Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
BlacKSouL #15388 üzenetére
"Én rendszeresen szaladgálok ki egy-egy percre a hideg erkélyre gatyában": mindig váratlanul hazajön a férj?
fokhagyma+hagyma kombó anyós ellen is jó...
Egyébként grapefruit (rendesen hámozva), banán, narancs, kiwi, méz turmixba, oszt vedelni ezerrel. És még finom is.
-
Whaskes
senior tag
válasz
föccer #15376 üzenetére
hááát ez kész... majd, ha egyszer kijön a korházból, szerintem még lesz ellene szép kis eljárás, de mostmár csak gurulni fog tudni a bíróságra
én is bombaszékértőnek akartam elmenni. fel is vettem pedig szintévesztő vagyok, de rájöttem, hogy rossz helyre jelentkeztem. akkor fogant meg bennem a gyanu, amikor az összes oktató elég erőssen akcentussal beszélt és mindeggyik turbánt hordott, és szakálla volt. arról nem is beszélve, hogy állandóan valami allachról prédikáltak és a vizsgán a bombát magunkra kellet volna csatolni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Diego! #15393 üzenetére
Okés, én benne vagyok...
De csak személyesen. Mert képen vagy vidijón csak annak vagyok hajlandó mutogatni magam gatyában, aki küldött már magáról bikinis képet
Whaskes: inkább olyan érzés volt mintha a kezem ki akarna fordulni vállból, meg hirtelen befeszült az összes izom a karomban. De érdekes hogy nem az a kezem amivel a lyukba nyúltam, hanem amivel az ajtó fém fogantyúját markoltam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes #15390 üzenetére
az elektronikai szexen már túlvagyok
gyerekkoromban belenyúltam a liftajtó egyik érintkezőjébe, aztán hirtelen nem tudtam miért ragadt a másik kezem az ajtóhoz. Később kiderült, hogy csak a 380-at sikerült megujjazni, úgyhogy azóta óvatosan dugdosom az ujjam ismeretlen helyekre. -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ #15369 üzenetére
Hetente legalább 2 fej fokhagymát el kell fogyasztani, ha még hagymát is eszel néha akkor már aligalig kell más az immunrendszer védelméhez.
Meg sokkterápiás edzést kell tartani. Én rendszeresen szaladgálok ki egy-egy percre a hideg erkélyre gatyában, azt az egy percet ki lehet bírni, de a vérkeringésnek jót tesz, és edzi is a hideg ellen. -
Whaskes
senior tag
azért nem kell ilyen ütemben írogatni... lehetetlenség lesz a végén visszaolvasni.
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt.
kezd elmúlni a megfázásom.
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #15382 üzenetére
"Hogy micsodát testvíír???"
[OFF]És nem ártana egy új, ferrari dizájnos "böszmenagy" kategóriás ház sem. Elvégre szellősnek kell lennie annak a 4 videokarinak, amit bele kellene passzintani nem?
[/OFF]
-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush #15383 üzenetére
Az elsőt mindig különlegessé kell tenni.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló #15382 üzenetére
egy ilyen értékes drága import termékkel
-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush #15381 üzenetére
Meg kellett volna kérdezni, hogy esetleg nem akarja-e kipróbálni vele a fürdés és hajmosás nevű cselekvéseket?
-
RoyalFlush
őstag
Éjfél körül egy erősen ittas 40 év körüli roma férfi az utcákat járva szépségápolási termékeket próbált elbizniszelni
...
bizniszman: vidd haza az asszonynak !
megállóban álló srác: nincs feleségem.
bizniszman: van habfürdő is !
megállóban álló srác: nem kell.
bizniszman: de nézd csak (elővesz a kabát alól valamit) SPANYOL SAMPON
megállóban álló srác: Spanyol !??Ez nem spanyol, ez COOPos !!
megállóban álló srác: fejezzük be a beszélgetést .. Viszlát !...
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #15378 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok boltos. Tuti kidumálnám, hogy igen, a ramok a sz@rok, hozd be hozzánk a gépet, mi rakunk bele jó ramokat, meg rendberakjuk a gépet
-
FehérHolló
veterán
Csávó először csak óvatosan akarja tuningolni a rendszert, ezért a 333MHz-es FSB-t felnyomta 400-ra (proci fesz alapon). Utána meg jön sírni a RAM-os topicba, hogy biztos a RAM-jai vagy a táp rossz, mivel a rendszer nem indul.
Alacsony a kerítés.
-
föccer
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
föccer #15372 üzenetére
Az megy már, mézestea
Aludni nem nagyon tudok. Bár ma semmi dolgom, de ráállt a szervezetem a 6órára. Nappal meg pláne nem tudok aludni.
(#15373) Diego!: C vitaminnal nem, de majd bepótolom ezt is.
Amúgy valószinű a vitaminszegény, nikotinnal turbózott szervezetem nem a legellenállóbb.
Ennek ellenére általában december elején, és tavasz-nyár körül szoktam megfázni csak. Évente 2 alkalom, de ez már kb. a 3 lesz idén, felháborító
.
-
föccer
nagyúr
válasz
PazsitZ #15369 üzenetére
Forró tea literszámra, mézzel (cukrot szigorúan kerüljük el!) Sok alvás egy puha, meleg ágyban. MEgfázás ellen nekem ez szokott segíteni. Ha reggel érzem, hogy nyügi vagyok, akkor visszabújok aludni 1 lityó teával, alszom +4-5 órát, és délutánra sammi bajom. Megyek is vissza dolgozni
üdv.: föccer
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #15370 üzenetére
Latom kiutottem az OT-t s mindenkit ezzel a szepseggel, ami nem is csoda, 1 City utan nagyon sokkolhato lehet az Alfa, kellett volna valami kis atmenet...
-
venember83
nagyúr
Szepjoreggelt, vegre kialudtam magam
Honda ugy: a Jazz szinte az egyetlen szep Honda, nem tudom hogyan lehet learanytalanozni... S utana meg a Cityrol barmi pozitivat is mondani format illetoen...
Blackie: tegyel ala neont, vagd ki randomra par helyen a motorhaztetot es a tetot, vagj le a rugokbol, illetve tavolitsd el a kipufogo hatso reszet s rogton kesz a csajozos "tuningmasina"
S hogy ne csak negativ eszreveteleket tartalmazzon a hsz-em, ezt jelenti nekem a szep:
-
PazsitZ
addikt
Reggelt!
Tegnapelőtt éreztem már, hogy valami nem oké. Most reggelre már elég jól bedugult az orrom és fájdogál a torkom. Nem hiszem el, 1 hónapja voltam beteg, azt hittem ezzel le van tudva az idei télre a dolog, de úgy tünik nem
. Pedig általában csak egyszer szoktam lebetegedni, aztán i van pipálva fél évig a dolog.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #15343 üzenetére
Ezzela fullra emlékeznek dologgal most nagyon belegátzoltála lelkivilágomba
-
Bash
őstag
Ha már csizmáról van szó.
Elmentem vásárolni kis családommal, egy nadrágot akartam magamnak venni, amit pár hete már kinéztem, de nem volt megfelelő méret. Hát a nadrágomból téli cipő lett anyukámnak, mintha nem lenne így is már vagy 50 pár cipője.By the way, ma este HBO HD-n már sokadjára láttam az Inside Man című filmet, nagyon ajánlott.
-
Memphysto
tag
válasz
Predator666 #15358 üzenetére
ÉS a szi az mi?Ha jól gondolom akkor orvos vagy? lezsel?
-
Memphysto
tag
válasz
Predator666 #15356 üzenetére
Hát az egy nagyon vicces tárgy az építészkaron!
Alaprajz+szerkezeti metszet, szerkezeti alaprajz kihúzva tussal!Kőkemény Szo...ás! de már kész vagyokMost pedig következik a SÖR
-
bolondember
MODERÁTOR
én most lépek el aludni... jóéjtevribodri!
Orthost leállítottam majd' 45 perc után: "Torture Test ran 44 minutes 21 seconds - 0 errors, 0 warnings."
tehát fingom sincs... -
Memphysto
tag
válasz
Predator666 #15353 üzenetére
Jelen
Én meg épp most fejeztem be a bevép beadandóm kihúzását
-
Predator666
aktív tag
cső.
van olyan elvetemült aki még fent van?illetve látom vannak még csak szarakszik a rios5, vagy hány.
Unatkozom, ki mit csinál?
Én anatómia könyvet scennelek már 2 órája. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #15347 üzenetére
kéne egy jó laptop, mi?
De apple?!
@Monty: Táp - alig több, mint fél éves 360as CM... Úgy emlékszem CM... ja És a mai napig kizárólag 2D-ben vindóze alatt jegelte magát... random, természetesen...
Számolgattam, h proci: max 60W, satöbbi, de az istennek nem jön ki nekem 170W fölé a fogyasztás sokkal...
tehát az elvileg kilőve... a fene se érti, no.
mod: orthos eddig 28 perce megy, mellette FF 22 lappal + winamp, meg a betöltött progik (antivir, monitor, driverek, ilyen) -
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember #15346 üzenetére
napi 1-2 az ramhibának kevés. gondolom, nem 3d közben fagy, hanem akár winfos közben is eldobálja magát... tápod milyen van?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #15346 üzenetére
Na ilyet szeretnék már végre: [link] Nem adok magas labdát: lennék a csávó helyében
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #15340 üzenetére
Haggyadmá' hagy örüljek kicsit. 25 évente egyszer mond nekem ilyet nő, ezt a keveset is elvennéd?
Mondjuk ez nem igaz. Tavaly augusztusban is mondta egy. Bár előbb le kellett fordítanom dajcsból.#15343: A három testőrrel próbálgatod, jó az? athos, orthos, aramis
(szar vót tudom, feküdjekmá')különben meg baszki, most néztem ki, már -9 fok van, hogy a viharba ne fagyogatna?
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember #15343 üzenetére
milyen gyakran fagyogat?
-
bolondember
MODERÁTOR
neeeeeem, nem innen jött...
a talin elmeséltem - van is 1-2 kedves kolléga, akik fullra emlékeznek rá, ugyebár...
és egy kérdés: fagyogat a gép. ugye, ez normális(?). Nem, játékok alatt ma először. Elvileg driverek újak, jv power tools-sal karbantartom a registry-t. De fagy. a logban semmi.
Most feltettem az orthost (vagy mi a pontos neve annak a szörnyűségnek). Megy. Lassan 10 perce. Mik vannak még, amikkel le lehet csekkolni, h ESETLEG mennyire stabil/hol a hiba?
ui.: én a deszkára gyanakszom, mert a "hangkártya" drivere néha dob egy üzit, h "egy jackdugó ki lett húzva" "egy jackdugó be lett dugva"... -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #15340 üzenetére
Rád is
Bár ha rád nézek, első gondolatom mindig az, Jézusom, de magas vagy
Hm... LEhet innét ragadt rád ez a név?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Forumratrsak Robibabarol tud vi vnit el meg vagy mar sajat vereben fagyva fexik a kutjaolban???:- )))
udv
neduddki
-
Whaskes
senior tag
csak és kizárólag csapos2 kedvéért.
naszóval folytatjuk a történetet. én megkaptam a visszacopyzott saját üzenetemet. ami után jött még egy.
Milyen nyelven írtad? Mert magyarul az biztos hogy nem!
Etlixoroszul wazze! és most hol marad a "hőslovag" meg anyámkínja, meg a "gyerekek meséi"?
annyira jó olvasni.
Whaskes12 óra múlva folytatjuk. Vagyis akkor támadhatlak újra. Szép álmokat!
Etlixszerinted érdekel? mit viszel el tőlem? mind a 11 ezüstömet?
már ezért érdemes volt regelni, hogy egy ilyen gyökért mint te kicsit baszogathassak
anyukád tudja, hogy lehúztad pézzel, hogy vásárolj hiper-szuper prémium cuccokat?
Whaskesmostanáig nem hallottam róla. féljek?
-
Whaskes
senior tag
gyerekek!!!!
játszok ilyen online játékkal, battleknight.hu asszem a címe, most megtámadott egy majom és levert mint az állat. 300 életet elvitt és 1 ezüstöt... különösebben nem izgat. kicsit leálltam vele pm.-ben dumálni. nagyon függő itt vannak az üzik:
Üzenet:
ez kellet, megérte, mi?
WhaskesVálasza erre:
Üzenet:
Ha férfi vagy akkor harcolj és ne szövegelj mert semmi értelme hős vitéz.
EtlixÜzenet:
ecsém.... te nagyon komolyan veszed a játékot, vagy nagyon beteg vagy...
WhaskesVálasz erre: (amitől most leestem a székből!)
Látom kétségbe vagy esve és félsz, ami számomra egy jó dolog. Hagyd a mesét a gyermekekre és nekem ne írj többet.
EtlixÜzenet:
ecsémte télleg gyökér vagy!
vááááááá
Whaskeserre csak kicopyzta, és visszaküldte nekem ugyanezt a szöveget... félelmetes milyenemberek vannak...... és az anyukájuk hagyja, hogy még most is fent legyenek....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #15311 üzenetére
1339 ccm, és 1060 kg, bocs, azért 200 kiló az sokat számít ebben a kategóriában.
A seggére ne legyen panasz. Szerintem egyszerűen hosszabb orr kéne neki, és kész. Nem a hátulja nagy, az orra rövid. Meg nagyobb kerekeket elbírna a forma, egyébként nemtom mi a gond vele.
De inkább legyen formás, de szar? Neeetildy: így néz ki szemből, így meg hátulról.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #15311 üzenetére
Parancsolj.
Ez meg ormótlan. Bumfordi.Nyomottorru, tipikusan tündibündisre designolt. Hehe de jó, hogy tbs nem olvassa most a fórumotNem érdekel a city aránytalansága: szemből szép. És a feneke is tetszik.
-
fokukac
nagyúr
"de van nála sokkal rondább honda is ."
mutass egyet. szerintem az elmúlt 15 évben nem gyártottak ilyet....
egyébként a minőségére tényleg nem lehet panasz. csak hát a segge, meg az az 1330 köbcentis motor az 1200 kilóhoz, hát, a swiftem lehet, hogy lenyomja...lorcsi : igen. ez azért van, mert lusta disznó vagyok. igazából kb. 900 méter gyalog, de így télen úgy süvít a szél itt a dunaparton, hogy megfagy az ember, mire odaér.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #15306 üzenetére
Hát figy, engem mondjuk bmwvel nem lehet levenni a lábamról
Node egy Hondával?
Hm, jobban belegondolva azzal sem, ha jazznek hívjákNem értem mit szólod le. Alsókategóriás honda, oké, de van nála sokkal rondább honda is .
blacksoul : én nem mondtam semmi ilyesmit
De azért téphetsz egy sorszámot
(csak vicceltem. )
-
fokukac
nagyúr
válasz
csapos2 #15304 üzenetére
normál esetben15 perc, csak most még várni kellett a metróra 10 percet, meg jeget kaparni a kocsiról, meg ilyenek.
Tildy : anyáméknak is City-je van, de hmm, menő kocsinak azért nem mondanám
Ui. szombaton kapok megőrzésre egy mazda6-ot. benzintemetés lesz megint, úgy érzem.
Aktív témák
Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest