Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viragdani01
üzenetére
Érdekes. Még azt is be tudom állítani, hogy ha olyan számról jön a hívás, ami nincs elmentve a névjegyzékbe, akkor automatikusan bekapcsoljon a hívásrögzítés.
-
válasz
viragdani01
üzenetére
Pedig nekem még Pixel 7-en is működik a hívásrögzítés és a Pixel topik alapján eddig mindenkinek. Megzavarta a Pixelt a spanyol kiruccanás.
-
mhydas99
őstag
válasz
viragdani01
üzenetére
Ha a delikvens amugy is a google termekeit hasznalna, akkor igazad van. Viszont sokan szeretjuk a Samsung sajat tarcsazojat, Nevjegyeit, Naptarjat, Note alkalmazast, jelszokezelot meg a bongeszot. Ezek mind nagyon jo appok es nem olyan fapadosak, mint a Googlee. Ezek kozul meg a tobbseg kulon nem toltheto le csak Samsunhoz jar.
Egyebkent igazad van, teny hogy Samsungokon a Samsungos appok fent vannak, ha valaki nem akar egyet sem hasznalni kozuluk akkor feleslegesen vannak fenn es sokat nem lehet torolni, csak tiltani. Ellenben mas gyartok sajat keszitesu appjaival, a Samsungoke talan magasan a legjobb mind kozul. Tudom elfogultnak hangzik, jonnek majd a megkovezesek.
Samsunggal inkabb ott a gond a Pixelekhez kepest, hogy az AI funkciok miatt rengeteg tarhelyen terpeszkedik. Most koltoztem at minden appommal Motorolara, telefonon tarolt egyeb adataimmal egyutt es a tarhely igy alakult: Samsung: 105 GB, Motorola: 71 GB. Talan ha 7 appot nem masoltam at a regirol, mert mar nem hasznaltam (egyik sem volt nagy, sot). Egyebkent kb. 175 (ami amugy 223)van feltelepitve.
-
válasz
viragdani01
üzenetére
A hívásrögzítés biztosan nem működik? Mert nekem 9a-n igen.

-
mhydas99
őstag
Az van, hogy megint beut a gyartoknak a sokeves termektamogatas es a kotelezo eves megjelenes atka.
Legjobb vetel most a Pixel 8a. Masodik legjobb a 9a. Mondanam, hogy harmadik legjobb a 10a, de a sima 9 meg jobb
Hat na...A Gorilla Glass 7i meg papiron nagyon karcallo, de mast sem latok a neten, mint hogy mar attol karcolodnak, ha az ember csak ranez...Pixel A szeriara KOTELEZO kijelzovedot tenni mert tornek es karcolodnak ha az ember nem kisbabakent vigyaz rajuk.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Bloatware és app duplikációk nélküli szoftver miatt én személy szerint inkább ezt választanám, mint a Samsungot.
-
Ricardo
titán
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Picit kompaktabb, és talán beltéren, gyors mozgás esetén jobb fotók.
-
Kecskedémon
lelkes újonc
Van ami miatt érdemes ezt venni egy Galaxy A56 helyett?
-
Ricardo
titán
Elolvastam a tesztet. Ezek szerint ha akamera is számít akkor az A szériát el kell engedni.
-
válasz
viragdani01
üzenetére

-
A kijelző-teszt táblázatban tévesen 10-bit szerepel, a valóságban 8-bites a panel (16 millió szín szerepel a Google Store oldalán is). Tehát igen, ez egy kicsit fényesebb Pixel 9a panel a Samsungtól.
Példamutató vállalás a 7 éves support, de a 8 GB RAM nagyon kevés lesz 2-3 év múlva.
-
A Telekom-nál és a Yettel-nél vásárolt Pixel telefonok is függetlenek, ha valaki ezt nem tudná.
-
Zsolt,72
senior tag
"Tizedmilliméterekkel lett vastagabb és keskenyebb az idei modell, ennek hála a hátlapi kamerakettős tökéletesen belesimul a műanyagba"
Ez kifejezetten tetszik benne.
-
30z.Samu
titán
"és amíg van készleten, érdemesebb azt venni."
Így tettem hétfőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hat na...