Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac #49978 üzenetére
Sokat drágult a gáz mostanában, nekünk a tavalyelőtti fogyasztás alapján megállapított éves/havi átlagdíj 30k. körül volt, mondjuk sok túlfizetésünk is lett, de a mostani 20k. körüli átalány meg kevés lesz nyilván. Ebből a januári nagyjából az éves összdíj hatoda legalább általában. Mondjuk családi ház, 110m2 nagyjából.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac #49635 üzenetére
Na még válaszolok, aztán megyek.
Krétán, sokkal könnyebben keltünk reggel, az, nem néztem a térképet, de nagyjából Floridával egy szélességen lehet. A napsütés hiánya általában alvásmennyiséggel pótlódik nálunk gondolom. A melatoninnnal van összefüggésben, de nincs most időm konkrétan utánaolvasni.Grúziában már egész jó idő lehet, főleg a tengerparton....
-
Bash
őstag
válasz
fokukac #49578 üzenetére
Akkor izzadok, ha kemény fizikai munkát végzek. Úgy általában napon állva, járókelve, könnyű munkát végezve nem izzadok 90°F 90% páratartalom felett sem.
De látom a számokkal még mindig bajban vagy, így soha nem lesz belőled izraeli-hong kongi-indiai-skót állampolgár főnöke, maximum lógó nyelvű grúzpréda. -
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #47630 üzenetére
HI!
Kedves Forumtarsak!
Inditvanyozom hogy azonnal inditsunk gyujtes nagyrabecsulot Kukuc forumtarsunk megsegitesere neminemi anyagiak fromajaban, amjjnek hejjes felhasznlasarol is megfelelo modon gondoskogyyunk a nyugati aluljaro lewhetosegein beliuk!
Maradok 10teletelel
egy Cocialsin erzekeny
neduddki
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #47615 üzenetére
1 zsiráf már sör - de most képzeld el szegény öregcsókát, ahogy egy vadidegen városba jön, dolgozni, lakni kéne, eljön velem/velünk sörözni, megiszik 1-2 zsiráfot, aztán elfelejti, h hol lakik, így dolgozni sem tud menni, aztán...
érteeeed?!
@brownus: és este Asszonkával még a 9 és fél randi...
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac #47457 üzenetére
Na, kb Kedvesem is így indult neki. A Kalifogiáról is áradozott, és talán 3 nekiüléssel megnézte azt is. Jó sorozatozást.
Szép reggelt mindenkinek! Úgy döntöttem, hogy reggelente böjtölni fogok. Csak gyümölcsteát és gyümölcslevet iszom délelőtt. Így talán megszabadulhatok pár felesleges kilótól.
De nektek íme egy kis reggeli:
-
Boxiné
aktív tag
válasz
fokukac #46719 üzenetére
Voltam ám. Fél évet dolgoztam kint. Moszkvától 120 km-re, de minden hétvégén felutaztunk a fővárosba. Elég sokat láttunk, és tapasztaltunk. Pl. hogy milyen a -40 fokos hideg.
Nyáron ugyanilyen meleg van ott is, de télen viszont sokkal nagyobb a hideg. Szóval nagyjából ugyanilyen az éghajlat. Nem mondom, hogy nem voltak kátyuk az utakon, de nem ilyen szinten, mint itt. -
tiv83us
veterán
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac #46047 üzenetére
Látod, arra meg te menj majd el. Nálam kicsi az esélye, de nem lehetetlen.
Mikor én voltam, a "Vadállatok száma" c. album ment, és a szinpadon egy hatalmas kéz volt, ami gitárszólóra kinyílt, és a Dickinson szaladt ki belőle, aztán kezdődött az eksön.
Race: az összes király, a Black Sabbathtól a Paranoidot még a 16 évesem és barátai is szeretik...
Aktív témák
Hirdetés
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest