Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
miskolc... 170.000 fős város. országban 3. legnagyobb. cimborának elpukkant a tápja, mondtam, vegyen egy fsp bs2-t, vagy egy corsairt... egyik sincs. az egész városba nincs készleten egy darab se. a legminőségibb táp, ami van, az a pnf fsp, és ez képzi a csúcsot, afölött csak rendelésre... mekkora gáz már... balkán a köbön.
-
Zewa
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Vegyél egy USB elosztot és szvsz meg van oldva a probléma.

Esetleg nézz szét az angol/német E-bayen. ott tutti van.
Én úgy ismertem hogy "Cégünkre 3 dolog jellemző: minőség, gyorsaság, olcsóság" ebből 2-öt lehet választani.Bolondember: lehet hogy igazad van.. Söt.
Bár nem hiszem hogy egy telefonnal sokra megy max tudja hivni a 90-es számokat. Esetleg be tud rendelni egy hölgyet aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújt. 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nem hiszem hogy egy telefonnal sokra megy max tudja hivni a 90-es számokat. Esetleg be tud rendelni egy hölgyet aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújt.