Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Üdvözlet Mindenkinek

Süt a nap, melegszik az idő, vetkőznek a csajok az utcán, az élet szép - is lehetne, ha nem kellene melóznom

-
Bubu79
addikt
Úgy tűnik kezdődik a hosszúhétvégém - további kellemes szórakozást minden Topiklakónak

A borús hangulatúaknak vidámságot, a boldogtalanoknak boldogságot, nekem meg egy lottó ötöst

-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Egy kisebb kirándulásra gondoltam itt a környéken - úgy 50km-es körzetben - a lényeg, hogy ne otthon legyek és végre kicsit kikormoljam a drágaságomat, mert ez a téli városi kocsikázás hangyányit mintha betett volna neki ( rövidtávon járás-kelés... )

ToBeY: autókázásra gondoltam

venember83: van előnye is, hátránya is - kicsit nyűgös voltam reggel 4:30-kor, amikor kizavart az ágyból az ébresztőóra

-
Bubu79
addikt
Lassacskán letelik a melóidő
Aztán irány haza, vetek némi silót a majomnak és irány a nagyvilág 
Már csak azt kell kiötlenem, hogy merre is induljak ebben a szép napsütésben

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A szél monnyon le - úgy érezni ezt a négy fokot, mintha mínuszok röpködnének

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
NET
Két három hét, mire bekötik
Megköttetett tegnap az üzlet 
tbs: is-is

Szia Diego!

Ez:
szerintem a "kicsapták a biztosítékot nálam" smile -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szépjónapot Offolók

Vénség: Jó is lenne, ha azt kapnám, amire számítok
Tegnap felhívtam az üzletkötőt, délután megtisztelt jelenlétével ( ketten jöttek ) - felvenném valamelyiküket állandóra, dekoratív jelenség volt mindkettő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ott még nem tartok, de ígéretes híreket fújt felém az elő tavaszi szellő - üzletkötők jártak felénk, tegnap ( csinos egyedek ráadásul
) De nem voltam otthon - viszont egyikük a telefonszámát meghagyta
Úgyhogy beszélek Vele és jövök bekk 
-
Bubu79
addikt
Szépjónagyot Offolók

-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha az adott hölgyemény éppen nem az a típus, mint Édesanyám - mindent megnéz, mindent körbeforgat, a sebessége pedig gyök kettő
Úgy nem nagy élmény a bevásárlás - az igazi az, ha bemegyek, berakom a kocsiba amit venni szeretnék ( mindig tudom előre
) és kijövök. Ez maximum fél óra ( na jó - nagy sor esetén lehet több ).További kellemes szórakozást Off Népe

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem sokat durmoltál - hasonlít-e szemed színe a bagzó nyúléra?

Khmm... A köcsög kifejezés helyett jobban kedvelem a népművészeti mázas cserépedény kifejezést - sokkal árnyaltabb és bizonyos IQ alatt kifejezetten pozitívumként éli meg az alany

#44376: Ha keveset alszom, olyan piros lesz a szemem, mint Thrawn igazi, passzos avatarjáé lett volna

-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, további kellemes cseverészést és jó éjt Mindenkinek

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Meg felvillanyozódik

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Merthogy? Erősítőnél az ilyen begerjesztő jellegű dolgokat hívják pozitív visszacsatolásnak - abban viszont stimmel a meglátásod, hogy a második ablaknál már nem szórakoztam pozitívan

Lord Zero: mekkora mágus vagy
Az egyik pillanatban alattam/felettem nyomod, hogy éhes vagy b+, utána meg felettem/alattam...Ha zavarosnak tűnne, direkt volt

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És utána mit kezdünk egy felpörgött, csálészarvú, kék rénszarvassal?

Olvasván a #43689-et még az is megfordult a fejemben, hogy így is félrebeszél Lumpy

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valami volt - nem is olyan rég

tildy: csak kutattam és ezt köpte a gugli
Akkor ezt elbuktam - pedig mérget mertem volna venni rá ( szinte hallom az örömujjongást egyesek részéről
) - leginkább a jelek miatt: maximalizmus, határozott elképzelések, kitartás a vélemény mellett
Mondjuk ez marhaság - én is bak vagyok, mégsem passzol rám a dolog - legalábbis jó része

-
Bubu79
addikt
Ezt passzolnám - nekem nem a tiral van fent...
Miért vagy morcos Tündérke?

Talán ezzel kicsit segítek
-
Bubu79
addikt
Segítek

Vénember83 írta: "Bubu79: Vibrálsz? Az bejön a nők nagy részének!
"Erre kérdeztem, hogy Ők hol vannak?
Az említett egyéb ketteskék meg majd előkerülnek

tildy: Everest Ultimate megmondja a sorozatszámokat
Miért ne raknád fel? ( persze ha van a háznál ) - a másik progit nem ösmerem 
venember83: Hogy Te milyen pajzán vagy

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hol vannak Ők?

-
Bubu79
addikt
Lehet azt tartós kapcsolatnak nevezni, amikor az ember ampervadászkodás közben hozzáragad az árammal átjárt vezetékhez és ellejt vele egy elektrikbugit?

-
Bubu79
addikt
Szép napot - estét Mindenkinek

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bömbit nem tapossuk, mert szokni kell, hogy májustól nagyon sokba tud fájni, ha sztárfotó készül
Melóba jövet ma úgyis a hosszabbik úton jöttem, mert kedvem volt kocsikázni
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hölgyek, Urak, jó éjt mindenkinek - lassan hazafelé poroszkálok

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Khhhm?

Linkesíthetnéd, mert nem lelem hol mardossa szegénykémet ez a bugris-tigris - izé leopárd... jaguár... foltos macska
Megvan - Timon volt a támadó

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A lét nagy kérdéseire már megvan a válasz

Jól teszed, hogy vadászgatsz

poffsoft: Yeah!
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Eddig meggyőződésem volt, hogy fütyis sárkány Vagy, de most elbizonytalanítottál...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hűha - mintha kicsit feszültnek tűnnél

Ahoy
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehetőleg a cicusnak legyen sötét haja, világos szeme és csak engem szeressen
De doromboljon ám

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Meg fogtok kövezni, de én inkább macskapárti vagyok
A kutyákat is bírom, de inkább csak távolról - azt valahogy nem díjazom, ha nyalogatnak ( bár ez függ attól is, hogy ki teszi
), vagy felugrálnak rám 
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A vizsla lehet a kulcs - a bátyáméknak is egy vizsla-nemtommi keverék kutyájuk van és ő is szeleburdi( egészen vizsla jellegű, de kicsit rövidebbek a lábai, mint az echte magyar vizslának ).
Nemrégen jártam egy ismerősnél az apósa autóhifijét kellett revíziózni, mert enyhén kontakthibás volt a rendszer, nekik van fajtatiszta magyar vizslájuk, de valami hihetetlen módon kelekótya ő is
Szóval valami a vizsla gének körül lehet

-
Bubu79
addikt
Üdv OFF topik népe

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Megesik
Én sem sűrűn veszem magamhoz - ezúttal is csak némi ellenkezés után voltam hajlandó engedni a csábításnak ( iszonyatosan kedvesen kérte a kolléga 20 év körüli, igen szemrevaló lánykája, hogy tartsak Vele
) 
Hölgyek, Urak - Jó éjt mindenkinek, mára vége a gályának

-
Bubu79
addikt
Jégerről egy szót se
Legutóbb két hete volt hozzá szerencsém - alattomos egy szittyó... Itatja magát és elveszi az ember eszét... 
Jól sikerült céges pótszilveszteri bulin mindig akadt valaki, akivel feltétlenül inni kellett az egészségére... Rájöttem, hogy nem csak sörből tudok keveset inni, hanem jägermeisterből is...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem is most gondoltam a söröcskét - ráérek, ha már hazaértem ( bár azt hiszem most csak némi Dreher Classic lapul a hűtőben
) 
Akármit is veszel végül magadhoz, jó étvágyat

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én is vállalnám

Búzasör? De szívesen betolnék egy Paulanert

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jöhet, de inkább fordított sorrendben, mert bizonyos mennyiség az előbbiből erősen korlátozza a hozzáférést és a megfelelő kezelésimódot az utóbbihoz

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Délutános - lassacskán letelik és repülök haza ( mérsékelt tempóval, mert májustól túlzottan sokba tudna kerülni egy kis sietség - szoktatom magam a határokhoz )

-
Bubu79
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt vele, de páran nehezményezték az említett patások jelenlétét a topikban - állítólag gusztustalanok voltak a beszúrt képek

Csak azóta mintha kicsit megzuhant volna a fórumtárs

venember83: Ja nye govorju poruszki i romani... A magyart is csak törögetem cseppet
Kerestem a karaktertáblát, hogy ékes cirill bötűkkel véssem fel eme nyakatekert sort, de a rendszergazda elrejtette, úgyhogy marad ízösen
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bájos a mosolyod

Az elvtárson már fent sem akadok, mióta megkaptam, hogy biztosan vannak rokonaim Szibériában ( állítólag jól bírom hideget
)... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Te most lebubuztál engem?

Edda? Nem is rossz

ngabor2: a tehenes képei nekem bejöttek, de leoltották miatta

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mostanság az iróniadetektorom betegeskedik... De tényleg úgy tűnik egy ideje, mintha cseppet fásult lennél...
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csalánra tetszett pössenteni?
Mostanság mintha kicsit feszültnek tűnnél... -
Bubu79
addikt
Ahoy Mindenkinek

-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak - jó éjszakát - sajnos mennem kell
Mára végeztem 
-
Bubu79
addikt
Ha már kupé, akkor inkább maradnék ennél 
Egy ismerősöm szerint buta hal képe van, de nekem tetszik

Zepter:Hogy csúnyán fogalmazzak, malacod van -én már voltam - nem is olyan rég

Venned nem kell semmit, de az ígért ajándék előfordulhat, hogy valamilyen termék kipróbálása ( nálam a gyógyító fényes zseblámpa kipróbálása volt ). Azonnal nem kell venni semmit, de telefonon szokták nehezményezni, ha nem élsz az "ajándék" igénybevételével - csak nem valamelyik nagyáruházban szaladtál Te is bele egy "felmérésbe"?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor mindent bele

Modra: de szép is lenne, ha így működne

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Deb hiszeb, hogy a digitális dultibétereb kibutatja ezt a jellegű hibát

Hűha
Rögtön a kezemre csapok - két hsz. két percen belül
Re: na, most majdnem mellre szívtam a dorgálásodat

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hűha - erősen jelez a cinizmus detektorom

philoxenia: Üdv

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
"ráadásul hátsókerekes" - az biztos, hogy élményben mást nyújt egy hátsókerekes autó
Bár helyenként és csapadéktól függően megesik, hogy nem szórakozik jól vele az ember
Kollégámnak a Granada kistestvére, Taunusa volt - imádta, csak sajna az idő vasfoga nagyon megviselte szegényt
Túl van egy rakás autón - szerintem életemben nem lesz annyi autóm, mint Neki volt - pedig csak 3 évvel idősebb, mint én
tildy: Yeah! Háromból kettő - nem is rossz
Elárulod milyen színű a szemed? Gyanítom escie-nek igaza van és barna ( ez viszont passzolna a keresztnevemhez
) 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rendesen meg is leptél ezzel, amikor olvastam a másik topikban, hogy a Granada fogott meg - azt hittem Alfa fan vagy

"Autóról nem is álmodok" - ilyet pedig ne is mondj - én is azt hittem, sosem lesz meg amire vágyom

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Muhahahaaaa

Ne piszkáld már szegény Bolondot az autóval

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Legyen igazad

Ahoy nike_

bolondember: hogy is van ez a visszaolvasással?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
Szépjónagyot mindenkinek - üdvözlet OFF Topik népe

-
Bubu79
addikt
Bagolytársaim az OT-ban - Jó éjszakát

Lassan indulni kell hazafelé - kellemes pihenést mindazoknak, akik mostanság térnek nyugovóra és nyugis napot mindazoknak, akik lassacskán ébredeznek...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tulajdonképpen semmilyen különösebb kifogásom nincsen a Nokiák ellen, csak bosszant az a hype, ami körülveszi őket, csak mert elterjedtebbek, mint a többi gyártó termékei ( a kollégák rendszeresen próbáltak piszkálni azzal, hogy vettél volna inkább telefont ( természetesen ez esetben csakis Nokiáról lehet szó ), nem lenne gondod vele...)
Lehessen telefonálni vele, az sem baj, ha SMS és MMS fogadására - küldésére is alkalmas ( bár nem használom agyon a két említett szolgáltatást... Meg a már említett foto szolgáltatás ami kicsit számít, ha ébreszteni tud, az sem hátrány - azt hiszem ez alapján jól látszik, hogy akármi beleférne a képbe

-
Bubu79
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ha most azt mondom, hogy jó egy éve, amikor a mostani Samsungot megvettem, egy Alcatelért voltam megzavarodva ( ez előtt az összes telóm Alcatel volt - csak mert nem sokan veszik ), akkor minimum kiröhögtök, de legalábbis furcsán meredtek a monitorra

Hogy miért lett Samsung? Mert az adott Alcatelt ( OT-S853 ) nem tudtam beszerezni, mert a szolgáltató leállt a kereskedelmével és a pult mögött helyet foglaló hölgy Nokiát ajánlott elsőre. De mivel mindenkinek az van, nekem nem kellett ( ki is akadt az eladó, azt mondta ilyennel még nem találkozott - én hülye meg még randit sem kértem Tőle
)Mostanra alább adtam a dolgot és megpróbáltam úgy választani, hogy lehetőleg legyen benne kékfog, infra, meg valami jobbacska felbontású kamera - hátha szükségem lesz rá valamikor az áldatlan útviszonyok miatt, felnitörés esetén, defektes kerék mellett ácsorogva
Így lett a 3110C... 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Per pillanat éppen telefon váltás előtt vagyok - a cég úgy döntött, hogy a Pannon helyett inkább a magenta színű gyártóhoz költözteti a céges hálózatát...
Némi keresgélés után úgy döntöttem, hogy egy 3110 Classic bőőőőven megfelel cseredarabként a mostani Samsungom helyett ( 1 éves telefon - nem igazán sikerült megszeretnem ez alatt az egy év alatt
)Igazság szerint tetszenének az okostelefonok, de mivel több eszük van, mint nekem, ezért esélytelen, hogy kibérelje valamelyik a zsebemet

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szinte szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy nem vagyok oda a telefonokért - el tudom képzelni milyen dilemma lehetne kitalálni, hogy melyiket is válasszam a nem igazán szűk kínálatból

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, nem alszom - éjszakázom és közben úgy teszek, mintha húznám az igát

Ritkán szédülök fel mostanság - miután hirtelen felindulásból megszabadultam az eddigi NET szolgáltatómtól ( kicsit sokalltam, hogy három hétig nem találták meg miért lassabb a 10Mbites hozzáférésem a betárcsázós internetnél is, a másik szolgáltató pedig még nem készült el az új rendszerével, úgyhogy heves elvonási tünetek közepette várakozom )
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szuicid gondolatok? Mi van Veled kolléga?

Szépjóestét

Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aztán irány haza, vetek némi silót a majomnak és irány a nagyvilág

Megköttetett tegnap az üzlet
szerintem a "kicsapták a biztosítékot nálam" smile
) De nem voltam otthon - viszont egyikük a telefonszámát meghagyta

"