Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen idegesítő (már-már frusztráló) bír lenni, ha kiderül, hogy nem is ért az ember annyira valamihez, amiről azt gondolta?
a mai napig azt hittem, hogy úgy-ahogy be tudok lőni egy linuxot. aztán most kiderült, hogy igen, ha az a linux deb alapú. ha a legelső disztibúció (aka. slackware) származéka, akkor meg vagyok lőve.
ráadásul elég érdekes problémákkal terhelt disztribet sikerült feltenni (egymást kizáró hiányosságok), és a végén 3 óra szenvedés után kénytelen voltam feladni. a win legalább nagyjából egységes.
ez nem jelenti azt, hogy itthonról is repül a linux, csak egyszerűen sikerült (sajnos) még egy helyet találni, ahol a leírás ellenére nem használható (egyszerűen és kényelmesen). kegyetlen az élet.
(hogy ezt miért nem blogba írtam...)
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Robotporszívók
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest