Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Utólag mindig könnyű okosnak lenni, az ilyen "aki hülye, haljon meg" hozzáállás meg elég visszataszító számomra. Az első DSLR gépem egy Nikon D50 volt, 18ezer expóval hirdette a srác, két hónap múlva néztem meg, 33ezer volt benne (tehát minimum 13-at elcsalt belőle). az optikák is a leggagyibbak voltak, az egyikről szintén utólag derült ki, hogy nem ugyanolyan, mint amilyet hirdetett.
Magamra vessek? Persze, fogalmam sem volt, hogy mire kell figyelni, és végül nem is jöttem ki belőle rosszul. Nem is ez volt az egyetlen eset, amikor átvertek, az én hülyeségem miatt is...
Ugyanannyira kockázatos ebayről venni, mint itthonról - akit itthon is nehezen vágnak át, azt onnan sem valószínű, hogy át fogják, akit meg itthon is könnyen, az meg ne íbéjezzen.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs