Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem így is elég sok munkát ad az "elit" a moderátoroknak. A legegyszerűbb alapelveket sem képes mindeki megérteni, majd pont egy nem teljesen behatárolható - szubjektív -dolgot fognak betartani?

Egyébként nem tudja valaki, hogy mi volt az a nagy tömeges rendőrgyűlés Dunaföldvárnál az elkerülő út hídján?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az a baj, hogy az alapelveket ezek a tisztelt hozzászólók el sem olvassák, ők írni szeretnek csak, meg szakérteni mindent.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szakmai moderáció?
-
FehérHolló
veterán
Nem lehetne az alapelveket azzal kiegészíteni, hogy "ha (kiemelt) szakmai topicba írsz választ valakinek, és nem vagy biztos benne, akkor vagy nézz utána, vagy inkább ne írj semmit"?
F@szkivan, hogy amikor nem a "melyiket vegyem a 3 közül?" típusú kérdés hangzik el, a válaszok több, mint 60%-a szakmailag helytelen (=totál baromság, vagy épp az ellenkezője a valóságnak), és javítani kell, hogy a kérdező ne hülyeséggel legyen megetetve....
-
ngabor2
nagyúr
koszi mindenkinek. szomoru vagyok. remelem nem hw-hiba. majd holnap kiderul. nem mondom meg, hol fogok alszani...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha a linkedre kattintok, csak keresi az oldalt, de nem tud kapcsolódni.
Meg is szakad időtúllépés miatt. -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha [ezekre] gondolsz, akkor - nekem - nem.
Sekli: Meg ám
Csendes,nyugodt környék - leszámítva, mikor az öres kutyusunkra rájön a "tutulhatnék" reggel 6kor és felveri a környéket - , dakoták nincsenek a közelben, össz problémám, hogy ha már kicsit fúj a szél, akkor elmegy az áram 
-
ngabor2
nagyúr
lenne egy speci keresem. valaki a fozocskes topikban nezze mar meg, hogy a palacsintasbkep, Ami valamelyik hsz-ban van, bejon-e. eik.
en technikai okokbol nem tudom megnezni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Ilyenkor szinte, én viszont nem csípem mert mióta a politika egyik oldalára állt, sokat romlott a színvonala.
-
Szép estét!
Azért egy ilyen hosszabb nap után mindig úgy érzem,hogy messzire el tudnám kerülni az emberiséget.Egy apró szösszenet reggel 5:550kor féélkómásan feltornásztam magam a dunaújváros felé tartó buszra. Már előre felkészültem,hogy a szokásos überkényelem lesz, de nem hittem, hogy még lehet fokozni (2m magas vagyok hozzá most olyan 125 kgmal) Amikor leülök,akkor nyilván az előző ülés támlájához ér szorosan a tértem... Eltelik egy 15 perc... 2-3 megálló, felszáll egy amolyan 40 év körüli sorozatgyilkos fejű nőszemély, és bevágja (!) magát az előttem lévő székbe (ez már alapból jót tett a térdeimnek) majd miután levette a kabátját módszeresen megpróbálta hátradönteni az ülést, mert ő aludni akart...
És még vérig volt sértve,hogy a mai fitalaság milyen bunkó, mikor közöltem vele,hogy a szék támlájának döntögetsésére és a térdem rongálása tett további kisérletei fizikai sérülésekkel járhatnak....
-
Cathfaern
nagyúr
Mivel többen nagyon..khmm..szeretik a nevem, ezért megosztom friss élményem:
egy szaktársamnak adtam meg e-mail címem, amiben ugyebár ez a nevem szerepel. Mikor lediktáltam neki, rámnéz: "te ez honnan jött? Cat f*cker-ből?
"
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Tv-ben van a csaladod vagy mi?

-
dragonfx
veterán
lehet volt már,ki meddig jutott?hány szintig?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
A többiek a talin vannak, én meg messze, a tv-ben meg a család a Fábryt nézi...Csodálkozol ?
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ugyan, tudjuk, hogy magadban beszelsz, nem gond
Csak agressziv ne legy. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Nézted a linket ?
Fokukacnak címeztem volna.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én csak valami szépet akartam smiley-kból kirakni, erre te meg lebombáztál

-
KrAt
veterán
Nemtudja vki, mi van a 18ker-ben? Ezrével mennek a tűzoltók, bkv-sok, mindenki

-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Pár éve volt a Herculesnek egy hangkártyája, amihez ugyanígy tartozott egy külső box - rajta mindenféle bemenettel - valamilyen CM4xxx chip volt rajta ( nem Cmedia, valami másnak a rövidítése - de ha agyon... pardon fejbe ütnének akkor sem jutna most a fejembe
)
Azt nézegettem, mert úgy tűnt sokat fogok majd egyszer LP-ket digitalizálni...Sajna kiderült, hogy bár meg tudnám venni ( 40k körül ment ) egyszerűen beszerezhetetlen volt kishazánkban...
Bakker - öregszem... Mintha elfújták volna a fejemből a kártya nevét
P.s.: lilás színű kezelőfelülete volt a drivernek; itt a PH!-n olvastam emlékezetem szerint a tesztjét, de mióta új kereső van semmit nem találok

-
válasz
Bubu79
üzenetére
studiózni akarok.

gitár, mikrofon, ilyenek.szimpi a keverőpult-jellege, meg a nagy jack az asztali panelen, amibe direktbe be tudnám dugni pl. az elektromos gitárt....
esetleg, ha tudtok valami hasonlót ajánlani, akkor szóljatok. az x-fi kategóriából nem láttam ilyet, csak a 75-ezres Elite Pro-t, de azt pedig sokallom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nekem integrált, tehát nem is kártya, csak egy csippp, mégis egy nap hallgatom mi furcsa, hát jobboldalon nem szól a hátsó. Nézem, keverem, dugdosom, de mindig a jobb hátsó volt rossz. Kénytelen voltam a side-ba dugni a hifim két hangfalát rear helyett. Ez pedig még pincében sem volt, de még hidegen sem.
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Pincében elég sokminden megtörténhet egy elektronikus eszközzel - dohos, nedves körülmények között az alkatrészek hajlamosak oxidálódni - autórádiónál találkoztam olyannal, hogy a PLL szintézer IC lábai szabályszerűen rohadni kezdtek a nedvességtől - befelé haladt a tokon belülre a "jóság".
Ilyen mese engem elriasztana a vásárlástól...
-
szerintetek, ha azt írja az eladó az általa árult audigy 2 zs hangkártyájáról, hogy lent volt a pincében és évekig nem hasnzálta, és ki se tudja próbálni.
ezért a "für bastler" (=barkácsolóknak) kategóriában van a termék meghirdetve
ezért 20 euró az ára (amúgy 100 körül mozog)
megvegyem-e?
tönkremehet-e valamitől egy hangkártya?

-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én nem lepődök meg ezen.
Szegeden haverral bemegyek a sétálóutcán egy igényes boltba. Nézelődök. Egyszercsak megláttam egy kis kosarat tele kaviccsal, rajta egy cetli 50ft/db.
A dologban az volt a durva, hogy kb olyan kavicsok voltak, amit akár sóderben is találhatsz. Semmi csicsa, legalább "fényes" lenne vagy valami..., de nem
.
Én ott áltam és ledöbbentem. Havert csak bökdöstem és mutattam rá, ő el is röhögte magát a dolgon, mikor észrevette
.Szóval eladnak minden szart az embernek...
NG: ponn mikuláskor banolnád? Hát nincs neked szíved?

A ban az egy nn vagy kettő n?

-
Whaskes
senior tag
ng! ne bannolj!
-
Tud itt valaki jól németül?

elkéne egy kis segítség. még 20 perc van az aukcióból, és az eladó olyan nyelvezetet használ, hogy egyszerűen nem tudom kibogarászni. -
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
senki nem bannol senkit, amíg ezt a sípot meg nem fújom. akkor sem, ha azt mondja, lófaszt!
ja, amúgy w belépve maradt, én nem ő vagyok.
jetike: budapest, teaerdő, 11. ker lágymányosi út 9
-
BlacKSouL
addikt
-
dragonfx
veterán
vazz tele vok csokival gazdag volt atélapó
fogromlás garantált
-
Bubu79
addikt
Jóemberek! Panther hegesztgeti a fórummotort, vagy mi a bánat van? Időnként érdekesen néz ki a PH!...

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
lófaszt!
-
ngabor2
nagyúr
itt ulunk a teaerdoben, vaszkez meg maris kockul... en meg minnyan lemerulok. out & over.
-
escie
őstag
mostanaban annyit agyalok, hogy merre is megy ez a vilag, meg hogy valami nem jo...
befejeztem, leirtal mindent dekadens, vesztebe rohano tarsadalmunkrol, roviden, velosen.
"Nah szép világban élünk. Majdnem elb@szott egy mikulás."
felvigyorogtam.
en is lattam ma a Mikit.
szerencsetlen.
oda a szanja.
a 12-es buszrol szallt le, es farmerben volt.
hogy mik vannak?! -
Makaveli
senior tag
Start-> Futtatás Mit kell beírni, hogy megtudjam mi a szgép konfigja?
-
Zewa
senior tag
Nah szép világban élünk. Majdnem elb@szott egy mikulás.
Gondoltam át megyek(+még vagy 30 fő) a zebrán egyik irányból lassitottak is de egy Civic-es "übertuning" Nagyon nyomja neki. majd leesik a kályhacső az autóról, esze ágában sincsfékeznie.
Utolsó pillanatban satu, látni ahogy az ABS teszia dolgát. Mutogat és könyben anyáz a vonán mögül.
Mien világban élünk!
Vágányzár: kössza könyvajűánlot. Nagyon frankó a könyv már kb 60 o.-t olvastam de majd este folytatom

-
BlacKSouL
addikt
Nnna, szóval. Életem kockáztatásával(!) szereztem egy kémfotót. Hátha ez segít a megoldásban.
-
Bagira01
veterán
OKTV forever
. Méghogy nincs hálózat 
-
ngabor2
nagyúr
valaki sos irja megnekem, hogy jutok a keletitol a moriczra... minel kevesebb atszallassal. a bkv.hu-t ne ajanljatok, meg mindig nem vagyok normalis gep elott, es szep lassan ez is lemerul. sms-ben lenne a legjobb. aki helzesen valaszol, azt meghivom egy teara.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Meg masnapos is tole az ember, rendesen...
Blackie: tul hosszu volt a hatasszunet, mar nem is erdekel mit csinalnak a telefonokkal, foleg azert, mert nem is lesz vicces amit irni fogsz...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
olcsó sörnek híg a leve...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
És pálinkát is lehet főzni bármiből..
csirkéből is 
Winner: Nem, ez sem jó

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tudtad, hogy sört lehet gyártani kukorica-csutkából is? Még az ize is viszonylag jó...
A "Minek?" kérdésre meg a válasz: Hogy minél olcsóbb legyen.
-
ngabor2
nagyúr
a keletinel vagyok, indulok a teaerdobe. az jonak tunik, viszkasznak legalabb nem foG fajni a szive, hogy nem ihat. nezek egy terkepet meg menetrendeket.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, ez nem nyert, újra dobhat

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
minek akarsz Te sort utánozni? És hogyan?!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát sokféle lehetőség van, szétszerelés, bezúzás, stb.. De tudjátok-e valójában mi történik majd?
Szándékomban persze. Majd ha már érkeztek tippek.
tildy nem tippelhet, úgyis biztos tudja
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Arra rájöttem, hogy úgy gyorsabb, ha nem mindig a lap alját nézem, ahogy betölti a sokaságot

-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jah, közbe leesett, mert ott is próbáltam...najóvanakkor

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyorsan megy, szerencsere itthon vagyok, uncsim gepen biztos nem vartam volna meg, kaptal is volna minden szepet s jot a csaladfaddal kapcsolatosan...
Blackie: mennek Indiaba/Kinaba? Vagy egyaltalan szandekodban all elmondani?

-
BlacKSouL
addikt
Tudja valaki mi történik azokkal a készülékekkel, amiket leadnak a Pannon használt készülék-akcióban? Hmm? Én speciel már tudom.
-
sekli
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
pff...
ez kovbojok...
-
bolondember
MODERÁTOR
BOLDOG MIKULÁST, mindegykinek!

@Tea: mikó?

-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezzel se, de mind1, van egy móccer, ami jó (hozzászólás kereső topikba linkelted Panthertől anno), azzal döcögök

kb így -
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja.
egyébként van 1 vitz: elvileg szinte mindenkit könnyen azonosítani lehetne a topikban, ha beírnánk az aláírása egy jellemző részletét, (pl. nálam pearl*) de az sem megy, vmiért (direkt?)
a keres.php&suser=... se megy..
-
tildy
nagyúr
Na akkor végül hova?

-
Winner_hun
félisten
válasz
frame>24
üzenetére
Nem ismerek semmit, nézd meg azokat amikre válaszoltam aztán (remélhetőleg
) rájössz, hogy mire is kerestem rá.
keres.php&suser=usernév a keresés topikon belül
Jaja, úgy csinálom, de csak az alsóvonásig írom a nickem

Ja meg ezt lehetne még berakni a keresőbe, igen nagyon hasznos lenne -
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
valami spéci algoritmust akkor is ismersz, mert az összetett kereső sem segít pl. abban, h x ezer hsz között rákeress a neked válaszolt-akra...Másik: még így is örülök, h a topikonkénti user-össz-hsz-es keresés, ha bonyolultabb formában is, de létezik...("?suser=") asszem...
(persze, lehet, h beírod a szimpla keresőbe a saját nick-ed, de ez csak akkor műxik, ha vki azt direkt beírta hsz-be) (hááhh...mennyi mindent lehetne még pimpelni a rios5 motoron..) -
válasz
RoyalFlush
üzenetére
RoyalFlush Még ebből a kavalkádból is kiemelkedik Janoska26-Mikulás daliás mivolta!
tildy Teaerdő is remek hely lehet, én erre gondoltam. Villányi út elején, 1 percre a Móricztól.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Csak várd meg amíg betölt
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom ám hogy miben sántikálsz, de nyugi. Nem mondom el senkinek.