Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen idegesítő (már-már frusztráló) bír lenni, ha kiderül, hogy nem is ért az ember annyira valamihez, amiről azt gondolta?
a mai napig azt hittem, hogy úgy-ahogy be tudok lőni egy linuxot. aztán most kiderült, hogy igen, ha az a linux deb alapú. ha a legelső disztibúció (aka. slackware) származéka, akkor meg vagyok lőve.
ráadásul elég érdekes problémákkal terhelt disztribet sikerült feltenni (egymást kizáró hiányosságok), és a végén 3 óra szenvedés után kénytelen voltam feladni. a win legalább nagyjából egységes.
ez nem jelenti azt, hogy itthonról is repül a linux, csak egyszerűen sikerült (sajnos) még egy helyet találni, ahol a leírás ellenére nem használható (egyszerűen és kényelmesen). kegyetlen az élet.
(hogy ezt miért nem blogba írtam...)
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest