Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
Hat ez kimaradt az bisztos:- ) koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
mellik filmre gondolsz?
udv
neduddki
p.s amug semmi mellcelzas nem vot, csak gondoltam a nagy buzizas koben en maskep guvok elo:- )))
-
neduddki
nagyúr
HI!
Balti breko-breko!!! Csutorok fel7, tancokyany nem lesz mert ma vot, csak a masmijjen beallitasu haverja;- ))) meg mindig huzzak el otthonrul???:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
hi!
:- ))) koszonom, nekem az eredeti van meg Tavolibol meg Zsoldos rajzaival;- ) /meg meg azon kivul 2 mas kiadas, vikingbol is van elso/ amugy ezt konyvben kell olvasni /leglabbsi nekem:- )/
Feladast nem rossz, Ellenpont zsenilasi, elleben a holatak...val nem birtam zold agra vergodni /a valamikori Krusper uccai Univerzum antikvariusm tutaja is elmondta, hogy mikor Zsoldost megkerdeszte errol a kovenyrol h/at nem kapott pntos vlaszt /ha jol emlexem, regen beszeltunk mar:- (/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
Nem tom mennnyi a lemaradasod, de ha akrsz vhonan jonni vedd elo kotelezoket es ragd vegig, amugy olvasss mindent ami a kezedbe kerul asztan probalj nemi nivosabbat beletenni, egy ido utan ragyusz hogy mit erdemes elovasni es mit szerecc.
udv
neduddki
p.s. olvass Rejtot mrt szorakoztat, olvass Vernet mert kepzeletet l, olvas Gardonyit, HUxley, Zsoldos Petert, Devenyi Tibor, Dane Tibor, Molnar Gabor, Szechenyi Zsigmond, Isaac Asimov, Jokai Mor, .... / es ki gun eszembe/
meg mittom en meg mit //Olvas Lesli-t is hogy meglasd 2-3 kovny utan sablont!
Es ha egyet:
Zsoldo Peter: Tavoli tuz /elozmeny Viking visszater /erdemes/, utozmany Utolso kiserte /kihagyando// -
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
apeh es vpop emlegetese a mai ifokbe ninfo skoroben rossz omennek szamit:- )))
udv
neduddki
mod: nekm meg revizorom van es egy ojjan nyomtato akar latni amit en 10 eve lattam utoljara a koltozes elott amin en nem voltam itt mert versenyszferasztam:- ))) amugy a nyomtato koltozes utan mar allitolag nem vot sehol, de addigra muig engem visszahivtak addigra biszto snem:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
JA hogy aszt allitod ma nem is hasznlajaaa, nefenne erroo ne is tittsam:- (((
udv
neduddki
p.s. :- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
HI!
Kedves Forumtarsak!
Inditvanyozom hogy azonnal inditsunk gyujtes nagyrabecsulot Kukuc forumtarsunk megsegitesere neminemi anyagiak fromajaban, amjjnek hejjes felhasznlasarol is megfelelo modon gondoskogyyunk a nyugati aluljaro lewhetosegein beliuk!
Maradok 10teletelel
egy Cocialsin erzekeny
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
kiszrosszcsonty mire nem gondolsz huncuka kis agyadban:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
A soforoket meg tedd hozza!
kb 6-7x voltam a "itt dgolok meg hivjatok rmentot de azonnal mert itt pusztulok el" stadiumban
GYun eszmebe: a nyugatinal multkor felszalt a buzi gyerek a 4-6ra , a Novel nem mertunk egymasra nezni, de annyira rohogtunk mar hogy az oktogonnal mar allig birtunk leszlni:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
Kukuc meg a pincerlanyok.... ehhhhh....:- (((
udv
neduddki
p.s. : - ))))
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
3x piros 5x kik
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
HI!
1.oszt ki az a Orsi???
2. oszt merol nevezete, hogy tema???
udvneduddki
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Felhivtam ket esmerosom aki szinten csaladhi hazban lakik es megkerdesztem Toluk a havi gazfogyaszrtas merteket es kozotem a sraccal, na szeritnen itt ment el az eltkedve az egesz haztol.
Aki nincs hozzaszokva egy haz koltsegevel az nagyon meg tud lepodni. de szerintme a lakasban lakok nagy reszenek lil a kode nics egy csaladi haz ktsg-jerol: - (udv
neduddki
mod: az en rezsiktsg-im is igencsak a vegletekbe tartoznak szeritnem na nem a pozitiv oldalom, de eszt olvashattad is:- )
-
neduddki
nagyúr
HI!
es jollakot?:- )))
udv
neduddki
mod: amugy csak teknosom van es az sem kigyonyaku, de a 17 kajahalaval nem ket ora alat vegezm hanem kb 10 perc alatt:- )))
amugy meg mondom hogy itthonikara vagyok kivancsi es azert forint mert azt a legegysazerubb megadni nem kell szmaogatni ossze vissza, es azt a legkonnyeb az eletszinvonalhaoz merni akar sajat akar atlagbert nezunk, vagy ne agy isten szentsgtoro modn a lokalis gdp-hez hasonlitcsuk -
neduddki
nagyúr
HI!
En mar elogyuttem leglabb vmijjen adattal most rajtatok a sor hogy viricsatok.
Monyuk Kalandor hasonlo adataira lennek leginkabb kivancsi akar igy forintositva is, nem azert mert zsebeben aarok turkalni hanem mert kivancsi vagyok, hogy mennyir eredmenyes a enrgiavisszafogo modja /itt koborolsz vhol?:- )/
Amugy errol gyun eszembe egyik haverom aki eddig teglapitesu hazbal levo lakasban lakott szuleivel havi 50m3 gazval /hideg is van naluk mint a fene :- (/, most elkeszul;t a hazaval es 3 honap utan sikitva hiv, hogy csak fagyelkerulesre van allitva a futes /281K/ es 3-4 honapp alatt lecsuszott 100m3 gaz, hogy ez hogy eljhet, pegoi meg igazi tel sem volt???:- ((( asztan elmagyaraztuk neki:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
Mire gondolsz Ga'zsi???:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
hI!
Hat ezendolgozik sok ember es probal kihozni vmi ertlemes meroszamot:- ) /lasd se az isew se new nincs szakmai korokon belul ismerve abszolut sten a gdp, ami asztan a kogazdaszaok szerint ugyszamolnak ahogy akarnak, kornyezetgazdasszok szerint meg pont a lenyeg nincs benne/
faknal meg az abaj hogy globaliusan sokkal tobb esik aldozatul mitn amennyit ultetnek /de akar sokkal szukebb kornyezetrei is ertendo/:- (udv
neduddki
p.s. igen en si vetjkezvagyok mert tiszta tolgybol csinlatatom a butoraim nagy szeret, me nem jo nekem a muanyag?: - )
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ezert mosndom, hogy nem uj dogokat ken felfedezni, hanem hasznaljuk az okologiai labnyomot oleg sokat dolgoztak rajta a ket kanadai mert sok mindenre nem tudsunk mit mondani, peldaul a tomegkozlekedesre leginkabb az sajat utaskm/ossz utaskm szorozva vallat energiaigenyevel.
Amugy meg a komplex godokodas ugyanugy elvarja hogy beszamold a ababszurdum telefonbeszelgeteseid globalis kovetkezmenyeoit is, maivel megint nem tudunk mit kezdeni:- (udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Naszongya:
viz+gaz+vill+kozos+tv+telef /eseti kiadasok nelkul/
2003: 282k
2004: 269k
2005: 284kudv
neduddki
mod: ebbol levonni a nem vagynehez E-sithetot es megkrresni az aktualsi arakt es mingyamevan na jo a tomegkozlekedesem nem konnyen E-sitheto, pedig az is egy lenyeges elem
-
neduddki
nagyúr
HI!
HAt ha jol tevedek en ezt mar egeszen regn felvettem a diszes bandanak akkornagyon csendbe vota, meg a tobbiek is/ha jol tevedek allpr vot szo a eletcikluselemzesrol is:- )))/
udv
neduddki
p.s. nekem ez evrol evre megvan /rezsi/ lassan meg lehetne csinlani a tavajjit is mert ma mindek kigyutt /vmikor neki is esek remelm a het masodikfelebn akad ra ido: - )/
mod: mongyuk azt fejbo tom, hogy az ablakcsere 2/3ra csokkentetee a teli gazt, ki is szamoltam, hogy az akkori arakkal 50 ev aalt terulne meg:- ))) /teremszetesn nem azert csinatam, ill. untam hogy tul nagy a szil a lakasban, de ez egy 120 evesablaknal ma csak megbocsathato vot naaaa:- )/
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
burger felejtos:- ( azon gondolkoozm hol ettem jot: mariot hotelben bisztos, es amimeglepo vmellik kinaiban is egeszen finom vot az akafa elejen h ajol tevedek sajna ma bezart /de ott vot a legjobb brokkolis marha is amihez eddig szerncsem vot: - )/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Beno imagya:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vettem 2 Kyo 1750est az egyikebn 13k a masikban 30k oldal van:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Maj mador vaz o telor
Se szo maj new blu dzsinsz
Maj fader vaz a gemblinmen
Don in nyu orlinszudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
ha valoabn uber a kipe akkor lehet hogy az otthoni /par honapja vett/ 72es tomsont cserelem le reaja, de mar +10ert megkertek:- )
udv
neduddki
p.s. kukuc: genge kezdo:- )
mod: metz-en meg nem volt:- ))) de nem tom, hogy ebben mi van /love ugye filipsel gyartatott, de metz-ro nem tok semmit:- (/
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA meggyuttem a Macsakkarul:- ) jo vot:- )
DE ha nekem vki aszongya 20 eve hogy Kalapacsot meglatom illen deszkakon akkor kirohogom, majd foldet szorok hamvaira, erre ma mit latok???:- )))udv
neduddki
p.s. az meg csak hejjel kozzel megszoktuk, hogy vagy 10 eve nem latunk a monten havat, nem hogy ketmeteres hofalkak /nem oke, de beletorodtunk:- (((/ erre most mingya elsirom magam Sweden, es murvas verseny, HAT A NAGY LOhiomatagot:- (((
-
neduddki
nagyúr
HI!
vAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mod:
udv
neduddki
p.s. lehet hogy megvan az uj teflonom???:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
26 celsius fokban polarpulcsi kell ennek a fa\zosseguek mer kulomben nem bir ellnei szbad elg alatt:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
MEgvan lx platform! bof
amugy lehet hogy nem csak en ertekem igy???:- )))
felteve hogy felemetes angol tudasom nem hagy cserben:- )))
"name has been used on a number of different automobiles. The most recent is a large rear-wheel drive station wagon introduced in 2004 for the 2005 model year. This new Magnum is Dodge's first car to use the new Chrysler LX platform, shared with the Chrysler 300 (of which the Magnum is essentially a wagon version) and the Dodge Charger. " idezetr a fenti linkroludv
neduddki
mod: amugy ha mar a gm-et emlegettem ott ugye az volt a beoszta, hogy a sevroljet a nepauto a buik az elegans kozpeosztaly az oldmobil meg a videki kisvarosi csaladapak autoja volt de attol az auto meg ugyanaz a megflelo es /teremszetesen/ elvart designek kozott
-
neduddki
nagyúr
HI!
Figyeelk sorold a valos kulomsegeket amikre az elozomben nem tertem ki
ez amugy ojjan minth a valamikor k-platfom autoik kulon autoknet erteklened.
de annak valoban orulnek ha aszt megmondanad mi a gyari kogya ennek a platfoprmanudv
neduddki
mod: aze k-platfrma mert arra meg emlexem a regi idokbol, de ha kutakodnek, valszeg a gm berkeibol is elotudenk huzni vmit a camaro-firebird parosn kivul:- )
amugy meg kb ez mar megestt a Relisys tl966? /ha jol emlxem/ Neovo K19 es Acer 1931? /ennelsi fenal a nev nehzseg esete / :- )
Tibikam itt vota mar akkor???amugy mint ma egyszer kitertem az en szememben ez a polo clsasik - cordoba / s40 - carisma esete
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat latom amr elfejtetted hogy mi is az a trabatn meg a varnyu:- )))
udv
neduddki
mod: de felvilagosithacc a kulomsegekrol kivancsian varom:- )))
mod: ijjenekrol a kedvenem a polo cassik es a cordoba esete az esmereoksnel, cordobat nem vettek mer szar spanyol de a polo-je kiadtak egy normalis auto arat, majd masfefel ev mulva sikitva menekultek belole:- (
de kb ugyanez a carisma s40 esete is:- ) -
neduddki
nagyúr
HI!
V an ijjen soorzat eldobom az agyam!!!:- )))
kosziudv
neduddki
mod: imdb-n nicsn ijjen sorozat:- (
amugy az autora gondolsz, attol meg hogy mast irnak ra attol meg az szmaomra az:- ))) /sajna le vagyo mar maradva hpgy cehipari kodkent emlgessem oket:- (/amugy nem az volt az ahol mar igencsak nag szazalekban merci alkatrezek is megjelntek?
azon filozok hogy a vw /kovetve a bmw merci hagyomanyokat / millen vizentuli gyarat vesz meg, mad ad tovabb jokora presztizsbuktaval?:- ) /vagy egyszerun a porse vasarolja fel a vw-t:- )))/
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest