Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Te pihepuha fiatalember, a lottóötös azért külömb a masztinál, mert az csak egyszer van az életben, ráadásul kevés emberrel eshet meg, az önki.. meg azért párszor előfordul mindenkivel....

Különbség is van egyébként, mert a .....eredménye elfér a markodban, a másik csak akkor, ha bankkártyán tartod a kezedben, ráadásul én már hallottam női masztiról is...., ott meg hol vannak a milliók?

-
Örülj neki, én kikaptam a hűőből nővérem diétás kajáját, amit rendelt (a túrógombócos gyümölcsleves mindig faja volt), de 2 falat után vissza is tettem. Azt hiszem most pár óráig csak öblögetek, hogy eltűnjön az íz a pofámból. Hihetetlen, hogy miket nem képesek megenni (vagy megtenni?) egy pár minusz kilóért...
Lortech: mármint ETR,nem? Attól jót sose várj...
-
bolondember
MODERÁTOR
ááá, az amcsi úrificsúr nem érezné itt jól magát, szűkös autók, szűkös utak, szűkös minden, mocskos levegő, itt senki nem beszél angolul (aki igen, az meg éppen dolgozik)...
á, Mo-t nem ajánlanám...
(nem kell Neked még egy Nő
)@Jókerapó: Ajánlanám RedBull helyett a Bombát.. finomabb. (csak ne telefonon beszélj róla, ha érted mire gondolok!

-
tiv83us
veterán
Asszonyka a Red Bull-t tolja. A sor az enyim. Hat kijar egy kis vikeson a sok szopi utan. Ezt mar az elejen eldontottuk, hogy minden negyedevben egy hetet kiveszunk es elhuzunk valahova jo messze legalabb egy hetre. Ennyi kell.
Szerintem a kovetkezo allomas aprilisban Florida lesz. Vagy Vegas.
-
bmx powa
tag
és én még azthittem hogy unatkozok

miért nem kattintotok nekem? léégyszi
Tiv: jó filmezést!
-
azért mert én ennyire multitászk vagyok, azért

nem, Lortech, az oprendszer kicsit fiatalabb, 2004 májusi
ez mondjuk abszolút rekord nálam vindóz téren. 
szerintem ő is lassul (minden oldal tele van már flash-animációkkal),
meg lehet, hogy én is gyorsulok, mert a notebook-om új, aztán picit gyorsabb, és lehet, hogy most tűnik fel
lehet, hogy egy reinstall sokat segítene, de lusta vagyok én ehhez.
visszafogtam magam.
most már csak 8 ablakom van, meg kb 10 tab a mozillában
-
bolondember
MODERÁTOR
vegyük ÚGY, h mondjuk 18tól lehet alvázkarbantartani, mind mosással, mind üregvédelemmel.
tehát, ha nincs olyan szerencséd/peched, h Te használd először, akkor mondjuk 20 évesen egy tipp-topp állapotban lévő példányt fogsz ki....
20+32, mert ugye, vásárlástól fogva szokott élni a garancia...

értem?

-
7
addikt
Ők külföldön élnek.
Ott simán lehet, hogy már eljárt a garancia egy ilyen masina felett is. Nem feltétlenül szar készülékről van szó, de ez most nem is lényeges. Csupán elöregedett.
Azzal sem segítesz semmit, hogy keresed a bűnöst, illetve tanulságokat hangoztatsz. Ezeket le tudják szűrni ők is.
@leányzó szerk: Ki mondta, hogy bármi is veszve van?
Attól eddig sem féltem, hogy eunuch vagy homokos lennék. Triszex vagyok, kérem alássan
-
-
Kidus
őstag
Nekem a Karacsony arrol szol, hogy azokkal legyek, akiket szeretek, karacsonyfa, finom kajcsi, meghittseg, beszelgetesek, nevetes.... persze ajandek is, de csak azert, mert jol esik adni ( es persze kicsomagolni is, vagyis szanaszet tepni a csomagolast
).
Iden eloszor unnepelhettunk egyutt, pedig ez mar a harmadik Karacsonyunk volt.
Azt mondhatom, boldog vagyok
A Karacsonybol nem lehet kioregedni. Idovel valtozik az egesz, de ez nem feltetlenul rossz.
Amugy meg minden nap a szeretet napja. Csak ez egy kicsit megis mas. -
tiv83us
veterán
24 eves vagyok, nem hiszem, hogy "kioregedtem". Ugyanugy szeretem a Karacsonyt, szeretem csodalni a karifat, imadom ahogy a varos fenyekben pompazik es meg a pilotak, akiket a repterre szallitok, mikulas sapkaban okorkodnek a kisbuszban.
Szeretek oromet okozni a csaladomnak, meg akkor is, ha az nem diszcsomagolasban van, hanem peldaul egy elegans etteremben egy vacsora, vagy egy ejszakan at tarto beszelgetes.
Egyebkent lehet, hogy a Karacsony 15-20 eve is marketingrol szolt, de akkor en ezt nem erzekelhettem, hiszen 6-7 eves voltam, en csak az ajandekokat bontottam, ennyi volt a dolgom
Lehet hogy igazad van, söt. Te már kezdesz kiröregedni. Ha nemv agyok túl indiszkrét akkor megkérdezhetem hogy mikor fogod azt írni hogy "velük"
Talan nemsokara

ps: Nem, nem kapunk premiumot. Nekem eleg az, hogy a vendegekkel szocializalodok, sztorizunk nagyokat, nevetunk es a legkor is teljesen mas ilyenkor a munkahelyen.
-
tiv83us
veterán
Szilveszterkor is dolgozni fogok, bar csak delelott. Viszont este nem lesz nagy buli, mivel masnap reggel 5-kor melo es ugye ujevkor is hullanak a penzek a hotel biznicben. Inkabb a csaladomra szanom a penzem es Vele mulatok konszolidaltan, minthogy jol bebasszak valami idegen csapattal es elbaxxak tobbszaz dolcsit.
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
-
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik