Hirdetés
Aktív témák
-
jeges
senior tag
tudom, h ezt a jogos moderálásba kellene, de igazából sztem kicsit túlmutat a dolog azon a topikon.
sz'al ez bökte meg a szemem: Bővebben: link
látva az utcsó hsz-t, elgondolkodtam, h vajh mit is jelent ez, majd megnéztem az alapelveket, amiben nem találtam erre vonatkozóan semmit (persze lehet, csak az én figyelmemet kerülte el vmi)
láttam, nem is egyszer hasonló okok miatti topikzárást, esetleg ban-t, de alapjában véve tisztázatlannak tűnik a helyzet.
1. mit jelent vajon az ''egyeztetés''?
2. honnan szerez erről tudomást a moderátor, mielőtt zárná a topikot? (esetleg van vmi lista, vagy mailen egyeztet?)
3. lehet-e vajon egyeztetés eredménye, ill. előre átgondolt stratégia az, h vki nem banner-rendszerben akar hirdetni, hanem kifejezetten a fóumon? (lehet, kicsit lassan jár az agyam, de tkp. még jobb is lehet fórumon hirdetni, mert a kiskereskedő hirdetését valszeg hamarabb észreveszi a már banner-undort kapott egyszeri júzer)
4. honnan tudja az egyszeri júzer, h a fórumon megjelenő hirdetést cég v. magányszemély adta fel? (persze tapasztalatból mindenki gondolhatja, h ha vki egy 6 oldalas, zsír új, garanciális cuccokat tartalmazó listával áll elő, az nem gépet akar cserélni)
+kérdés: kell-e azt a júzernek tudnia, h ''ez itt a reklám helye''? milyen jogforrások szabályozzák ezt a területet?
5. jól gondolom-e, h a fórumon jelenleg is vállalkozóként v. vállalkozásként működő, de magánszemélyként hirdetést feladók mind-mind egyeztettek azért, h ne zárja a topikokat vmelyik moderátor?
6. ha felmerül a gyanú, h vmely hirdetés mögött vállalkozó v vállalkozás áll, milyen forrásból lehet ellenőrizni? a linkelt hsz-ben a mod. a tel.könyvre hivatkozott (ami rendben is van), de persze más néven a hirdető egy, a vállalkozásba be nem jelentett telefonszámmal ''visszajöhet''. ez esetben már nem zárják? ilyen egyszerű lenne a megoldás?
7. ha ez a tevékenység tiltott, nem kellene ennek az alapelvekben szerepelnie? persze, az alapelvekben az sincs leírva, h a nap keleten kel fel, és nyilvánvalóan a kft. jogos érdekeit sérti az ilyen tevékenység, de legalább lenne precíz hivatkozási alap.
nem kötekedés vagy ilyesmi, csak elgondolkodtam, meg persze a kiváncsiság...
jóreg egyébként mindenkinek
Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest