem szeretem, az első évadot tudtam követni, akkor még tetszett is, de aztán nem...
philoxenia
MODERÁTOR
A moziváltozatot nem láttam, de a Twinből a tévésorozatnak nagyon ott volt a fílingje, akkoriban simán népszerűbb/nézettebb volt, mint most a Lost, hogy hasonlóan rejtelmes sorozatot mondjak, a humora nagyon ott van. A Kék bársonyt is nagyon érdemes megnézni, az nincs meg, de a Dűne meg nekem van meg.

-
tildy
nagyúr
Izlések és pofonok.
Nekem jobban bejött a 6 órás változat az újból. LEgalább 4* láttam már, végig.
Mondjuk keményen halus, bekészítős film.The spice extends a life, the spice expands consiussness.
The spice is vital to space travel. Travel without moving.

bolondember.

A Pault alakító színész nagyon jól hozta figurát. Mondjuk bárki bármit mond,a düne mondjuk kemény pszichedelkus könyv, film. Mondom, nekem ehhez képest a línch féle valami ócska düneszerű izé....
Viszont sokan istenítik lynchet, pedig szerinte is sz.r lett az általa készített düne."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
ngabor2
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
nem otthonról írok. máshonnan
asszem. most előkerült valami bór, meglesem. kívánjatok szerencsét.
tiv83us
veterán
Koszi, akkor belovom 400F kornyekere.
Always Outnumbered, Never Outgunned -
tbs
addikt
A linuksz ilyent nem tud... Az csak kiüti a júzert...
#17633, Whiskas, vagy ki: Jabocs... Megtértél a faking linukszról..?
-
Whaskes
senior tag
ez történt most is, ráadásul, fucking viszta van ezen a mocskos gépen amiről írok..
Winner_hun
félisten
-
tbs
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
System error!!! ELFOGYOTT A SÖÖÖÖÖR!!!
tbs
addikt
Nem szeretem a minisorozatot. Szerintem túlmagyarázott... A könyv és a lincsfilm is pont azért jön be nekem, mert a kerek világkép egy pici szeletét mutatja be, de a távoli oksági kapcsolatok annyira konzekvensek, hogy minden hiányzó elemet ki lehet következtetni. Gondolkodós könyv/film.
És pont ezért nem jók szerintem a későbbi Dűnék. A FrankHerbertesek is gyengébbek már, de az utómunkák kifejezetten szánalmasak a túlmagyarázásokkal...
-
RoyalFlush
őstag
-
Tim82
félisten
Azt bevallom, hogy én még nem láttam a Dune filmet. Lynch-től eddig a Mulholland Drive-ot - és itt figyel valahol bekészítve a Twin Peaks-mozifilmváltozat lemeze.
tiv83us
veterán
-
Tim82
félisten
-
tildy
nagyúr
Nem az.
Utáltam. MEg szerinte se let tjó.
Pl. elhúzzák az elejét mint a rétest, a végét meg már csak összedobtál.
Ha már dűne, akkor miniseries. Csodálatos szinészi játékkal.A harkonnen báró is pont olyan volt bene, mint amilyennek képzeltem.
Igaz én előbb láttam a miniseriest, mint a línch félét, és hát lehet emiatt az a véleményem , ami.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
Viszonylag új kiadás, az Agave Kiadó Philip K. Dick-sorozatában, azt hiszem, egy éve jelent meg a könyv.

A film meg Magyarországon fura "karriert" futott be - moziba nem került, de DVD-n kiadták. Ha gondolod, szívesen kölcsönadom a filmet, mert a könyvet én könyvtárból vettem ki, úgy olvastam. Előre is mondom, nagyon fura képi világa van - leforgatták, aztán rajzfilmszerűre digitalizálták. Nekem bejött.

Egyébként ezt a gondot "kollinsz" levette a vállunkról.
tbs
addikt
Sztem a DévidLincs féle Dűne a legjobb könyvtörténet-adaptáció, amit valaha láttam. A képi világa szinte tökéletesen passzolt a könyvbéli fantáziáimhoz... ARCOKKAL EGYÜTT..!
Oké, ÖNMAGÁBAN nem élvezhető. Először mindenképpen el kell olvasni a könyvet.
Önálló könyvadaptációként tényleg kritikus...
Tim82 említette: "Kamera Által Homályosan". Valóban nagyon passzos a novellához.
-
djtoomi
addikt
helyes,én nem akarom nagyon leszólni,elmegy az életkedve,és újraregel,még rosszabbá téve magát.
De ha hg fia lenne akkor azt csinálni apuci hogy nesze fiam,ez a a te adatlapodod nem?Akkor itt egy ban.Menj szépen aludni,de többet fel se kellj.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
Nem bírom ki és beszólok egy picit neki, hátha én is kiharcolok magamnak VÉGRE egy ban-t!

Philoxenia: igyekszem külön kezelni a filmet és a könyvet általában. Pont a Szárnyas Fejvadászról jut eszembe - nézd meg a Kamera által homályosan-t (szintén Philip K. Dick). Én előbb olvastam a könyvet, aztán láttam a filmet és nálam ez a No. 1. adaptáció.
philoxenia
MODERÁTOR
A film nekem is tetszett, csak nem ugyanaz volt, mint a könyv, sokkal direktebben politikus.
A 451 Fahrenheit sem ugyanaz, sőt a Don Johnsonnal és Melanie Griffith-el készült, a Fiú és a kutyája sem, mindet előbb olvastam A Solaris-t Tarkovszkij rendezte, a Stalkert is, nekem a könyvek másképp jöttek le,más világokat képzeltem. Sőt a Dune-t bár az író is részt vett a megfilmesítésben nem tartom a legjobbak között, bár ott a technikai feltételek sem voltak adottak a maiakhoz képest. -
djtoomi
addikt
Meg is ért,sztem ha az lenne,amit erősen kétlek,nem hinném hogy apuci megtenné,sztem őt baxná ki elsőre.
Én totyikomat is teleszemetlete minimum 10hsz-el,be kelett zárni a totyikot.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az. -
Tim82
félisten
Az adatlapján rajta van a telefonszáma, hívd fel és megtudod.

Komolyra fordítva a szót, akkor is vonatkoznának rá az alapelvek és az illem, ha tényleg valamelyik házigazda fia lenne. Amit azért kétlek.
Mellesleg egy poénra nekiáll erőt fitogtatni (vagy hazudni)? Szerintem ez megérne egy modkert...
RoyalFlush
őstag
-
Tim82
félisten
Hmmm. Ezen még gondolkodnom kell, mármint a No. 1. filmadaptáción.
Nem akarsz ilyen címmel topikot indítani? 
Az 1984 filmváltozatában pont az volt a jó, hogy nagyon eltalálták - szerintem - a képi és színvilágot. Meg hát John Hurt - Winston - nagyon jó színész.
tildy
nagyúr
Igen rá
Ne tud meg milyen szexi hangja van
Bár lehet csak én voltam a héten a kelleténél "kanosabb"
djtoomi: egyetlen egy hg van, akinek iylen korú gyereke lehet: a télapó.Egyébként nem vesztem el:
-csak meló
-tegnap kedves+ debrecen
-ma suli
Jahm és keresek plc guru embört
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
philoxenia
MODERÁTOR
-
djtoomi
addikt
Estét ömberek!
Nem tudja valaki melyik házigazda fiacskája -ha bármelyiknek van- Kollinsz nevű PH! tag?
Kissé furcsa.
Nem akarok egyből modkerbe menni,meg nem is akarom "feljelenteni" de kicsit furcsa,ha bármlyik hg fia lenne,sztem nem így viselkdene,és nem tom hogy egyáltalán melyik hg-nek van akkora gyereke,ha bármelyiknak van is egyáltalán,hogy ide irogasson,és így,ja meg mindenhova beszóljon,és HW-ket áruljon.
philoxenia
MODERÁTOR
Te is el vagy veszve napok óta.

mod: Rá gondoltál ? -
tildy
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Én először olvastam, nekem nem jött be úgy a film, gondolom itt is az van ami szokott, hogy akkor már jobb először a filmet látni.
Kár, hogy behalt az a topik, mert érdekes lehetne egy értékelés, kinek melyik filmadaptáció a Nr. 1. A Szárnyas fejvadásznál is ez volt, egészen másképp képzeltem az egészet, mint végül is a film lett.

-
tildy
nagyúr
Szexi hangú jánosomat nem látta valaki?
Tim82
félisten
Olvastam is. Előbb láttam a filmet, de gyerekként (!) nem sokat értettem belőle. Sőt, bizonyos jeleneteknél (pl. Winston kínzása - patkány) elfordultam.
Aztán 16-17 évesen olvastam először, mint a történelem iránt érdeklődő kölyök. Azóta meg úgy 5-6-szor újra, mert szeretem. És megvan a film is - szerintem nagyon hatásos változat. Most lehet, hogy elő is kaparom a hordozható vinyót, amin megvan.

Ja és bocs, csak most szabadultam rá a logout blogodra.

mod.: off-ba rakva.
philoxenia
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
És ha közbe lévő 6 hónapban nem vagyok az országban.
Eladó független Samsung A54 5G számlával garanciával!
Aktív témák
-
17700 - 17601
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
Hirdetés
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem rászoruló... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aggyá fűszert Anyu!