Hirdetés
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem teljesen erről van szó, amit a második bekezdésben irtál. mert a drága autó nem mindig nagy. nekem, ha sok pénzem lenne, akkor sem vennék marhanagy terepjárókat. ha családi autó kell, akkor pl mazda6, honda accord, esetleg 5ös bmw, ha meg sportautó, akkor van bőven választék. és azért ezek nem olcsó autók nagytöbbségükben, csak nem olyan hatalmas nagy dögök.
arról pedig már megszólalni is nehezen merek, hogy pont az jár egy 2.5 tonnás benzitemetővel, aki a környezetvédelemről papol.

Race: szvsz nem mindegy. nagyon sok dologban nem, ha gondolod, részletezhetem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
várj, azért a vallás az megint más dolog. Azért a másik vallási meggyőződését tartsuk má' tisztában - leszögezem: szcientológia NEM vallás. Más példa?
És itt nem flémnek kéne menni, hanem beszélgetésnek, vitának. Csak egyesek nem viselik el a kritikát és bedurciznak.
@Rész: ki a lópikula fikáz?! mert én nem fikáztam, nem tudom miért kell belemagyarázni adott esetben?

Ott sem fenékig kejfel az élet gondolom, csak vannak dolgok - most előhozom TivJr-t példának - amit nem értek meg, és erre szerettem volna NORMÁLIS választ kapni, de csak a "csak" és a "mert" jön. -
norbiphu
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
sima csippantásra esetleg olyan tippem lenne, hogy biosban bekapcsoltad a fan off warningot, és ha éppen leáll vmelyik fan, mert nincs meleg akkor sípoool. (egyszer eljátszottam ezt egy intel lappal, meg is ijedtem, hogy mi az anyjáért sípol)
mondjuk az folyamatosan sípolna, úgyhogy lehet nem ez az ok, csak tipp volt

-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az önbizalomhiánynak vagy önbizalomnak valóban nincs köze a korrektséghez..
Azt kellene tudatosítanod, hogy az önbizalomhiánynak nincs köze a valósághoz. És az önbizalomnak se. Tehát szabadon választott. 
Farkas: még egy nagy külömbség: az egyik p..t akar, a másik meg ....
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát mint nő, ma csak a munkahelyen funkcionáltam.
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi? 
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nálam egész zsenge koromtól nem csak az alkohol jelentette a tudatmódosítást...Nem vagyok rá büszke, de nem is érzem rossznak. Megtörtént, sokszor, és jó volt. Nagyon jó . Ma sem csinálnám máshogy. Valószínű, nekem ez is kellett ahhoz, hogy olyan ember legyek ma, amilyen vagyok..

-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne akard hogy leb...ak. Más örülne ha ilyen arca, teste, lelke, és elméje lenne. Hát ne sírj, hanem legyél az ami vagy, és ne az aminek gondolod magad. És ha százszor elbuksz, akkor mi van? Ne az alapján ítéld meg magad. Talán rossz a választásod, talán rossz jeleket fogsz...Ébredj fel, vár a világ, és a szeretetre, szerelemre vágyó lányok...

Főkukac: Te már bejelentkeztél? Amúgy mikor hasonló oldalt nézek, mindíg vírusok támadják meg a gépet. Még jó hogy mindet le tudja védeni a rendszer.. -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én egy igazi sexet, igazi lánnyal kívánok neked, de azt tudod ugye, hogy azért tenni is kell? / tudom hogy tudod / Szerintem az a baj veled, hogy nem mered vállalni azt, hogy azt mondják neked: nem. Pedig a nem az csak egy nem. Lehet hogy az ötödik vagy a nyolcadik igen lesz....
Ha nem vállalod a rosszat, akkor hogy várhatod el a jót?
robot:
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
á semmi, csak három olyan projektet viszek szimultán, amit az ellenségemnek sem kívánnék, lebasznak olyan dolgokért, ami nem is az én felelősségem, faszságokkal basztatnak, és ezért a fontos dolgokkal nem tudok előre haladni, meg ilyenek. és mindezek mellett egy nő akar dirigálgatni nekem...
közel állok egy Doom-os akcióhoz

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A legjobbak elmondom neked a 30-as nőcskék, főleg az elhanyagolt anyukák
Olyan hálásak és szorgosak tudnak lenni, hogy csak na, hejj régi szép idők
bár most sem panaszkodhatok

rarri: Neked is egy jónagy kanibált, meg jóccakát
naezjó:2 pac meg a Ratyirambó:Ghetto Ghospel
-
rarri
senior tag
-
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem fogom mégegyszer elmondani neked mi a véleményem rólad, tudod úgy is. Nem kell aggódnod, úgyis elér a sorsod, ha akarod, ha nem . És be fogsz csajozni, nem kerülheted ki a végzeted....
Tudod hogy Bius hány éves ugye. Ez nem kíván magyarázatot.Úgyhogy el a kezekkel.. 
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Aludtam 2:27-ig, reggel 7-ig dolgoztam a gépen, de közben fél 4-kor meg is reggeliztem. Reggel 7-kor ismét reggeliztem, 8 után kimentem a kikötőbe kicsit, délelőtt pedig az OFF TOPIC-ot terheltem ebédkészítés közben. Fél 12-kor megebédeltem, majd elkészítettem a délelőtt eladott 7 árumat, ezután online vásároltam kisebb értékben. 3-kor ettem egy kis gyümölcsöt, azóta csak böngészgetek és várom az estét. Hamarosan 6 óra, nemsoká nekiállok vacsorát készíteni, hamburgerre gondoltam.

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valami volt - nem is olyan rég

tildy: csak kutattam és ezt köpte a gugli
Akkor ezt elbuktam - pedig mérget mertem volna venni rá ( szinte hallom az örömujjongást egyesek részéről
) - leginkább a jelek miatt: maximalizmus, határozott elképzelések, kitartás a vélemény mellett
Mondjuk ez marhaság - én is bak vagyok, mégsem passzol rám a dolog - legalábbis jó része

Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![Aha...és dugni ki fog? ;-] Aha...és dugni ki fog? ;-]](http://prohardver.hu/dl/s/v1.gif)