Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Új telefon, új élet, új nők. Majd meglásd.
Nem gáz, minden újdonságnak, minden apróságnak örülni kell. Mert ha egy új telefont nem tudsz értékelni, akkor lehet hogy mást sem. Én szeretem élvezni a dolgok értékét, nem cserélgetem le őket hirtelen. Ragaszkodom mindenhez ami körülöttem van. Nőhöz is tenném, de nem hagyják. Jó fej vagyok, jópofa, komoly is tudok lenni ha igény van rá, Nem mondanám magam műveletlennek, emberileg értékelve semmi nagyobb hibám nincs. Önző is csak azért vagyok, mert nincs kivel megosztanam magam. Külsőre talán nem vagyok úgy kigyúrva mint van Damme fénykorában, de azért férfiasan tökéletes vagyok. Meg szerény is.
Na ezek úgy tűnik együtt nem kellenek egy nőnek, mert különben minden ujjamra jutna egy muff melegíteni téli napokon. De egyelőre én is énekelhetem, hogyaszondja:
"Három mérő fekete mááááák, jajj de régen, fogtam p.inááát
A múlt nyáron fogtam egyeeeet, majd megette a kezemeeeet.."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bolondember: bizonyám, így lesz

Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)