Hirdetés
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
![[kép] [kép]](http://laptop.media.mit.edu/images/laptop.jpg)
Meg aztmondjak hogy szegenyek a szelsoseges allamok
A kepet pls egy mod torolje idovel, szegeny modemeseket inkabb kimelnem, de ezt nemlehetett kihagyni -
AMDpower/
senior tag
Nah igen, ezert is inkabb csak neha neha neten publicozom vagy war.., de legalabb 10 ora ido kihagyas.., mar nemigazan birom az egesz ejszakas dolgokat.., egyszeruen turelmem nincs mar a dologhoz.., hivnak fiatalok is warozni.., de nemtudjak sajnos megerteni hogy egyszeruen en nembirok 10-12 wart lejatszani egy huzamban.., oszinten ertelme sincs.., tavaly is teljese kimerultseg miatt vesztettuk el a vlt-t azota megtanultam hogy tobbet olyat soha..

MOD.:Ah mar az minden volt csak nem quake, (probalom kimenteni magam
) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Mostanaban mas fuggosegben szenvedek, allando neten valo radio hallgatas a betegseg neve.., radiodeejay-rol mar nemigazan tudok leallni
, nemigazan akrok nevek szerint reklamot csinalni, de birom a reggeli show-t es a delutanit.., behalas neha
-
AMDpower/
senior tag
Hat lanpartyn mi is kiterunk neha a hitunkbol es 10 ora cs, mindezek utan egy kiados generals, szoval legalabb 25-26 ora eberseg, de persze kozben cigi, pisike, kakika, hatalmas strategiai megbeszeles, eves, cola fogyasztas rekesz szamra..., szoval nem mint egy elmebeteg, hogy meg csak felsem allt, mostanaban mar idom sincs igazaban annyit jatszani, de oszinten nem is banom..

-
AMDpower/
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
''Végkimerültségbe halt bele szerdán az a 28 éves dél-koreai férfi, aki 49 órát játszott folyamatosan egy internetkávézóban.'' szvsz joljart az internet kavezo..., bar nemtudom mekkora reklam lehet helyben, hogy egy ember ott hal meg, mondjuk az sem semmi, hogy olyan jol erezte magat, hogy 49 oraig nemvolt kepes otthagyni.., azert nemsemmi.., ensem vagyok semmi cs kozben de 1 2 ora folyamatos utan mar majd halalra unom magam.., bah elkepeszto..
De pont egy sc miatt meghalni, legalabb valami utos cs vagy quake![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Bővebben: link
Erdekes oldal
, Foleg a szavazasok! -
AMDpower/
senior tag
Nemtudom erre fele az emberek mennyire szoktak radiodeejay-t hallgatni, de eleg gyakran szoktak jatszani egy bizonyos, royal stilusu zenet, melynek nagyreszt a szovege abbol allt, hogy ''raining down'', ennek a bizonyos zenenek kellene nekem a cime es eloadoja!

Esetleg nemtudna valaki eteren segiteni?
Nagyon megkoszonnem!
Valaki nemtudja esetleg, hogy mely topicban lehetne kerdezoskodni ilyen temaju zenekrol?
Ha joltudom volt egy bizonyos, ''nemtudom a zene cimet'' topic.., de nemigazan talalom sajnos..
-
AMDpower/
senior tag
Lassan olyan erzesem van, hogy kikell allnom az LG 52*-es meghajtok becsulete mellett, foleg a mai eset utan!
Hat mivel minap megholt az lga lapom, igy kenytelen voltam vissza allni k7-es platformra, an7 es 2,5-os barci, igen am, de sehol egy atkozott win xp cd.., ah mondom nem igaz.., ekkor talaltam csodak csodajara egy szepseges agyonharcolt kb 1 eves cd-t.., ah tiszta heppi voltam.., erre xp cd-be boot .., samsung dvd iro semmi.., megsem latja..,es ugyanugy vincsi bootol tovabb lep.., nee nemigaz, hat parszor proba feladtam, akkor most egy szepseges plextor cd-iroval probalkoztam igen am.., o felporgette de fajlok masolasanal legalabb 20 hiba, nem olvashato fajl es tarsai parszor proba feladtam, ekkor jott egy philips 52*-es cd-rw ugyszint ezek a tunetek.., de bootnal is inkabb csak szenvedett vele.., sok proba semmi.., lassan mar az agyam elborult.., ekkor talaltam itthon egy 52*-es lg-t nemigazan fuztem hozza sok remenyt.., de hat mondom proba szerencse, erre beteszem boot tokeletes, sehol egy hiba semmi..., xp 16perc alatt fel es tiszta boldogsag.., azthiszem tobbet egy rossz szot nem ejtek az lg-vel szemben!
-
AMDpower/
senior tag
Ma gondoltam leulok kicsit hosszabban gepele mar csak dolgozni is, es netradion most hallottam eloszor a sziget reklamjat
Az abban szereplo zenenek nemtudja valaki a pontos eloadojat es cimet?
-
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/
üzenetére
hmm nemi erdekesseg, remelem en nemvagyok ilyen game kozben

Bővebben: link -
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nah igen ez az amit ensem hinnek, gondolom tul sok a sikkasztas vagy korrukci mar cegeken belul is, es ugye a feltuno bevetel kiesest valamire fogni kell

De ez a duma igazan alaptalan.: '' a softver kalozok altal megcsapolt evi kieses''.., mikor aki igazan rajongo koztuk rengeteg tini marcsak Torres Danika peldaja is, egy ujonnan kiadott lemezt rengetegen veszik.., nade lehet epp arra nem gondoltak, hogy az ujonnan kiadott lemezek avagy Torres Danihoz hasonlo felkarolt starok ontottek el a piacot es az igenyesebje oszinten nem kivancsi ra.., es inkabb marad a regi jolbevalt zeneknel mert igazan mar ujjat nemtudnak alkotni a mostani zeneszek sem.., de lehet en latom rosszul a dolgot.. -
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem nem a PHxxx tagoknak semmi moderatori joguk nincs ahogy nekem sincs, moderatori joguk egyedul a moderatoroknak van!

-
-
AMDpower/
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
AMD vs Intel ide vagy oda o most a cel.:
Bővebben: link
MOD.: kicsit nagyra sikeredett a kep
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Hat nemigazan ugyertem, egyszeruen intel vagy jobban mondva asus nagyon felspacizte a lapjait es hat....

Intel oldalan pedig jonnek a dualmagos vadallatok HT-vel ami ket hardveres es ket nevleges processzort jelent..., igaz addig meg jon egy lap valtas is
, de most azthiszem maradok intel parton, de az an7 vs 2,5-es barci parositas megvan mellette mert amd-tol nemtudok szabadulni
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valahogy ugy!

-
AMDpower/
senior tag
Akkor ujabb pont a chaintech mellett

En mar K7-es vonalon nemigazan tudok velemenyt nyilvanitani foleg azert mert K7-en belul is csak NF7 majd AN7-em volt egy 2,6-os mobil barci mellett amit most levalltott az LGA775(adataim) de en annyira nemerzek nagy sebesseg lendulest, talan a lap nyujtotta bovebb lehetosegek azok fogtak meg igazan..
Hat azthiszem lappal kapcsolatban pedig le is zarom a szavazast tul sok erv szol a chaintech mellett, foleg hogy 6,5k-ert be is tudom szerezni, csak egy a gond, hogy oem, de legyen ez a legkisebb.
Huh tenyleg nezegettem en a chaintech oldalat, hogy mi minden joval megaldja a lapjaikat.., esetleg egy listat tudnal mondani hogy a tiedhez pontosan mijart?
Megkoszonnem
-
AMDpower/
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hat nemtudom ezzel a ring topiccal en ugyvagyok, hogy inkabb kerulom sokak szerint ha pl a hardver piac kapcsan valaki altal megsinylek egy biznict..., akkor nyugodtan hivjam ring topicba es rendezzuk le.., nah de itt jon az hogy miert inteligens az ember..., azert szerintem egy ilyen tema meg ha en is vagyok a karosult nem a nyilvanossag ele valo.., van telefon, mail, szemelyes talalkozora lehetoseg bar az utobbiuhoz gerincesseg is kell!

Nameg igazan en azt nemertem, hogy miert kell minden aprobb hulyesegen osszekapni.., nekem neha az ilyenszintu dolgok mar meghaladjak az inteligenca szinten
-
AMDpower/
senior tag
Szerintem nem, mivel te magadtol rajossz a hibara, igaz kicsit idobetelik
(jaj de szivtelen vagyok tudom).
Tenyleg latom neked is chaintech lapocskad van? Mennyire vagy kibekulve az integralt hangvezerlojevel? Lehet eleg hulye kerdes de mindenkit ezzel zaklatok mostanaban ismerosomnek kellene osszedobni valami konfigot de nagyon vacillalok, hogy inkabb fektessunk draga an7 soundstormjaba vagy eleg a csodas cmi hang is
Hat ha nemvagy biztos magadban szerintem eloszor bios reset, es ha ugyis rakoncatlankodik a dolog akkor nyugodtan vidd ivssza gariba!
-
AMDpower/
senior tag
''user error''

Emlekeztet az elmult szervizes evekre.., akarhanyszor viszagondolok egy par gyakran visszatero vendegunkre kulonosebbnel kulonosebb hibajelensegekre csak mosolyra fakadok, bar volt mikor mar hulyenek neztek vacsoran mikor eszembejutott valami, pl router konfigolas kapcsan es en majd szakadtam a nevetestol magamban, mondjuk lehet nem kellene
-
AMDpower/
senior tag
-
AMDpower/
senior tag
Tényleg fizetős lessz az MSN osztol?

Aktív témák
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Windowsos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

utanajarok a dolognak!