-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ne feledkezzünk meg valamiről: portrézásra keres üveget.
50 (ekv. 81) mm alatti portrézáshoz nagy bátorság kell, mert a lányok igen nagy pofonokat tudnak osztogatni amikor meglátják magukat a hordótorzítást produkáló üveg után... ]
Kivéve persze, ha csak az üvegnek megfelelő célfeladatra használja. 
Én Canon 35/1.4L-t használtam a 40D-n és amikor portréra próbáltam nem volt túl barátságos: bele kellett mászni vele a portréalany arcába, amitől "tészta" képe lett...Skippeltem is gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
50 (ekv. 81) mm alatti portrézáshoz nagy bátorság kell, mert a lányok igen nagy pofonokat tudnak osztogatni amikor meglátják magukat a hordótorzítást produkáló üveg után... ]
Kivéve persze, ha csak az üvegnek megfelelő célfeladatra használja.