Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
-
tud valaki olyan progit ami képről a szöveget kitudja venni szerkeszthető formába? world-be vagy hasonló jólenne, pdf formátum is jó, a lényeg ha a formázás megmaradjon, a képek megmaradjanak. Egy könyvszerűt scannelek be anyukámnak és erre kellene.
-
Whaskes
senior tag
eddig mégcsak 5 star craft könyvet találtam. [link]
8-at adtak ki, tud valaki valamit a maradék 3-ról? lefordították már őket?

-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Még mindig külhonban vagy? Kóstold meg akinti kebabot , sörrel, azt beszélek nagyon finom

bubu: én nem örülök, hogy ezt a fajta msutangot választották ktitnek. Ha már kitt, lehetett volna az eggyel korábbi mustang. Ez még nekem is tetszik....
-
tildy
nagyúr
Meggondoltam magam, mégsem lesz tapétázás. Erre a pár hónapra már felesleges.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
ne is mondd, délben hánytam - rég nem volt már bennem alkohol...
ennyit a mekis reggelimről - íhy járok, ha nem pihenem ki magam piálás után...
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A fél liter szerintem percek alatt távozna a szervezetéből. Főleg ha jó langyos gömbszörpről van szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ramius
őstag
Egy reggeli feles mikorra ürül ki a szervezetből, hogy vezethessek?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig varázslatos szerkezet - igazi csajozós verda: kétajtós kivitel, boxer hangú motor, veszett vezetési élmény - mi kellhet még ezek mellett?

A kanyarstabilitása pedig fergeteges - nem tudsz vele felborulni - nem azért mert olyan jó a futóműve, hanem mert annyira nem megy

CactuS: Ez is szép darab, az biztos - de a rejtett lámpa... Engem megfogott

-
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jah, költözök fel a kocsma fölé. unom, hogy a szobámból, 10m-t kell gyalogolnom, hogy a kocsmába érjek....

hmm, lehet, hogy van 15m is a kocsma... majd lemérem.
-
Bubu79
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Az a szánalmas, hogy megint megpróbálják leporolni azt, ami egyszer bejött nekik, pedig már egyszer ráfáztak vele - ott volt a TKR sorozat - egy rakás lepkefingot nem adtam volna érte, annyira nem jött be...
Az pedig hogy mi számít szépnek, totál szubjektív dolog - nekem a régebbi vasak jobban bejönnek, mint a mostani bumszli rettenetek...
bolondember: Mi bajod Zápor Jóskával - a maga idejében kuriózum volt a szerkezet ( sőt, ha jól belegondolok még ma is az - olajkályha, állófűtés? Extrák tömkelege, + az a fals info miszerint a T62-es indítómotorja hajtotta... Megfizethetetlen...

-
Integra
titán

ein auto, ein computer, ein mann
-
Whaskes
senior tag
én meg pakolom a szobámat. ráfért már

-
TexT-BoY
addikt
fáj a gyomrom
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Khmmm... Misdéllyal?

Közben megleltem - bár a barátunk ly-nal nem dobott rá még egy hátast sem, j-vel megleltem [link]
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, de finom volt ez a flekken szalmakrumplival és musdéllyal.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Integra
üzenetére
békában rosszat még nem nagyon ettem...
csak kár, h a Móriczon már nincsen, így max marad a francos aranyboltíves 85%-ban trutyi cucc... 
@Nehézgépfegyverkezelő Vaszkez: én még benne is lennék - beülünk egy nyugis helyre, meghívtok minket, "embereket" sörre, aztán megvillanszakértitek a csillárom...

-
Integra
titán
válasz
bolondember
üzenetére
azé jó volt

-
Diego!
senior tag
Helló. Van valaki avanttal?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
na most ez mekis, vagy igazi hús van benne?
-
Integra
titán
válasz
bolondember
üzenetére
miért? mekis cuccokkal is ezt szoktam, semmi bajuk másnap reggel még
thrawn: 2ig még reggeli büfé is van itt, gondoltak a hétalvókra....

-
Integra
titán
van egy whopperem a hűtőben még tegnapról, bekéne rakni mikróba és megenni....

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
11 óta ébren vagyok, csak zuhanyoztam, hajatmostam, stb. annál korábban meg minek keljek?

-
Whaskes
senior tag
jóreggelt emberek. aki még nem kelt esetleg fel, az kelljen, mert jihadvan!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

Konfliktus azért adódhat , pl. nehéz összeegyeztetni a szexet
Tudod, hazaesik az ember a melóból, azt fáradt, miközben a párja meg otthon volt és spec ki van rá éhezve. Na. De mondhattam volna a bújást is, már akinek az életében ez fontos szerepet tölt be
Meg amúgyis, nem olyan jó ha az ember egyedül van otthon, miközben akár a párja is ott lehetne.
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt.
Finom volt a pirítós.
-
(Kolombusz)
veterán
Szebb reggelt mindenkinek!
Esik az eső és egy halom biológia vár még rám a nap folyamán.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Egy időben én is nyomtam a hétvégéket melóhelyen. Szép is volt goaparty után délután 5re beesni
Ma már nem csinálnék iylet. Mármint 7végi meló.Csodálom, hogy te hogy bírod. -
bolondember
MODERÁTOR
ö.
jótanács: átpiált éjszaka után nem kéne bejönni melózni, úgy, h 2 órát aludtál, azt is benn a melóhelyen, mígy a váltandók dolgoznak...
De megtanultam, a söricilin az, nagyon jó...
Nem mintha nem tudtam volna eddig is... 
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor köszöntsd fel dolgos névnapom alkalmából!

-
FehérHolló
veterán
Véletlenül sem úgy hívják.

De elszúrtam, most csak nosztalgiázok. Először én udvaroltam neki, de körülbelül olyan volt, mint a jég. Elbúcsúztunk, én feljöttem Pestre, ő Pécsen maradt (még középsuliban). Aztán megpróbálta tartani a kapcsolatot, meg kicsit többet is szeretett volna érzésem szerint (általában az ilyet jól érzem meg). De akkor már én nem voltam vevő a dologra, mert ha lemondok valakiről, egy nagyon hosszú ideig nem lehet rajta változtatni.
Legutóbb kicsit dúrván leráztam, pedig nagyon nem kellett volna. Most nekem kell nyitnom felé, és szerintem fogok is hamarosan. Legalább a baráti viszonyt szeretném feleleveníteni, mert egy nagyon értékes ember.
Csak néha elgondolkozok rajta, hogy milyen lett volna, ha....
4 nap múlva lesz a szülinapja.
Cascada-hoz: Ez például kegyetlenül rosszul sikerült az eredetihez képest. [link]
Igen, ez nagyon eltér.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem a Luca nagyon szép név, ha esetleg úgy hívnák a leányzót...

@Szerk2: Ez nem új dolog a zeneiparban...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Segíjjek? : [link]
Tehát második sor..
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem láttam. Az elmúlt hetekben nem sok időm van PH-t olvasgatni. OT-ban is csak az utolsó oldalt olvasom vissza, ha lemaradtam. Az idézeted is kimaradt az életemből.
Bash: Banold már ki légyszi luci-t 1 napra.

Szerk2:
Utánanéztem egy kicsit ennek a Cascada-nak. Egy csomó száma "csak" feldolgozás, kb a testét adja hozzá, mert még nem is tér el annyira az eredetitől. (Értem itt például az Endless Summert és a Never ending dreamet) -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mi ütött belém? Nem olvastad tegnapi népköltészeti idézetemet? Ami úgy kezd hogy "Három mérő fekete mák..." ; na a második sorban a megoldás a kérdésedre

-
FehérHolló
veterán
Mostanában már én is, de a régi tucc-tucc énemet nem tudom és szerintem nem is akarom magam mögött hagyni teljesen.
BlacKSouL: Mi ütött beléd mostanság, hogy ilyen kanos vagy?

Bár most én sem tudok aludni, mert nem megy ki a fejemből valaki.... :S
Ráadásul feljövök PH-ra, azt még itt is kísért. (luci nevezetű felhasználó eléggé aktív, és róla is már ő jut az eszembe...)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jaja, ez is egészen jó szám. Hallgattam tőle most sok számot, ami jutúbon akadt. Eddig hol bujkált előlem ez a csaj, nemtom.
A zenéi egyébként erősen Groove Coverage-stílusúak, kis Fragma beütéssel. De az nem baj, azokat is szeressük.
Bash: Jól zenélnek, és rendkívül bájos a két őzike, de nem indít el bennem adrenalinfolyamot a zene. Nekem az kell, hogy amikor olyan a hangulatom felpörögjek, ahhoz meg kell egy kis tempó. Hiába, legbelül diszkópatkány vagyok le sem próbálom tagadni
. -
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az ilyet sokkal többre értékelem.

-
FehérHolló
veterán
-
Whaskes
senior tag
hmmm, pedig elfért volna

-
sanyixXx
senior tag
hát vazze...legrosszabb, amikor látod a csajon, hogy nem szép, a smink alatt is elképzelhető, hogy mi rejtezik, mégis megd*gnád és még a lelkiismereted (ti. pöcsöd) is piszkál, hogy hazajöttél egyedül....

Aktív témák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az - az eredeti viszont szép volt

csak kár, h a Móriczon már nincsen, így max marad a francos aranyboltíves 85%-ban trutyi cucc...