Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
én egy emocionális f@sz vagyok, szerelemből szeretek - például az ALFAkat is...
Sajna egyelőre nincs rá zsém, de egy 145-155-156-159-GT-GTV kombó bármelyikét elfogadnám, SŐT, tuti lesz... na jó, 146 is jöhet...

-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szóval akkor vótmá... csak nekem vót új. De jót kacagtam.
Rég vótam erre, mert nagyon sok dolgom vót mostanában. Meg van is.
Év vége ugye ezerrel, szóval megy a kapkodás mindenhol, de főleg az foglal le, hogy újk termelésirányítási rendszert vezetünk éppen be, azaz ápgrédeljük a régit és modulgazdai funkciókat látok el. Gond meg van bőven vele.Szóval hiányoztam?
Ne válaszolj, úgyis mennem kell...
-
Vérboci
addikt
Ez vótmá???

Na, mi a megfejtés?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nafene, vannak itt meg akik szeretik ezeket az olasz vasakat? Megijedtem, h itt mindenki a golfokra meg ákszentekre indul be...
-
frame>24
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
ma nagyon pihent vagyok és ráérek nézelődni:
szvsz valahol itt lehettél -
Nimrod
addikt
Valakinek megvan a Frakk-ból a vauuu Frakk rész (csak audio)? YouTube-on nem találtam használhatót, most warez szerókon nézelődöm.

-
tildy
nagyúr
Mai teázás érdeklődés hiányában elmarad
Talán holnap
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
eztet nem nagyon értem.... musthave?

-
VW_Beetle
tag
na mára ennyi íromány lesz kirakva meg még kírok az cabrio dízelről és köszi hogy elolvassátok

-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
van az is itthon, alfa 155 1.8 ts, meg ha kinézek a parkolóba, akkor van még néhány mentő autó is

-
VW_Beetle
tag
Na tess itt egy újabb cikk NEW VW Beetle-ről

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
frame>24
üzenetére
Tudom, ezért elszabadult.
Mondjuk eleinte én is valami délszaki növénynek gondoltam.
Ez volt a szállodánk
Tele mindenféle zöld és más színű növénnyel, ha tudok görögül, megkérdeztem volna, melyik az.
Még jó, hogy nem tudok, mert a szó, nagyjából vendégszeretetet jelent. 
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na igen, meggyőzően lehetne vele érvelni vitákban
(bocs, tömeghez elfelejtettem hozzátenni, h a tölténytárral+ammo együtt annyi - uránium télleg "nehéz" fém)PH!iloxénia: (#16556) bocs, én sem személyeskedni akartam, csak hát ugye nem tudtam mihő' kötni...

mod:#16561: valahogy sejtettem, h ez a kép is előkerül
-
VW_Beetle
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen sok cikket írtam csak nem merem kitenni
Meg azért sokszor gyüjtöeni kell infot és azt összegezni 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó ebédet az étvágyhoz !

-
BlacKSouL
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
VW_Beetle
tag
Itt van ujabb irományom első rész de érdmes elolvasni
->
[link] -
Whaskes
senior tag
namivenembörökmindenkidógózik?nemááááideistessékírni.
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ilyen magyar benzinárak mellet nem is csodálkozom. belőlem a kormány csinált milliomost, azzal hogy megemelte a benzin árát ennyire. Azelőtt milliárdos voltam...

mod: ezt mind megkapom itthon is. kivéve a sexet, a drugostot, meg a rock 'n' roll-t, de csak azért mert a winamp beokádott...

-
Whaskes
senior tag
na akkor mi légyen este?

-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
hát, csak 1 db töltény ekkora:
, + a fegyó maga 1,8 tonna...
szét kell kapnod egy "leselejtezett" A-10-es repülőt
mod: gau-8/A rulez -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Csokkenteni kene az asszonnyal folytatott ejszakai aktivitast, pihentetni a kukacot s akkor rogton jutna ido alvasra is. Megjegyzem 6.30as keles is abszolut okes altalaban, szoval 7.30al nem tudom mi a bajod

frame>24: tudsz egy ilyet szerezni nekem?
Egetoen nagy szuksegem lenne ra... -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rossz van? Nincs. Csak nyugis vagyok.
-
Bubu79
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Ettől csak az jobb, amikor éjszakás műszak után eldőlve, ugyancsak 9 körül nekiáll a szomszéd a lakást sajttá konvertálni, megkísérel szeget verni a falba ( esélytelen, panel lakás
), vagy egyszerűen csak tuci-tuci zenét nyomat jó hangosan - lehetőleg ugyanazt a számot 77-szer...Türelmes ember vagyok, de néhányszor már megfordult a fejemben, hogy exportálom a fickót a holdra némi C4 segítségével...
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
csaposnak rossz a kedve? vidítsuk fel! gyere igyunk párat!
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt emberek, a 11 órai kelésnél nincsen rosszabb....

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az életben nem találtam volna ki - hacsak el nem látogattan volna Krétára véletlenül...
Én valamilyen mezőgazdasági permetezőszerre gondoltam elsőre
( tekintettel a topik látogató gombákra, nem gombaölő szert írtam
)Egyébiránt pálinkás jóreggelt mindenkinek ( pár csepp az említett nedűből igazán rámférne... )

-
frame>24
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
kipróbáltam" józsival" és "bélával"
amúgy ezt a dolgot asszem a tetkós topikban boncolgatták, ilyen preview-fícsör
-
rofl... ez pont jó volt reggeli ébresztőnek

Jó reggelt mindenkinek (vagy inkább jó napot már)!
-
RoyalFlush
őstag
Az első sorba írd be haverod nevét, a másodikba a sajátodat, aztán kattints a "vizualizar" -ra !
-
dragonfx
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ezt akartam írni negyediknek...LOLLL
...de előre gondolkoztam pénzből kivitelezhető az is 
csapos2>>mér kiváncsi mindenki erre?......ezé lassan pénz lesz kérve....meg amugy is tuti többmert ezzel a kíváncsiskodással öregedtél..

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szépet! Hogyan tudnánk szebbé tenni?
-
venember83
nagyúr
Szep napot.
-
VW_Beetle
tag
válasz
bolondember
üzenetére
Na ez kicsit tul gyerekesnek tünt miért nem ette meg őket??
-
ngabor2
nagyúr
no, megin' nehet dógozni
sose lesz ennek vége. ráadásul úgy besűrűsödtek a programjaim, hogy fééélelmetes. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Jó az anime.
Te rajzoltad ?
Vagy rajzoltattad. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez volt a szállodánk neve Krétán, amikor a honfin olyan nevet kerestem, ami nem foglalt, ez jutott eszembe.

-
bolondember
MODERÁTOR
na, visszakaptam az iwiw üzenőfalra kirakott hoaxutánzatomat.
Harmadszor...
ugye, Wolvibarátom?!

-
bolondember
MODERÁTOR
Gyerekek!
bekattanok, miket nem terjesztetek Rólam...
Bemegyek a munkatársaimhoz a melóban, aztán itt beállíttotok mindenféle mittoménminek?!Pedig, mint az avatárom is mutatja - egy formás csini Barilány...

linkhez: ha nem jönne be az anim: produktanimation-ra klikkolni
-
vágányzár
tag
Radikális szabadságeszményem azt mondatja velem: 6547ZJUK
üö9
ja pszichózis ide-oda, tegnap még beszélgettünk, ma meg mán azt sem tudom mif@szvan.
.............tekintéjjlyjelvűség, mif@sz, ha öreg elhagyot házban jártál próbáltad már miljylyjen nyalogatni az ülőgarnitúra karfáját? savanyú mint az öreglány pinája, de nem mindegggggyyyyyy mejlyjiket nyaltad
a feleségem egyere gyakrabban inzultál (sörbontó nyista, de a literes Label üveg háremnegyedóraállásal legalizálódottttt............hát mit akar? -
vágányzár
tag
NemSzeretnék hónap önmagam lenni........főleg az a szeméjjjlyj lenni akinek ki kell szakadnia az ágyból...
eddíg még senki sem érdeklődödd, de emberek én tudom mijlyjen a szarvasfing,,,,,,,

-
BlacKSouL
addikt
Winner: meg ne csináld!!
[link] -
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
amúgyémeg csak azé ismertelek fel mer megkívántalak,aszem
mán a pöcsöm sem tudja mivót előbb, rád gondoltam és lám ihol ott teremtél
lássuk be ez nevetséges, szóval úgy bé vótá szóródva spraival, meg bekölniztek háziasszonyid, hogy nem vót megállás.......a szemesek még a buszon is kiszúrnak...........furi. minő kül a ki és meg között ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vágányzár
tag
A medicina szemszögével Philip könyvéről. Ez vér komojlyj, a regénycím- no persze a regényben ecsetelt szimptómák/tünetek alapjlyján- megszületett és elfogadott kórtani fogalommá vált.
Vazzeg ez medicinálisan fogalmatverő regény volt (pszichologusok, szexológusok ….mit csinátak ezeddig, vót egy jlyjuk mit nem akartak bédugni? no csak vicceskedem)
A fazon regénye után, a főhősről képezve orvosi fogalommá vált a Portnoy-kór
órkép, amelyjlyben az erkölcsösség és az altruizmus (készség a másokról való önzetlen gondossssssságra) intenzív megnyilvánulásai állandó küzdelmetvívnak a szélsőséges, gyakran perverz szexuálisvágyakkal. Spielvogel szerint: gyakoriak az exhibionista, voyeurista, fetisista és autoerotikuscselekmények, valamint az orális koitusz;a beteg ”moralitása” következtében azonban sem a fantáziálás, sem a cselekvés nem vezet igazi nemi kielégüléshez, ellenben súlyos szégyenérzetet és a megtorlástól –főkénta kasztrálástól- való félelmetvált ki.16498 1méhenkívüli, feleség munkanélkül, korban bennnnvagyunk, cészeű-de nem gazdaságos-engem nem is érdekel, szóval, elfáradt6am, pihenőt csikartam, de anyu nem rest leellenőrízte, cici arcba, comb fel karba, de a marokfogta keménységi teszt mindent elsodort......
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

üö9