Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Anyucinak....
Kész...
Ps :
bolondember: egyelőre inkább senki ne fogadjon el annak

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az álláshirdetések pályakezdő mérnököket céloznak meg, akiknek legalább ötéves tapasztalatuk van az adott szakmában

Lehetsz te a világ legjobb szakembere is, ha nincsen róla papírod... Hogy az út, ami a papír megszerzéséig vezet tele van lim-lomnak tűnő tudásmorzsákkal? Ez van - ha kell a papír, viseld el, hogy f@szságokat is meg kell tanulnod...
Én sem vagyok híve annak, hogy tanuljuk meg 77. Károly összes jótéteményét, amit a rekettyéstervező tanfolyam után, uralkodása alatt elvégzett - de az oktatási rendszert sem Te, sem én, sem a többi háborgó nem tudja megváltoztatni - aki meg megtudná, az tesz rá magasról...
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Priv.?#14890, fő@: jaja. Félig-meddig kényszer. Szabi...
Még nem tettek lapátra. 
#14889, Tildy: nyugi mami, rajta leszek a témán..!
-
bolondember
MODERÁTOR
na, szép nap a mai is.
-kidobnak egy belső pályázatot.
-utánakérdezek az egyik felelősnél.
-nemhogy nyélből elutasítana, még korrektül hozzámáll.
-erre az opsmanagerem meg nyélből elutasít, és még azzal vígasztal, h még egy évig nem pályázhatok sehová...
-ergó kezdődik az álláskeresés, pedig cefettül nincs kedvem hozzá - és a cégnél is jól érzem magam, de, h magam idézzem: "ha akadályt gördítenek elém, akkor megpróbálom elhárítani - ha nem megy, akkor olyan utat keresek, ahol nincs akadály..."szar érzés no.
és még villany sincs a "csillárban"...
-
venember83
nagyúr
Beszeltek itt a tanulasrol, mig mas dolgozik...
-
BlacKSouL
addikt
-
Zewa
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Huh, az jó. AZ JÓ!
Fizikáva én ugy ahogy elvagyok bár nem szeretem mert sz@r a tanár.
Pls dobj egy linket a sulid honlapjáról.
Nállunk a 39főből van 9nő nemű lény-ebből olyan 7nehezhető csajnak &4jó csajnak.
De nem gáz,az iskola nem társ közvetítő
Félre ne értsetek szerintem is nagy kalap sz@r az ECDL. Anyámnak van és hát hogy is mondjam.... nem sokat ér a papirosával csak anynit hogy taníthat info-t is.

Talán egy egyszerűbb holnapot meg lehet vele csinálni mert azért a Xara, meg a Dreamweawer nem annyira rossz.

-
EQMontoya
veterán
-
TexT-BoY
addikt
Én repcsigép szerkesztő suliba járok.
Minden nap 7:30tól 13:00ig vagyok bent, Csütörtök reggel gyakorlat. Amugy napi 1 angol, minden másból heti 3, elég ez. Kémia, Bioszt már kipörgettük. Most müszaki rajz meg anyag ismeret van helyette. Meg én 4évig tanulok fizikát elég magas szinten.. de utttálom
.
Jha amugy a sulim az ehte 2 tanitási nyelvü szoval van pár amcsi tanár (elvileg pesten a Britanikában van csak több Amcsi mint nálunk
). Jha és 36an vagyunk (kemény 3 lány
).
JA holnap Excel modul LCDELBŐL
2 órát készültem rá, elég lesz, tudom
. Ha kell valakinek IT puska akkor szoljatok
nagyon pro voltam IT-n,
(4perc alatt végeztem vele?!
) -
Zewa
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
igen lehet hoyg a használható tudás számít, de azért kérika z a papírt mert feltételezik hogy ha neked van pl ECDL-ed akkor nagyjából tudod mi az a honlap. Feltételeznek egy alap tudást és erre már sokkal könyebb " építkezni".
Egyik ismerősőm egyetem útán még egy évet tanulta a favágást. Most Svédországban vágja a fákat, egy sok száz millás géppel, egyedül.
-
Zewa
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Talált,sülyledt. info-matek szakos vagyok. Mondjuk elég furcsa hogy 4 info-5matek.
Infoból egy jó tanár kell sztem. Oké C-t meg Pascalt lehet könyvel tanulni csak szinte felesleges. Oly gyors mértékben fejlödik a technika hpgy mire megirnak +kidnak egy könyvet szinte elment felette a z idő.
Azért irunk több száz szoból egyszerre(50et kérdez ált) hogy mindig ismételjük a régi szavat. Igy pl.: Új lecke előszőr veszünk~100szót azt kérdezi aztán tanulunk melé még és avval egygüt kérdezi. utána még és igy tovább 400-500szóig. Aztán "csak" vissza kérdezget.

nem tudom hoyg nektek hány órátok van/volt de nekem: H: 7 K, Sz 7, Cs; 8 P 8.
Az egy igen pozitive dolog hogy rengetek orán szét van bontva az osztály (39 fő):
-info -matek -tesi -nyelvtan -nyelvórák -irodalom -dráma
+Egyeti suli szal fel van szerelve rendesen bár a kamerák eltünhetnének a folyósókról.
mod: maci: Van 3 Angolom, 4 Németen +3 spanyolom.-min 3 középszintűt szeretnék.
Bár ez qrva nehéz lesz. -
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A vinyó memória bakker... TÉNYLEG hiányzik neked egy kis informatikai felvilágosítás...

Azt hittem egy napi órarend egyébként...
Elég lazán vagytok. Szakközépben jobban fingattak utolsó évben...
(4-5 filozófia/etika óra is volt 1 héten. Orosz és osztályfőnöki helyett is az ketyegett. Jó arc volt az ofő...
)#14871, BE: Hja.
Mondjuk elég 2-3 topklassz, az viszi a többit is... Aszinné az ember EQMonty jó gimibe' tekeri a bringát... -
EQMontoya
veterán
a 10 humán vs 6 reál óra / hét azért szvsz elég gáz... meg mondjuk úgy jellemző, hogy (és ezt kéretik halál komolyan venni) azt, hogy XIV vagy XVI Lajosnak fitymaszükülete volt, lehet, hogy több diák tudja, mint azt, hogy az adatot a winchesteren tároljuk egyébként, nem a memóriában. Ez igy amúgy poén, az eredménye már kevéssé

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
ja. az álláshirdetések mindig tele vannak a "frissen végzett filozófia-ókortörténet szakos diplomásokat keresünk" típusú hirdetéssel. mindenki csak a papírra hajt, hogy mondhassa: nekem van diplomám, nekem 2 van, nekem 5, nekem 28... csak lehet, hogy tizedannyit se ér a munkaerőpiacon, mint egy szakmunkás, aki 2 évig volt segéd a mester mellett, utána 5 évig a mesterrel egy szinten dolgozott, most meg neki vannak segédei...
nem a papír számít, hanem a hsználható (!) tudás. ja, én is teljesen reál beállítottságú vagyok.
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Sztem korrekt órarend. Kevés a filozófia/etika... Sok a matek... Bazzeg, a matek (meg a reál tárgyak) "magányos" tárgy! Elmutogatják/magyarázzák a trükköt, oszt gyakorolni kell 600szor. A humán tárgyak kommunikációra és interakcióra épülnek.
(Fentiek igazak, ha jók a tanarak...
) -
EQMontoya
veterán
vannak olyan részei, amik érdekelnek a törinek (pl róma, 20. század), sose voltam hülye hozzá. úgy viszonyitásképp irnék egy 12.es (érettésgire, továbbtanulásra készitő!) órarendet, fakultációk nélkül (2*2 óra, 2 választott tárgyból): 4 matek, 4 magyar, 4 töri, 1 etika, 1 filozófia, 1 ének, 1 rajz, 2 biosz, 2 tesi + nyelvek és ennyi.
21. században informatikát nem oktatni pl szerintem übergáz. meg érzek ebben némi humán túlsúlyt 
Kalandor: nem, sajnos majdhogynem ez a kerettanterv, alapjában véve rálos suli lenne ez (specmat, fizika, kémia, biológia tagozat, humán oldalról pedig csak töri), a tantervhez viszont kénytelenek alkalmazkodni.
-
törölt tag
Lehet hogy már volt.
error -
VoDaFoNe
aktív tag
sziasztok! elmentem majd jök!
-
-
tildy
nagyúr
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
támogatom az álláspontját! az a gáz h nem lehet saját órarendet összeálítani.. szóval hogy milyen tantárgyakat akarok magasabb szinten tanulni, és mi az amit egyáltalán nem akarok.. szóval oké, matek töri irodalom nyelvtan föci legyen kötelező mert kell az alapműveltséghez, de aki biológus akar lenni nem énekelni akar egyfolytába...

tbs: tegnap tanultam meg használni az állványt =)) most büszke vok magamra
nah köszönöm köszönöm szépen
szeretek fotózni hál'istennek de valahol gyakorolni kell
fagyi jöhet de csak később mert amúgy is fázok 
yetike: oké de csak privátba mert a két kép egyik se volt itt még fennt
meg az egyiket nem akarom túlságosan publikusra hozni 
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Helyes-helyes... Szép képeket lőttél.
Jó téma, kicsit a kompozícióra jobban ügyelj, de értem én, hogy állványról munkás az ilyesmi... Mintha hangyafaxnyi fehéregyensúlyprobléma is volna, de félre a technikával..! Egy kép akkor jó, ha érzelmeket mozgat meg. Ezek mozgatnak... 
Hajráhajrá! Ügyes vagy..! Régebbi képeidet nézve határozottan jobbak a frissek. Követelj magadnak időt az alkotásra. Sztem megérné kicsit dolgozni a dolgon.

Fagyi..? Most az igazi: ha jól befagyiz az ember, lehül a teste és nem fázik.

#14856, EQMonty: Höhö, kinek mi a fontos... Javaslom olvasd el John Updike-tól az "Így látja Roger" című könyvet. Igazából a humán tárgyakat nem véletlenül nevezik humán tárgyaknak... (Oké, fősuli végén kezdett el érdekelni a történelem, addig csak evickéltem töriből...
) -
EQMontoya
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
az előbbrejutását szolgálja, ez tény, már ha olyan tudás, amire emlékszik egy év múlva is
Nah a mai oktatás meg sokmindenre ad, de erre nem.tbs: igen, reál vénájú. ennek ellenére nem szokta flamelni a bölcsészeket és a jogászokat, csupán az zavar sokszor, hogy azokból a tárgyakból, amelyekből továbbtanulok (info, matek, fizika), kevesebb órám van, mint töriből meg magyarból. ez valahol azért vicces szerintem, mondhatni, übergáz

-
EQMontoya
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
nem az ellen hisztizik sok diák, hogy tanulnia kell. hanem az ellen, hogy úgy kell tanulnia, hogy abból gyakorlatban használható tudás az életbe nem lesz, sőt, még elméleti sem, mert magolásra épül az egész.
Müvtöriből 2 oldalas dolgozat? mi a f@sznak, mire megy vele? nem ettől fog rá emlékezni.
300 szavas szódoga? Világ legnagyobb marhasága, egy hét múlva szarra nem emlékszik belőle, ha kommunikációban ötször hallaná a szót, tuti megjegyezni, igy meg órákat magol a semmiért. én pl soha a büdös életbe nem voltam hajlandó szódogához szavakat "magolni", és mégiscsak lett egy felsőfokúm, szal létfontosságúak nem lehetnek.
Ok, a matek az kell, főleg, ha infós pályára megy (ahogy az infos anyagot elnézem (hw bemutatása), arra), azzal nincs semmi gond, fizika szintén. az, hogy magyarból miért kell a szerencsétlen diákkal olyan témáról 4 oldalt iratni, amibe aztán végképp nem lehet belevinni egy önálló gondolatot, számomra megint egy érdekes kérdés, mert igenis vannak normális fogalmazás témák, amikről több oldalt lehet irni szinvonalasan, rizsázás nélkül, de ezeket előszeretettel kerülik, irkáljunk szép nagy közhelyeket, attól aztán (látszólag) marha bölcsek leszünk.
Igy elsőre röviden ennyi

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ehh tudod mindig az a sz@ r helyzet amiben éppen vagy. Ovódában utáltam, du aludni, Szerettem volna már iskolás lenni. Nah jött az oksola neheezült deh elbirtam általános. "Ehh csak lennék már gimnazista, ott csak normálisabb emberek vannak..stb...
Vissza gondolva mien jó is volt az ált,+ovóda.
Ha melozni fogok teljes munka időbena kkor még vissza fogom sírni ezeket az időket.
Én pl utálok tanulni, ált. nem is kellet szinte mert elég jó volt ahhoz az egesz hogy szépen eléljek abból amire órán rámragadt.
Voda:
lemtentem a képeket és evvel megyek a csötre csajözni
(nyugi nem lógók ien szarokon. söt..)
Tildy: Még lehetsz
mod: meg előztek...
-
Bubu79
addikt
Miért olyan baromira divatos manapság, hogy a diákok hisztiznek az ellen, hogy tanulniuk kell?
Ne tanulj - menj el dolgozni és nem kell a hülye böszme tanároknak megfelelned...
Komolyan mondom lassan kezdem úgy érezni, hogy nem Jézus volt az igazi mártír, hanem a világ diákjai, akik bejárnak tanulni az iskolákba...
Nem ellened szól, félre ne értsd - egyszerűen csak nem értem miért kell ilyen dolgokon nyűglődni - más dolgod úgysincs, mint tanulni...
Ettől nagyobb gondod soha az életben ne legyen - komolyan

-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
1sör az 1db sör vagy egy rendes. Ugye bár 1 sör nem sör, 2 sör egy sör, 4 sör egy sör
-
Ez az elv alapján Okt festen szépen meg lehet borulni 1-1,5sörtől.
Ahh holnap mien egy kib@szott szar napom lesz.
-Matek ( 90% hogy irunk bár nem vészes)
-Töri - szrencsére csak összefoglalás..
-Irodalom-véshetek egy 3-4A4-es oldalnyi fogalmaszást. Az ógörög szinházról
-Művészet történelem. -Sumér művészet fogalmazás 2*A4.
-Német -Felelek- környezetszennyezés.
-Info-Fogalmazás-1 hardver bemutatása
-Fizika- Tz
-Angol- ~300szvas szódoga.
Hát hogy várják el igy tanárok hogy bejárjunk suliba?!

kicsitomi88 : Lehet de még nem vagyok egyetimsta.
Az a baj hogy ma is hasionlóan szar napom volt. 
-
venember83
nagyúr
Kosz szepen, sikerult

-
7
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Az tenyleg csodalatos dolog, hogy mosolygos, illetve, hogy kicsit masfajta felsoben is vagy, mint altalaban, de en a helyedben nem takartam volna el a szamat. Ha latszik is, hogy az ember mosolyog (vagy akar nevet, es kivillannak a feher fogacskai), sokkal erzelemtelibb kep szuletik, ami szerintem igazabol csak jobba teszi. Ne takard magad, ne pozolj, szabadulj fel!
-
tildy
nagyúr
Majdnem elfelejtettem, hogy ma véremet veszik
Ti nem kaptok
Vérboci sem.
Voda:miylen kép? -
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha elindítod a quicktime-ot, ott az edit menü preferences-ben a quicktime preferencies-t válaszd. Ezután az update fülnél kell lenni egy check for updates autimatically jelölőnek.
Amúgy nálam egy qttask folyamat található az msconfignál a quicktime-al kapcsolatban.Én már jóllaktam

-
VoDaFoNe
aktív tag
tbs nagyon rossz hatással vagy rám
megint egózok és ma fotóztam.. wáááá 
razor: én simán

-
venember83
nagyúr
Valoszinuleg bugyuta kerdes, de ezt hogy lehet kiloni? msconfigban nem indul el automatikusan, beallitasoknal nincsen update-kikapcsolo opcio. Semmi szuksegem az update-re s nagyon de nagyon idegesit, hogy egy heten 2-3szor megjelenik.
Koszonom.
kicsitomi: jo etvagyat
Meg mindenkinek, aki eszik. De kulonosen kicsitominak, rajta legalabb meglatszik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Oh, igen, nincs hobb vagyam, mint egy 2 meteres helpdesk(es)nek szallitani a kajat...

De elore kikotom, teljes mertekben en keszitem el a kajat! (igy meg egyszer nem fogsz elni a lehetoseggel, azt garantalom
) -
Integra
titán
másnál is teljesen meghülyült a ph???
nálam egyszerűen használhatatlan, tiszta káosz, frankón... -
RazoR_45
tag
Van olyan ember aki szivesne vásárolna Sponya BOB-os polot??

-
-
Whaskes
senior tag
na ideje lesz kinyomtatni a puskat toribol, mert ma abbol lészen vizsga.

nem nagyon szeretem a törit... a 20századtól kezd nekem bejönni. az azelőtti időszak nagy részét pedig a hungarikumból tanultam még meg.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, egy miniatur jetit, aki olyan szepeket tud irni, hogy ihaj!

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Azt hittem, szeretsz

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Naszóval hogy képben legyünk
:
Ha nappalis diákként tanulsz akár középfokú- akár felsőoktatásban, akár állami finanszírozású akár költségtérítéses formában, akkor mentesülsz a fizetési kötelezettség alól, pontosabban az állam minden fizetésre kötelezett által befizett összbevételéből finanszírozza az ellátásod.
Ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor az egyéb kivételektől(mentesítő rendeletektől) eltekintve fizetésre vagy kötelezve, amit vagy a munkáltatód tesz meg a fizetésedből történő levonással ha van munkád, ha pedig nincs, akkor az APEH-al kell egy szeződést kötni. De alacsony jövedelem vagy 0 jövedelem esetén ha a hátartásban az egy főre jutó jövedelem nem ér el egy bizonyos határt(nem tudom menyi az) akkor az önkrmányzatnál lehet igényelni az állam által szintén finanszírozott egészségügyi hozzájárulási támogatást. Így ismét jogosult leszel a szolgáltatásokra, de nem kell fizetni érte, míg megint munkába nem állsz rendes munkaviszonyban.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na most megyek haza.
meg külömben is botox van, volt és lesz is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az adottságaid miatt bizonyos reflexek könnyen beindulnak ám a közeledben... Biztos a szomszéd Frajd gyerek keze van a dologban...

Priv.?

Fizikáva én ugy ahogy elvagyok bár nem szeretem mert sz@r a tanár. 
.