Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Csak nekem lassult be a ph?
Logouton mászkáltam, csak töltött és töltött (van tippem miért kellett annyit várni) szóval lehet nem is lassulás van

Na mindegy, azóta jó
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
toled is megkerdezem Te hol elsz?
el tudod kepzelni, hogy egy csavo megjelenik egy ruterrel valamellik elektromos szolgaltatonal es kifizetik az arat?
ebreszto -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére

-
tiv61us
őstag
nekem Tampan olyan fos legkondim volt, hogy mikor bekapcsolt, meg a vilagitas is elhalvanyult
szet is kurta a vincsimet
ez van -
tiv61us
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

-
Ramius
őstag
Éljen az áramszünet. 5 is volt egymás után. Routerom meg is halt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
valami gusztustalan testnedvcserés valami, ellentétes nemű emberek között - már hallottam róla, sokan elborzadva mesélnek róla...

-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Ma majdnem nekivágtam én is egy kisebb túrának, de aztán még időben meggondoltam magam - nem biztos, hogy jó lett volna nekivágni hátsókerekes autóval a helyenként még erősen havas, latyakos főútnak, ahol természetesen előfordulnak kamikaze típusú, önmagukban, járművükben túlontúl megbízó egyének...

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A sok munkától?
Vagy a sok szextől?
Bocs, magas labda volt

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
...kivannak a prohardveresek.
-
7
addikt
guga válaszolt az SMS-re, miszerint mi van vele, merthogy hiányoljuk. Idézem:
"üdv. Köszönöm érdeklodésed. Itt sajnos egyelore nincs internet bekötési lehetoség, de már intézem. Mindenkinek kellemes ünnepeket!"
No, válaszba mit írjak?

@bolond: Megteszi, de ha valaki esetleg külön üzenne neki valamit, beleírhatom. Addig van idő, amíg el nem küldöm az SMS-t

@vénség, ádyz: meglesz
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ünneprontó 
Tökéletes szomszéd boldogító - legalább olyan jó, mint amikor ő kezd el hajnali 8-kor fúrni hétvégén... Az egyetlen különbség az lehet, hogy nekem még tetszik is ( egy darab kölyökgólya koromból ), ő viszont nem hiszem, hogy önszántából koptatná a vasbetont
venember83:

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
.. az nem kő, akkor hozzá kalóz pálinkát, amit ittunk a múltkor. ilyen sötét szürke műanyag flakonban van, a tisztítószerek mögött.

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
hozzá sört!
-
Bubu79
addikt
People are in big confusion
they don't like their constitutions
everyday they draw conclusions
and they're still prepared for warSome can say what's ineffective
some make up themselves attractive
build up things they call protective
well your life seems quite bizarre[Bridge:]
In the sky a mighty eagle
doesn't care 'bout what's illegal
on its wings the rainbow's light
it's flying to eternity[Chorus:]
Eagle fly free
let people see
just make it your own way
leave time behind
follow the sign
together we'll fly somedayAki megmondja, hogy ki az előadója a fenti idézetet tartalmazó számnak, az kap egy hatalmas pirospontot tőlem

yetike: Akkor biza afrikai sünire fel, valósuljon meg egy álmod

Elmegyek asztalosnak és megszabadulok a felesleges hibákat okozó ujjaimtól - hejessíráss...
-
ádyz
addikt
Nem tudok rájönni, hogy mivel csinálják azokat a southaprkos embereket.
máér vagy 2 órája gondolokodom, de nem.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
no elnézve, biztos nem 2 perc volt mire összehozták

-
Whaskes
senior tag
nojóreggelt. hazaértem
. azért itthoni körülmények között megforgattam egyszer az autót 
-
RoyalFlush
őstag
-
Bubu79
addikt
Wow... Úgy nézem Whiskas elég morcosan tért haza Lumpitól

Dilóman: ennyire fiatal? legutóbb lazán néztek 35-nek ( jó-jó, akkor épp kicsit gyűrött voltam, meg minden
[ nem írom be, hogy másnapos voltam, mert kövezés lesz a vége
] ), holott ha megérem a jövő hónapot, akkor leszek 29... 
Érdekelnének a filmek
Csak kérdés hogyan oldható meg, hogy összefussunk valamikor - én nem a Nagyfaluban leledzem ugyanis 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
Hű, ENNYIRE fiatal nem lehetsz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Shop Stop - itt tűntek fel először!
-Shop Show
-Képtelen képregény
-Dogma
-Jay és Néma Bob VisszavágEz volt a New Jersey-trilógia
És a Shop Stop2 (amit azóta se tudtam megvenni)
Az első öt megvan déviden, ha érdekel, akár kölcsön is tudom adni...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Dogma volt a másik, amiben felbukkantak ( az is megér egy misét
), többről nem tudok 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A linkelt idézetet szolgáltató film csakúgy klasszikusnak számít nálam, mint az Indul a Bakterház, a Gyalog Galopp, Brian élete és még sorolhatnám

De ha igazán mélyre akarsz jutni a bari társadalomban, lehet ,hogy mégiscsak be kell vállalnod az adott procedúrát

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
hagyd má, vmelyik este húzta megát újra, hátha .. de azóta se kétek fel mi ?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
még mindig jobb, mint ha barib@szónak hívnak...

Centrifugát modinak?
na persze, aztán mindenkit kifütyül? Napersze...
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Minek

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szép kis bárány az ilyen
Tudtam, hogy az öltözéked csak kamu és Te vagy Wolf Bond, erősen beépülve szegény birkák közé, hogy elnyerd a bizalmukat és beférkőzhess a stratégiai védelmi minisztériumukba... 
Eközben meg alig várod, hogy ártaltan kis állatkák csontjairól szopogathasd le a húst

Te báránybőrbe bújt vetítőgép

Thrawn: ha egyre gondolunk, akkor ott csak annyi történt, hogy néhány keresetlen szóval lobbiztak az érdekedben, hogy megkaphasd a rangot is, ne csak önjelölt rendőrbácsiként zúzz itt a fórumon

venember83: besúgó? és ezt hogy' képzeled? A kuka csak csipogni tud, azt is csak hangosan - súgásról szó sem lehet esetében

-
Thrawn
félisten
Lemoderátoroztak!

-
csapos2
addikt
Mégegyszer.

Sok boldog születésnapot kívánok azoknak, akik a tegnapi napon születtek!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez is olyan gyorsan fogyasztható, mint egynémely halételek?

yetike: miért pont sünit akarsz háziállatként tartani otthon? Van saját bogárfarmod hozzá?

Közben dűlőre jutottam magammal és eldöntöttem, ma már nem ülök autóba, úgyhogy betolok a fejembe egy Radlert - egészségetekre

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak a védelmi rendszerük hasonlít a sünhöz, az is csak annyiban, hogy "szúr", más közük nemigen van egymáshoz.
[link]No meg a sülök rágcsálók, a sünök meg ragadozók.
-
Bubu79
addikt
Tarajos sül - olyan, mint a süni, csak nagyobb testű és hajlamos a "bundáját" aktív védekezésre használni ( gyakorlatilag bizonyos szálakat ki tud lőni )
A Mediddlo féle nagymacskák előszeretettel pályáznak a húsára, de csak ritkán jutnak hozzá a tüskés természete miatt

Véncsont: Szemmel láthatólag igen - ugyanúgy, ahogy a Sega sikerfigurája is süni ( Sonic, the Hedgehog )

-
neduddki
nagyúr
HI!
JOBEBASZOTTNEKUNKASZENTKUTIBUCSU
ELLOPTAKAKOCSITDISZESSZERSZAMOSTUL
NENMISMARADTNEKUNKCSAKAZAPANKFASZA
AZONJOTTUNKIDEAZONMEGYUNKHAZA!!!!!!udv
neduddki
p.s. CSAPOS: MEGEGYRUNDOT!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
nem is kéne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi baj.

-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Eszemben sincs, csak sok esetben a hiba diagnosztizálásakor arra következtetésre jutok, hogy tényleg a Windows az ótvar - ugyanis kimaradt belőle a legfontoosabb hibajelzés, miszerint: "General Failure, please replace User", azaz: "Generális falióra - kérem cserélje ki a felhasználót"
Kishazánkban divat minden disznóságot elhallgatni, amit az ember elkövetett a gép ellen, valamint a hibára vonatkozó kérdések feltevése után a tulaj részéről azt a választ adni, hogy valamit kiírt, de nem jegyeztem meg.

Kedvencem a "nincs ennek semmi baja, csak nem megy" típusú hibaleírás után azt nyomozgatni, hogy vajon tényleg olyan pupák volt-e a felhasználó, hogy menet közben tépte ki az IDE vinyót a rack-ből, vagy valami fatális tévedés folyamán tényleg olyan égi jelenségek játszottak össze a gép megkergülésekor, amik 500000 évente egyszer fordulnak elő - ahogyan azt a tulaj bizonygatja sokszor...

-
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Fat 32 volt

Bolond azért nemvagyok.
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Dehogynem.
Dosban a C-t nemlátta, XP telepítő is nem partrícionált-nak látta.

-
Bubu79
addikt
A süni aranyos, ámde igen félelmetes állatka

Egy alkalommal estefelé igyekeztem haza a suliból, amikor is a járda melletti bokros, erdős részről éktelen szuszogásra és csörtetésre lettem figyelmes. Még az a bizonyos is vigyázzba állt bennem, úgy megijedtem hirtelen...
Némi veszett szívdobogással megspékelt gyaloglás után egyszer csak elém keveredett az egyik bokor aljáról egy szép, kifejlett süni: be nem mutatkozott, csak szuszogott, mint egy gőzmozdony - majd miután elégedetten nyugtázta, hogy kb. 10 évet öregedtem, hála neki, szépen visszaslattyogott a bokor alá turkálni...

A süni tehát rosszindulatú kárörvendő állat

Aktív témák
- Óra topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Crypto Trade
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hobby rádiós topik
- Arch Linux
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. azért itthoni körülmények között megforgattam egyszer az autót