Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Igazából én se bánom hogy abbahagytam. Ami a lanokon ment... 9 war letol, 3-4 óra alvás és utána megint tétmeccsek játszása majd döntő. Segítségünkre volt a kávéautomata, kóla, szőlőcukor és csoki (egész boltnyi). Aztán mindig akadt valaki, aki miatt csak második hely.

Qauke közben elaludni? Szégyen!

-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én régen akár 4 CoD wart is letoltam úgy, hogy max pisike meg kakika volt. Az durván 6-7 óra, de rosszabb esetben több.
Persze nem kis szinten toltam, de úgy döntöttem ELÉG. Most lehet újrakezdeném, de nem olyann sok játékkal.
Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gambit
őstag
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én tavaly csináltam meg az A-s jogsit. Az autós jogsihoz képest egy séta volt a parkban. A kresz és a forgalmi vizsgám között mindössze 3 hét telt el. A rend kedvéért mondjuk nálunk is megvágtak pár embert találomra, de nincs az a célirányos szívatás, mint amit az autónál tapasztaltam.
-
Szőrös
veterán
válasz
AMDpower/
üzenetére
erre a totyikra gondolsz esetleg Bővebben: link ?
-
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/
üzenetére
hmm nemi erdekesseg, remelem en nemvagyok ilyen game kozben

Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
A Ligetben. elvileg Csomoron van, de szerintem inkabb Kistarcsa

Mondjuk sajnaltam, hogy nem votl 40-41-es. Mikor hogy, altalaban normal cipokben ezek a jok ram. De felprobaltam egy 43ast, na mondom fel centivel nagyobb a labamnal, sebaj. Volt mar adidasom, es eddig ugy vettem eszre, hogy a 42es a pont jo ram beloluk. Majd ha ugy hozza az ido, veszek fel bele vastagabb zoknit.
tobbnyire kislabuakra <40 illetve 43-44esben volt.
[Szerkesztve] -
válasz
AMDpower/
üzenetére
Ezt pl. a Bővebben: link [ Miért moderálunk? ] topik, KovacsUr és localhost által beírt hsz.-aiból ötlöttem ki, illetve lesaux egyik bejegyzése után, amit most nem találok -pedig belinkelném.
faster:
Gonoszkodj csak nyugodtan!!! Én azt tanultam, ha v.mit nem értek, akkor kérdezzem meg, tehát most így teszek!
Egyébként amit írtál, egyik fülemen be, másikon gumi...
Mindenkinek (kivéve faster
):
köcce a segítséget
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Na igen arra az előlapi panelra nekem is fája fogam, ugyanis nekem még a régi tipusú van
és az fehér. A szép ezüst fekete házamhoz nem igazán megy. De megpróbálok tőlük rendelni, hátha küldenek. Ígyis tönkrement benen a mikrofon csatlakozás, nem tudom hogyan... Meg az egyik szegmens nem világít.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Apogee: Summit + Body Theatre ''4.1 csatornás'' fülhallgató + CBOX előlapi USB/audio/smartcard olvasó kimenetek + kerekített IDE kábelek!
Zenith: Apogee + IEEE-1394a Firewire + IDE RAID+spdif +sata!
Midkét lapom volt/van
ja Bővebben: link
Nekem távirányító nem volt még, mert az enyém, nem ultrás lap még
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Izé, azért ha nem lett volna a PH! :

és az a közösség, aki segíteni akar, 
akkor jó sokára jöttem volna rá. szóval oylan a ph, mint egy jobbféle, sőt a legjobb manual pages
Most is a ct hangkeltője muzsikála fülembe a fülesemen. Én nem vettem észre , hogy sokkal jobblenne a soundstrom (otthon az van az asusban, de eddig csak gond volt azzal is, nem tudtam jól összelőni az 5.1 hangfalammal. )
Egy zenith lapot (ami nekem is van) 10-12 körül megkapsz használtan. Nekem nagyon beváltak a chaintech lapok
Nem vennék sosem mást. (egyszer vettem (asus) meg is jártam vele)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Hát igen, ez a dolog nekem is vérciki
De ugye, azért nem olyan égő?
Vagy igen?
Ezért nem emrtem eddig az a7n8x lapot sem visszavinni garba, égne a pofám, ha én lennék/vagyok hülye, és beállítanék azzal a lappal, azt nem lenne baja, vagy, ami még rosszabb, én állítottam el valamit
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Enyhén szólva vöröslöttek.

Nem vennék sosem mást. (egyszer vettem (asus) meg is jártam vele)
De ugye, azért nem olyan égő?