Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
tiv83us
veterán
En is kifiugarazhatnam Majkel Dzsekszont, mert messze van. Te is messze vagy, mert egy jenki kocsog vagy, igy konnyu. /Jajj varjal, ilyet nem irhatok, mert kulonben arulo megfutamodott, dezertalt kocsogok leszunk, szoval magyar-magyar vagy, csak egy turista Amerikaban/.
Egyszer majd itt en is kinezek valakit magamnak, osszeszedek 10-15 mexikoit es egy nemiszervvel ellattva a nevet magamra tuzve bohoc sapkaban ciganykereket fogok vetni a Broadway-en es ezt lefenykepezven buszken kozze teszem, hogy en vagyok XY.
2 nap utan most jutottam gephez, ha a tema mar lezarva, akkor ne valaszoljatok. Ha akartok, akkor priviben. -
tiv83us
veterán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
"mert Te mi vagy? Vagy ki? Vagy he?!"
En erre ragtam be, de kurvara. Es ha Bash is meg en is atusztunk az Oceant es illegalis bevandorlok vagyunk, sot, anyam amerikai allampolgar letere es kitagadott, szoval egy nincstelen lofasz senki nem vagyok, aki itt el 10 eve es velemenyt mondott. De komolyan, nem kivanok tobbet ide irni, mara maga az Off Topic is csak a fraszt hozza ram, nem az en mufajam az, amive lett az utobbi evben.
bolondember: Ne higyj semmilyen, se ertelmesebb, se debilebb embernek, egyszeruen felejtsd el, hogy valaha is leteztem. Thx. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Senki nem vagyok. Ignore please mostantol /tudom, ne beszeljek kocsog amerikaiul, mer' ez egy magyar forum, szoval leirom magyarul is, NE SZOJJ HOZZAM BAZZE/.
Na szevasz Off Topic, regen meg voltak ertelmes emberek, akikkel ertelmesen es jol ellehetett dumalni, ma mar csak a fika meg a beszolas megy. Ez meg kell a szarnak. Enjoy yourselfs.
Csodalom azt is, hogy Vladimir visszajott. Komolyan, kezdem megerteni. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ok, koszi a szep estet, szevasztok.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerinted miert kell az SUV, disznek? Legutobb egy mid-size SUV-vel alig birtam atkuzdeni magam a jegpancelos, havas szerpentinen, pedig 4WD, teligumi, csakhat ket szuk sav, aminek a fele amugy is le volt fagyva, el volt takarva hoval.
Jovohonapban megint megyek, akkor remelhetoleg eleg lesz egy full size car /pl egy Chrysler 300/.Viszont asszem visszaszokom a repuleshez.
ps: Ugy latom, mar megint 2 against Hungary. Inkabb most kiszallok, megyek megeszek egy kis vacsorat.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Minden masodik honapban?
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Langyos, szar ize van es fosol toie. Nem ivasra talaltak ki, hanem zuhanyzasra, edeny mosasra...stb
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
"Meg eleve, non-amerikai utakon kanyarok is vannak, tehát tényleg nem jó ötlet egy amcsi gép non-Amerikába.
Errol most ne vitatkozzunk addig, meg nem vezettel legalabb 20-25 orat, mondjuk Floridatol Californiaig. Sot, csak innen /Kentucky/ vezess fel North Carolina-ba, az Appalache-en at. Es akkor mond azt, hogy nincsenek kanyarok.
Feherhollo: Nem halsz meg az amerikai csapviztol, csak senki nem szeret hasfajassal kuzdeni hosszutavon, illetve felorak eltoltesevel a WC-n.
-
tiv83us
veterán
A magyar ember nem egy honapban egysze megy el vasarolni, - velunk ellentetben - hanem. teszem azt hetente, netan tobbszor hetente. Arra nem is kell a nagy vas. A magyar ember nem tesz meg naponta, havonta 1500-2000km tavolsagot, nem kell a strapabiras.
A magyar ember nagyon sok mindenfele adot fizetne egy ilyen auto utan /pl a te Caravan-od, vagy az en volt Trooperem utan/, megertheto, hogy a Suzuki a nyero a kozepkategoriaban.Nalunk ugy megy, hogy egy honapban egyszer elhuzunk a 10-15 merfoldre levo Wal Martba, telepakolunk 3 bevasarlo kocsit, aztan egy honapig az eleg is minumum. Amit elfejtunk, azt megrendeljuk neten. Ha pizza delivery guy lennek, en is Hyundai-t, vagy Geo Metrot /a'la Suzuki Swift Magyarorszagon/ hasznalnek

-
tiv83us
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat persze, hogy ronda, mivel amerikai.
Az osszes Cadillac, Chrysler, Ford, Chevy elbujhat a faszba a japan es del-koreai kocsik kozott. -
tiv83us
veterán
Bazze befingott a macska...fasznak adok en nekik konzervet.

Nem rossz az a Hyundai amugy, de akkor minimum egy Elantra, de ha mar mindenkeppen ilyen nagyon szelsoseges jarmuvet kene valasztani, akkor inkabb a Kia Amanti. Kivulrol nem nagy szam, de talan a Lincoln Towncar mellett ez a legkenyelmesebb jarmu amiben valaha is ultem. Es raadasul Del-Korea-i.
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az o macskaja az oda sem jon senkihez, Nem csodalom, hogy "szaros"-nak hivja a barany
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zewa: Bash-nel nincsen kabel. Ha talalni akarsz egyet, akkor kusznod masznod kell fel orat.
-
tiv83us
veterán
Bash kollega fura arc

Eddig ketszer voltam lent nala, o egyszer nalam, akarmikor keltem, akarmikor fekudtem o mindig ebren volt. Szerintem nem is alszik, csak rafogja. Vagy medital, mittomen. Nem bizok benne, tuti nem errol a bolygorol szarmazik
ui: Akarmikor megyek hozza, mindig lelkiismeret furdalast csinal, minden elere van allitva, mindennek megvan a helye, az ingek szin/szam szerinte berendezve, kulon closet a nyomtatoknak, fenymasoloknak, router-nek, pecseteknek, boritekoknak, CD-k/DVD-k ABC sorrendbe helyezve, mindenhol "feherfenyu" termeszetes /
/ lampa, sehol egy kabel, se a gephez, se semmihez.
En meg hazajovok es mindenhol sargafenyek, nyomtato a labamnal figyel, router, modem a masik szobaban a teve mellett, kabelrengeteg mindenhol, CD-k szanaszet, ruhak szanaszet...ahh nem is irom le. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bar Egerben "cserepedtem fel" a Bikavert kulonosebben nem kedvelem, viszont a Tokaji a vilag legjobb bora az en konyvemben.
-
tiv83us
veterán
ivott mar itt valaki kozuletek marokkoi bort? Tegnap ittam belole egy szep adagot, faszan ereztem magam semmi gond nem volt, csak orom meg bodottag. Alszok 10 ora hosszat es most vagyok kurva reszeg. Hat fuck again.

-
tiv83us
veterán
Jo, tudom hulyen hangzik

Kinda Furesz 4 spoiler, ne olvass tovabb ha nem akarsz, de tudom hogy akarsz
Par napja vettem meg DVD-n a Saw IV-et es annak az elejen mikor boncoljak Jigsaw-t, a gyomrabol kikapnak egy kis kazit, ami ugy latom viaszban volt es ugy is nyelte le es csodalkoztam, mert mikor Kévés Pali hanyt a buli utan, meg a betont is kimarta...
-
tiv83us
veterán
A viaszt szetmarja az emberi gyomorsav?
-
-
tiv83us
veterán
5 perc mulva indulnom kell egy szobaba egy csaladnak segiteni a csomagokkal, akiknek tegnap halt meg az 5 eves kislanyuk. Egy elmenynek nezek elebe b@sszameg...
-
tiv83us
veterán
Vazze kellett nekem Mass Effect-et vennem Xbox360-ra, ki lettem turva a tv elol...

Asszem elszaladok a Wal-Martba es veszek meg egy tv-t..brb.ps: Pont nekem is egy ilyen not sikeruk kifognom, aki Jedi, meg RPG rajongo
-
tiv83us
veterán
Nah joejt mindenkinek, 5-re ismet melo...
-
-
tiv83us
veterán
Ecsem he, mar a kinaiak is begozoltek.
Bementem ma kinai etterembe Cichken Chow Mein-t turni, melle termeszetesen az elmaradhatatlan fortune cookie.
Benne ez all:"Avoid Gambling, It Is Going To Bring You Bad Luck"
Erre alatta kisbetuvel:
"Your lucky numbers are: ...".
Well fuck you, and your lucky numbers /ezt mar csak en gondoltam hozza.../
Vazze, vagy en vagyok hulye, vagy a vilag hulye, mar a kinaiak is könszpiraszi thírin dolgoznak...

ps: Itt ulok a klotyon a laptopommal es a macskak folyton ramnyitnak. Ha az egyiket kibaszom, bejon a masik. Hat mar senkibe nem szorult etikett?

-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Vazze, belerepulok egy sarkanyrepcsivel a tolunk 5 blokkra levo 60 emeletes irodaepuletbe, hatha felkerulok Allah-hoz es adomanyoz 45-50 szuzet /lehetoleg tiniket rikvesztelnek, ha olvasod ezt kedves Allah/ es meg az eletem is elkezdodik. Marmint az igazi.
Na jovan, meg jon egy muszlim, en meg "alazom" itt a vallasukat, oszt levaltanak fogilisztava itt a ph!-n es ezentul csak a poltopikba irhatok es kizarolag a megujult fesztőrnek valaszolhatok...
Inkabb maradok ateista, Kidus meg hadd harapdaljon.Ps: Ahogy olvasta a postomat, megutott es kiment cigizni

-
tiv83us
veterán
ui: Jovan lehet voltma', de meg mindig kurvajo

ui: Kidus harapdalja a mellbimbom, nemtudok irni...

-
tiv83us
veterán
Ma este is csirke volt...
-
-
tiv83us
veterán
Dogojjon meg aki feltalalta a szelet.
Ps: vmi otlet, mi legyen a vacsora mara? /papirkas csirek no thx/.
-
tiv83us
veterán
Ha megvedesz a szomszedaimtol...

Errol jut eszembe
-
tiv83us
veterán
Baxatok meg, mekkora fulest kaptam
Meg a tollakat is hozzam vagdostak. Mostmar azon sem csodalkoznek, hogy amig lefurdok, megmergezi a csirkemet...
ps: Tudom, nefurgyek le...
-
tiv83us
veterán
- Boborján, neked mi a kedvenc kajád?
- A Zebéééd!Naszoval te csak fozzed azt az ebedet, en meg majd este bemazolom a buradat, mert most egy kicsit... ugy nezel ki, mint aki rosszul adta elo a show-t a didi barban es megdobaltak a fejet paradicsommal...meg egy kis banannal is
-
tiv83us
veterán
A Joker halott

-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
"6 eves koromtol Fradista vagyok /attol fuggetlenul, hogy az utobbi evtizedben szegyen amit muvelnek /veluk/..."
Tudom, szegyen az egesz,
Nem, hogy megmenekultetek a bantol, de vendegeim vagytok mind egy uveg pezsgore fejenkent. Szemelyesen atveheto nalam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Crazy man: Nem eszek lefekves elott, a sort meg most kicsit hanyagolom, nagyon felpuffaszt. Inkabb ha alkohol kell, akkor egy-ket pohar bor. Vagy egy jeg dupla viszkivel

Kidus szereti a sort, de o kb 48 kilo es megiszik egy heten egy fel uveggel. -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kedves Huncucssegu Pajtasom! Te meg sosem ereztel "magadnak" egy csapatot sem? En pl 6 eves koromtol Fradista vagyok /attol fuggetlenul, hogy az utobbi evtizedben szegyen amit muvelnek /veluk/, de mindig is az en csapatom lesz es ha nyernek, akkor "nyerunk".
Evvan
crazy man: Az osszes sor az enyem, en dietazom, ugyhogy abszolutli no sor egy darabig. Sajnos hatalmas sorhasat novesztettem az elmult evben...

/Tegnap lemertem magam, ismet mazsa ketto...es nem egeszen izom...
/
/Na jo persze az is, de azert sok a felesleg na
/ -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Szanaszet b*sztuk Wisconsin-ban a Green Bay Packers-t ! Oh yeah, oh yes!!! Megyek iszok meg /egy kis 2%-os tejet/.
-
tiv83us
veterán
Idiitoa reszeg hgavero0m csiklandozza az orrom es a honaljam es asziszi kirayl ...
Sorry Everyone -
tiv83us
veterán
GO GIANTS!
-
tiv83us
veterán
Meg semmi sincs veszve, leverjuk a fakin csomagolokat...
-
tiv83us
veterán
Go Giants y'all bitcheees!

Ha nem nyerunk akkor az egesz OT bandat 7 napos banra teszem
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akkor allj kint az utcan -24C-ban 10 orat maszk nelkul es akkor rajossz miert csinalok ekkora dealt egy kis hidegbol..
Ps: halott szezon van, se kocsi, se meleg

-
tiv83us
veterán
Na kellet nekem beirni, ki is tort a weather-haboru

Ps: amugy azota is csokken a homers.
-
tiv83us
veterán
kurv@picsa... -14C, "szellovel" feels like -24C. Reggel 7
Dogojjon meg Kentucky
-
tiv83us
veterán
-
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
En imadom a lobalozo noi csocsoket, csak mivel rendfenntarto lennek vala eme topikban, a lebego csocsok pedig nem eppen illenek vala oldalunk imazsaba, igy kenytelen vagyok azokat a csecseket kiszippantani /kizarolag a topic feluleterol ofkorsz/.

-
tiv83us
veterán
Jo reggelt y'all.
Megyek alszani.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De hulye nom van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mert kritizaltam, hogy egesz nap csak egy gepet pruntyogtet mig en osszefagyok a -15-ben