Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Na, jóccakát kívánok én is, elteszem magam holnapra, érdekes nap lesz, az biztos.
Viszlát holnap délután/este az OT-ben, már otthunrúl ékezetmentesen, öregesen, de celeroncs-mentesen, már hiányol az X2-m, ciao-ciao!
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Igazából rühellem a katolikus dogmákat, de ez az ember nagyon értelmeseket mond/ír.
Egyébként ez az idézet egyik tételmondatom.
Azt hiszem, elteszem magamat holnapra, mert reggel tervezem a végleges megírását. (Végülis csak dél a határidő..
)
Nem "szennyezem" itt tovább vallási dolgokkal a topicot.Jó éjt mindenkinek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
"A kultúrának szüksége van az igazi szabadságra még a vallásos hittel szemben is."
Nagyon fontos gondolat, fel lehet rá építeni egy írást.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi, ezt is.

Ez is érdekes, de kevés ennyi idő
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Kinek mi.

philoxenia: BME.
[link] Hosszú, mint a fene, de a Fides et ratiohoz képest semmi. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Linkeld a Wojtyla beszédet, mert még nem olvastam.
Hová jársz Te suliba?
mod: az enciklikát már megtaláltam.
nagyon érdekesnek tűnik, mindenképp elolvasom -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de főleg szép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na látod, ez szép s érdekes téma.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
II János Pál MTA-n tartott beszéde és a Fides et ratio pápai enciklika alapján a hit, természettudomány és a művészet kapcsolatáról egyházi nézőpontból. Mindezt fizika kultúrtörténetre.

Hülye vagyok, hogy ezt választottam, mert nagyon nagy téma, és nem fér bele normálisan 8 oldalba, de megtetszett.Minden anyagot elolvastam (van vagy 5 könyv), vázlat megvan, már csak meg kéne írni a véglegeset. De most nincs ihlet hozzá, úgy meg nem lehet.
philoxenia: Ezek után is úgy gondolod, hogy megírnád helyettem, vagy megírnánk itt közösen.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A gepeles okozta szekletrol (szofosas a PH!-n)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Dobja be a témát, pár perc alatt kész leszünk vele.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miről írsz?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Holnapra egy 8 oldalas esszét kéne írnom (még nem kezdtem hozzá).
Sokkal kellemesebb itt fosni a szót. Bemelegíti az ujjaim.Egyébként, ha szeretnék, se tudnék segíteni:
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist. -
csapos2
addikt
Valaki segítsen a motkánynak! Linkelni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én nem értek a dologhoz, de nekem 404es hiba. a linkre

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na de ne itt az ot-ban mert a szófosó brigádot nem igen fogom követni, szóval ha lenne segítség se biztos, hogy célba érne.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jaja... siralmas, hogy neha megis sikerul normalis korulmenyek kozott tarolni a cuccot, hiaba kapaloznak ellene
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Hát könnyűnek, könnyű, alig pár deka van benne, én maradok az N&F kefírjüknél.

-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Amire Ön gondol, az a K+F.

Jeti: Az a szomorú, hogy ez majdnem mindegyik termékkel így van Tesco fronton.

venember83: A Spar-os tényleg finom.
#16181: Ez spec 400g-os. Rá van írva, hogy családi, de én itt magányomban napi kettőt is megeszek belőle. Én ezek szerint két család vagyok. Ez van. Én kérek elnézést.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
A nyelvük jobban hasonlít, mint Kossuth apánké az angolra, csak az ekezetekben ter el.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamelyikben a ketto kozul megtortent, hogy veletlenul par orara megfelelo korulmenyek kozott (ertsd: kello hutes, ilyesmik) taroltak.
@#16173: A Nepszabadsag jelen esetben ujsag akart lenni.
@#16177: En magyar yeti vagyok, de ha kerhetem, ne altalanosits.
@#16179: Folyekonyan irom es beszelem az ekezetes dialogust is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
K&F joghurtban ? Én azt hittem az valami ipari, Kutatás és Fejlesztés.

-
FehérHolló
veterán
Ha már ilyen szépen összegyűltünk, feltennék még egy életbevágó kérdést:
A Tescoban vásárolt Danone epres K&F joghurtnak miért van teljesen más íze, mint a Sparban vásároltnak? -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nalam pl. nem olvasol Nepszabadsagot. Okai:
- nem vagy nalam
- nincs Nepszabadsagunk
- en sem vagyok otthon -
philoxenia
MODERÁTOR
Jaó aestét, ambörök, miket nem olvasok itt nálatok ?

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
A tobb neha kevesebb... (kup kontra gula)
Lassan meg lehetne nyitni a "hany forumozo kell egy faek definialasahoz" threadet.
-
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem megfelel az a tipusu faek is, amit en leirtam. Te milyen markajut hasznalsz?

Szerk.: Nekem meg rolad a "Ritka, mint a feher hollo" c. klasszikus...

Szerk2.: Mi sem alapitottunk, csak felhasznalok vagyunk. Az en faekem seggere az van irva, hogy "Purchased from Nature anyo"
Szerk3.: Mielott meg belekot valaki - faékem, nem faekém@16168: Az mar az extra kivitel. Nem vagyok annyira flancos, hogy igenyeljem.

-
FehérHolló
veterán
Akarod mondani, téglalap alapú hasáb, ami az egyik lapátlója mentén el van metszve, ugye?

Rólad meg mindig az "itt jön a jeti, nagy .... van neki, szájában kisgyerek integet" jut eszembe...
#16164: Homemade, itt csináljuk a barlangban. Még nem gondolkodtunk vállalkozás alapításán.
róka: Én nem ismerem az ő igényeit, de valószínűsítem, hogy igen. Víz- és alkoholtartalmú italkészletet sem árt raktározni. Esetleg néhány fiatal, hamvas lányt, akik szeretik a - khm - tapasztaltabb férfiakat.
Ezzel már mindent túl lehet élni és el lehet feledni. -
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Az helyesen ráuter...
Én se hittem el elsőre, de tényleg az, legalábbis az angol anyanyelvi szinten beszélők inkább használják ezt a kiejtést, pedig ugye rút szixtiszix. De a router az ráuter...mod: látom nem csak én vagyok kötözködös kedvemben, hajrá Jeti!!!
mod@FehérHolló: Mi a fenének a víz? Mossak lábat, vagy mégis mire használjam?
-
válasz
ngabor2
üzenetére
A sárga nagyjából semmire sem jogosít, összhangban azzal, hogy nagyjából bárki kaphat. Nekünk pl. van otthon azon a kocsin, amivel a gépeket szokták kísérni (nem számítógép, rendes nagy gép
0 idő alatt meg lehet szerezni.A sárga jelentése gyakorlatilag annyi, hogy sokkal jobban felhívja a többi közlekedő figyelmét arra, hogy valami szokatlan megy előtte.
-
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Elég lesz?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Élelmet? Az nem jó búfelejtőnek...
Különben miután leírtam jöttem rá milyen kétértelmű is a mondat, mindkét része nem lehet egyszerre igaz.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Az oktatáson mondanak néha zöldséget. Tessék letölteni a brfk/orfk webjéről, az a valós.
én egységsugarú readonly usert szoktam emlegetni.. meg okleveles kettősklikkelőt. Aki pedig úgy fórumozik, hogy csak ír, nem olvas (magyarul nem hallgatja meg mások véleményét), az meg a writeonly user...
-
Winner_hun
félisten
Aki ért CSS-hez ebben plz segítsen.
Nagyonnemakarösszejönni

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Halmozz fel gyorsan 4 havi tartós hidegélelmet.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ismeros, nekem is ez van, mar varom mi lesz

-
venember83
nagyúr
B+, most jöttem rá, hogy nagyon pozitívan látom a jövőt, valami rossznak történnie kell a nagyon közeli jövőben...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
merthogy? ha r2d2 se érti meg, hogy mi a faék, akkor csak egyszerűbb lehet nála. monnyuk egy pont.
valami nagy okos mondta, hogy az emberi agy túl bonyolult ahoz, hogy az emberi agy megértse. ha viszont egyszerűbb lenne, akkor nem lenne képesz megérteni az emberi agyat. van benne valami... az ember a túl bonyolult rendszereket általában kisebb részegységekként vizsgálja.
világosvarnyú: de azt tudom, ha jogtalanul használja a sofőr, akkor igen csúnyán megba... megbüntethetik. fateréknál a vízműves traktoron is volt, csak ha csőtörés volt, akkor használták. mikor tengericső-törés volt... akkor nem
pedig mennyit elhodott... -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
a sárga az másra jogosít, mint a kék. csak már nem merem leírni, hogy mire, mert megint jobban tudnák nálam.
(talán külön engedéllyel megállhat megállni tilosnál üzemzavar elhárítás céljából.)
-
Whaskes
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
hmmm, az ide hozott betegszállítós autón kék villogó volt, mikor vittük műszakira, azt mondták, hogy megkülönböztetőjelzéshez alkalmas eszköz van a kocsi tetején, ami miatt nem engedték át, olyankor valami spéci módja van a műszakinak, ami abban különbözök a normáltól, hogy semmiben, csak még 1x ki kellet fizetni a vizsga árát és másodjára 3k val többet kértek.....
-
Whaskes
senior tag
jóestét embörök!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
mármint a megkülönböztető jelzést? nekünk kresz oktatáson külön kemelték, hogy magában a sziréna vagy a kék villogó semmit se ér, nem megkülönböztető. az más kérdés, hogy villog egy párat, aztán rádszirénázik, oszt húzódhacc...
kicsi jeti: mikor még aktív hix-es voltam (lassan 8-10 éve) már akkor is ment ez, csak más formábanegységsugarú user általában.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha az üzemzavar másokra is veszélyes lehet, akkor miért ne?
-
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
kék villogó, VAGY megkülönböztető jelzés? mert kék villogót én is kitehetnék a kocsimra (ha lenne), azért nem büntethetnek. ugyanis a megkülönböztető jelzés az a kék villogó ÉS sziréna. külön egyik se. csakhát ugye ezt erregyenlőegy januszka nem tudja... ezért ha meglát villogni valami kéket, lehúzódik. pont mint ahogy a jegyellenőr bácsinak szinte kérés nélkül odaadja ugyan ő az igazolványát, holott semmi köze hozzá.
-
7
addikt
-
7
addikt

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
8 éve biztos hogy használják, előtte nem tudom. Én a sárga mikrobusz-szerű járgányaikon láttam sokszor, meg az emelődarus tetejű autójukon. Jogaikat nem ismerem.
Gázművek is használja ha jól emlékszem, szintén az elhárítós autóin. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
joga?
fene se tudja...de, h évezredek óta teszi, az tuti...

-
FehérHolló
veterán
Üzemzavar elhárításnak (BKV) mióta van joga a kék megkülönböztető jelzést használni?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De ezek szerint nincs jogsid repülőre és/vagy kamionra.
Fáj a torkom, meg a fejem, asszem sikeresen megfáztam
Amit fel lehet fogni negatív előjelként a holnapi interjúra nézve, de csak azért se teszem. -
csapos2
addikt
Valakit kiterítettek: [link]
-
bolondember
MODERÁTOR
na, a kedvemhez ez itt és most passzol:
"I was feeling a bit depressed the other day, so I called the Help
Hotline. I was put through to a 'call center' in Pakistan . I explained
that I was feeling suicidal. They were very excited at this news and
wanted to know if I could drive a truck or an airplane."
-
Nimrod
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Örülök is meg nem is. Örülök, mert legalább nem kell abba a koszba, zajba dolgoznom, "minimálbérért". Sajnálom, mert sok emberrel jól kijöttem, nem volt nehéz a meló sem, most meg így nincs munkám.

-
Nimrod
addikt
Hurrá! Kirúgtak!

-
VoDaFoNe
aktív tag
emokepző.. lőőődd le magad
mellesleg oké én is tűröm egy darabig.. de ez mostmár sok volt....wááá tildy nagyoon gonooosz vaagy

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Montyval ne, mert most anyagi válságban van, nem hiányzik neki most egy nő barátnak.
Az OTP lenyúlt tőle 400 HUF-t.

-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
fel kell gyújtani a g-be. - meg ne erőszakolja előtte?
tudom, morbid vagyok...(Kolombusz): amúgy küttek róla sms-t, hogy levettek számlakezelési dijat. örülök, levétel után 8 órával értesitettek róla. meg arról is sikerült hétfő du 3kor, hogy pénzt vettem fel péntek este
köszi, jókor, ha esetleg ellpják a kártyámat, addigra mindegy.
Aktív témák
- iPhone topik
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Arc Raiders
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)