Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Hosszabb távollétem után szomorúan vettem tudomásul a mai napon, hogy a Prohardver nélkülem is képes létezni

-
1010
őstag
na a netem visza jött
de a 3g csomagom és a sim kártyám is lemerült
-
-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ez Miskolc ugye? Nálunk is tegnap fújt de végülis semmi nem lett. Amúgy n Borsod megye délkeleti részén vagyok.
-
bnss
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nem sámli, arrafelé volt szél. Jelenleg Pécsett szélcsend, ha jól látom.

-
RoyalFlush
őstag
nálunk ez történt az este

-
1010
őstag
a vihar kicsapta a netem, az áramom,

ienkor jó a 3g

-
Mawyx
őstag
Emilt kaptam magamtól
Vajon hányezer embernek küldtek az én címemmel? 
-
dragonfx
veterán
vazzeee elviszi a szél az erkályünket

-
olyan hangja van ennek a szélnek itt a tizediken, hogy mindjárt összedől a ház

-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem. örültök?
-
-
DarkByte
addikt
-
Bash
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Zöldes trutyi minden szerdán fűnyírás után van a tavakban, de másnapra eltűnik. A házunknál lévő 2 tó össze is van kötve egy csatornával, hogy egymást kiegyenlítsék, plusz egy elvezető csatorna is van zsilippel, amit minden nap megnyitnak, így lefolyik minden, ami nem szép.
-
DarkByte
addikt
Ennek ellenére irigylésre méltó helyen laksz. Nagyon szép ez a környék..

Bár ha ezek a reklámozó cég oldalán lévő képek akkor lehet kicsit túlzásba van víve a dolog. Lehet a tóban már zöldes trutyi folyik és a néha leszálló 2 fejű kiskacsát egy csapással lenyeli a lochnessi szörny
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
őőő, akkor legyen itt a link:R2D2 miért nem figyelsz????
/vigyázni a linkekkel!!!/Bon3ss: ott van feketén-okkeron: szavaz-t

-
DarkByte
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ez rendkívül érdekes dolog egyébként. Én is 10-20 perccel korábban fentvagyok általában mint amire a mobilt felhúzom. Viszont az is érdekes hogy vizsga előtt már nem egyszer alig akartam felkelni. Pedig nem sokkal kevesebbet alszom akkor sem mint általában ha az albérletben vagyok.
(apropó, ilyen alvással kapcsolatos témáról írtam is még long ago a logout-os bigyómba.. nem is néztem még azóta) -
TexT-BoY
addikt
Ne legyetek már ilyenek, általános iskolába és most is tanultam az alvási ciklusokról. Ti nem halottatok sose róla?
alvás@wiki -
DarkByte
addikt
Halőr.
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt 
Én még olyat is hallottam alvással kapcsolatban hogy az az igazán jó ha az ember legkésőbb este 10 órakkor lefekszik. Én ezt pl. magamon is észrevettem hogy 10-12-ig gázosabb fentlenni, aztán éjfél után megint könnyebb valamivel, aztán 3-4 óra felé megint össze akarok esni. Múltkor próbáltam hogy alvás nélkül mentem el vizsgázni (sajnos muszály volt mert nagyon gázul álltam még, végül meg is érte mert amit akkor tanultan azt kérdezték), az előadó 30 perct késett (a vizsga meg 8kor lett volna), azt hittem ott halok meg.
Gáz mikor már teljes erőböl kell figyelni hogy ne aludj el. (megjegyzem én is voltam már fent 30-35 órát.. azt nem is tudom már hogyan bírtam ki
) -
sekli
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ez gondolom azert van, mert egy eloadas is kilencven perc...

na de komolyan, ez komoly...?

-
válasz
bolondember
üzenetére
köszi mindkettőtöknek. most vizsgaidőszakban mindig 2-9ig aludtam, és alig bírtam felkelni, ma ki is próbálok egy ilyen siklusos izét, remélem összejön

-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére

-
TexT-BoY
addikt
Ma én is 8at aludtam
, és tegnap is, de ez hétvége, hétköznep max 6 óra, de inkább 5 vagy valahol a kettő között, nekem ez az ideális, de amikor kockabb voltam ennel kevesebbet.Bandus:Jah és ora nem ora, én ma is felkeltem 5:30kor magamtól, de rájöttem hogy vasárnap van és még vissza feküdtem. De probléma nélkül kelek 5.30kor minden nap, óra nélkül.
Bandus2: Az alvásod ciklusokba van arra gondol szeritnem hogy a mélyalvásból felkelni halál. Mert akkor tényleg fáradtabb vagy. Ha felszines alvásbol kelsz az az optimális.
-
bolondember
MODERÁTOR
Hát, mondjuk 38 óra fenntlveés után nekem nem volt elég 10 óra alvás sem...

Amúgy a fáradtság attól IS függ, h az alvsi fázis melyik részén ébredzs fel - ha megvan a másfél órás ciklus, akkor nó para, de ha annak a közepén ébredsz fel nem csoda, ha még fáradtabbnak érzed magad...

-
Bash
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
8 óra alvás már komoly egészségkárosodást okozhat. Nem én találtam ki, biztos te is voltál már úgy, hogy ha minél többet alszol, annál fáradtabb, kómásabb vagy utána egész nap. Nem is kell messze menni, TexT-BoY épp ma reggel bizonyította.

-
Ramius
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
nem
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
Visszaolvassak?
Érdemes?
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Volt idő, amikor én is annyit dolgoztam, de akkor sem aludtam többet. Sőt nem egyszer volt példa rá, hogy éjjel 2-kor érkeztem haza, és reggel 5-kor már újra a munkahelyen voltam, persze ez még fiatal koromban volt. Én viszont dolgozni jártam a munkahelyre, nem számítógép előtt szöszmötölni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostanában már igyekszem kevesebbet dolgozni, csak akkor megyek ha kedvem van vagy unatkoznék itthon. Annyi szabadságom van, amennyit akarok, ma meg vásárolok/árut szerzek be.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Tippmix
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak erre a 2 mp-re ébredt fel amig lefényképezik, Kalandor ébresztette fel.
Bár ott lehet a szigetelés szót is ismerték azok akik csinálták a házakat.

(t.i. DOLGOZNAK, becsülettel gályáznak a ganyéban, minden tiszteletem az övék
)