- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ovecs
senior tag
ŐŐŐŐ ma jött vkitől pénz név nélkül, kérem jelezzen az illető
1825 ft
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok!!!
szóval le szeretném cserélni a vkártyámat ati 4850-es és 4870-es közt gondolkodom, de a tápomat nem szeretném lecserélni az 1 fsp 400-as
mire elég ez a táp. -
Balinov
titán
Nyugdijas tortenet:
Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és
bepillantottunk egy
kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy
egy
közterületfenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna
bele
a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass
már,
köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős
állampolgárra
is." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor
lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy
feljelentést,
hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután
szarjankónak
neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az
ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről.
Akkor
lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje
egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis
busszal
jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis
kalandot,
hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi
korunkban.
. -
Paul119
addikt
Én már ott el vagyok veszve hogy mi az anyám háta közepe a dedikált én nem dedikált
-
Balinov
titán
Ovecs,
figyu, nem valoszinu, hogy holnapig lesz kocsim, igy nem tudok kimenni ertetek a repterre, viszont kimennek eletek a Busáras-ra, tudod ez a "videki" buszpalyaudvar a Connoly vasutalomassal szemben, rogton az IFSC elejen. Nincs nagyon ertelme kibuszoznom, meg vissza, elkoltve 12 eurot az Airlink-re.
Gondolom meg emlekszel, a Departures-nel honnet indulnak a dublin busz jaratai (kijossz az ajton, vigyazz a fotocellara
) es rogton balra. Gyertek a 747-es jarattal, az a Busarastol indul es oda is erkezik. Ott varlak Titeket, ha nem gond. Egy telszamot adhatnal privatban,meg majd kuldom az enyemet is.
Ja, szel es esoallo cuccot hozzatok, mert itt hetfo ota szar ido van, sokszor esik, meg 2 napja eleg eros szel van. Mikor Malahide/Portmarnock/Howth-ra mentek, kifujja a szart is beloletek, ha ilyen marad. Idojarast itt nezzel, ez be szokott tobbnyire jonni.
udv
Bali -
ovecs
senior tag
Srácok aki még nem utalt, az légyszi a hét folyamán intézze!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #7482 üzenetére
Besült?? Hát... nem fogok mosolyt csalni az arcodra. A legrosszabb verziót írom le, ha nincs szerencséd:
-főtengely csere
-dugattyúkar
-vezérlés
-szelepek
-víz, olajszivattyú cseréje
Ez akkor érvényes, ha minden tönkrement.Ha nagyon gáz, akkor jobban jársz, ha veszel bontottban 1 motort külső alkatrészek nélkül és azt rakod be! Abban az a rizikó, hogy nem tudod az előző tulaj hogy használta, mennyit futott.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7484 üzenetére
Hát akkor ez nem volt túl jó nap számodra.
Az nyém sem csúcsszuper. A tyúkok az iroda egyik felében kocsmahangulatban, már csak a sör meg a szotyi hiányzik. Én meg a másik felében tele melóval... majd kifolyik a szemem.... ehh.. faszkivan a sok lusta lump munkatársnőmtől.
Amúgy milyen idő van kint / milyen várható? -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7480 üzenetére
Valami ilyesmi megoldás lesz talán:
"az IWneten nem fognak serverek futni, csak azon keresztül megy a matchmaking, ami olyan mint a l4d-ben van, tehát benyomod hogy quick game és betesz vki mellé random, vagy választhatsz pályát hogy arra keressen egy random játékot. persze haverokhoz lehet csatlakozni, de olyan nem lesz, hogy x klán y servere éjjel nappal megy mostantól, mindig akkor indul 1 game amikor valaki elindítja, a saját kis otthoni netjén, ahogy ez a konzolokon is megy."
-
Balinov
titán
csak tartanank mar ott. peldaul azt sem tudom, hogy jon-e 11-en vagy csak 2 het csuszassal. Ahonnet elorendeltem egy arva betu se jott meg,hogy csuszas lesz vagy sem. Remelem nem, es mire visszajovunk Parizsbol be tudom lokni a lemezt a dvd olvasoba.
Egyebkent ez a szerveres dolog erdekes. Kedvend S&D HC szerverem a 1Para oldala szerint ok inditanak MW2-es S&D szerot...bar ott aki jatszik annak origije van altalaban.
-
SipiBcs
őstag
No erre kíváncsi leszek, bár nem vagyok tisztában a dedikált szerver pontos jelentésével.
Rang, tudás szerint fog berakni egy-egy szerverre a steam?? Had döntsem már ÉN el, hogy kivel és hol szeretnék játszani.
Van egy olyan érzésem, hogy a kalózkodás miatt szeretnének abszolút ellenőrzött kereteket adni a multinak...Ez még rendben is lenne.... no de kérem...
szvsz gőzük nincs, hogy mit és hogy fognak még kiadni... csak a szájukat jártatják... Így nézve: lehet nem véletlen, hogy sem az sp-re, sem a multira nincs demo!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7469 üzenetére
Akkor nem sokat mentetek még vele
.
Kiflee: nem sokára kiderül majd,hogy mennyi lesz az ára.
Ezt olvastátok már?
"A soron következő hírnek a szerverhosztingok nem fognak örülni. Folyamatosan szivárognak ki az információk a Modern Warfare 2-ről. Köztük az is napvilágra jött, hogy nem adják ki a szerveroldali fájlokat ( nem lesznek dedikált szerverek), hanem az IWnet fogja hosztolni a játékteret a többjátékos módhoz, így a fejlsztők az egész játékon folyamatosan rajta tarthatják a kezüket. A másik dolog, hogy a játék totálisan a Steam rendszere alatt fog működni, tehát beigazolódni látszik a múltkori gyanúnk, nem az Evenbalance által fejlesztett Punkbuster, hanem VAC gondoskodik majd a játék tisztaságáról. A különféle pályacsomagok elérhetősége a játékba lesznek beépítve, ha minden igaz talán abból tudjuk majd letölteni és telepíteni őket. Ezzel sajnos azt is el kell fogadnunk, hogy nem lesz lehetőség custom pályák és modok készítésére. A versenyképes játék lehetősége is még függőben van. Privát meccsekre azonban lesz módunk. Arról, hogy egy szerveren hány ember játszhat majd még egyelőre nincs hír. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztői mindent megpróbálnak elkövetni a tiszta játék érdekében. Vége a törtkorszaknak? Úgy vélem, hogy egy teljesen új kapu nyílik a Call of Duty történelmében, mely már erőtelejsen hajaz a konzolra. Jó ez nekünk? Az még a jövő dolga..." -
Balinov
titán
olyan 13000 km-t gyurtunk bele Majus ota. Februarban volt muszakin, siman atment, nem volt semmi baja. Ilyen gondja nem volt meg akkor sem, mikor megfordultunk vele Magyarorszagrol, az ilyen hofok gondok kb 1 honapja jottek elo, azota hutoventillator csere volt. Nem tudom, lehet a termosztattal nem volt valami rendbe, de most mar mindegy, gyanitom sokba fog ez nekunk fajni.
remelem kesz lesz, mire Ovecsek jonnek csutortok este, kulonben busszal kell kimennem ertuk a repterre
-
Balinov
titán
Na a budos kurva eletbe az olasz autogyartasba, reggel lerohadt a rohadt punto az M1-en munkaba menet.Megint a vizhofok,fust jott hatul (nem tudom, hogy kekes=olaj vagy feher=viz), docogtem autoszerelohoz a kulso savban 80-al 5-ikben, erre 3km-re a szerelotol egyszercsak megallt a motor. Hat en tobbet olasz autot sose
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7460 üzenetére
Nem nagyon találtam erről infót,csak ezeket :
"Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
Ez egy értesítés kérési lehetőség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd"
"Figyelem! A feltüntett ár tájékoztató jellegű, változás esetén minden előrendelőnk a megjelenéskori végleges áron fogja megkapni a játékot." -
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Már kevesebb mint egy hónap és itt a Modern Warfare2.Gondolkodik valaki az eredeti megvételén?Azt hiszem én előrendelem, itt most 9990Ft-ért lehet előrendelni.Bár ez is változhat :"Az ár várható ár, a megjelenésig még változhat." Rendelt már így előre valaki játékot? -
ovecs
senior tag
A legújabb részlet 1823 ft /fő
Kifli, Piri, Sipi , Gyerpi és Paul
Mindenkinek elküldöm priviben a számlaszámom, akinek van korábbról tartozása, azoknak a pontos összeget is.
Légyszi szerdáig intézzétek, mert ma volt a fizetési határidő, remélem azért nem kapcsolják ki a szervert ha hétfőn fizetem ki. -
ovecs
senior tag
Eddig Kifli, Piri és Sipi jelezte, hogy beszállna a bérlésbe. Gondolom Gyerpi és Paul is.
Ha nem sikítotok akkor nincs infóm... Sikítsatok!!! -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7445 üzenetére
Én most a főtengely szíjtárcsával jártam meg.Már egy jó ideje csörögött valami a motor környékén főleg amikor beindult a légkondi.Kb egy éve lett cserélve a főtengely szíjtárcsa mert a régi már szar volt.A szerelő szerint megint azt kell cserélni.Meg is rendeltem az újat.Este meg hívott a szerelő,hogy kicserélte de a csörgés megmaradt.Kicsit kiakadtam,csodálkoztam is,hogy egy kb 12000Km futott szíjtárcsát már cserélni kellet.Nagy nehezen megtalálta,hogy az előző szerelő amikor a vezérműszíjat cserélte akkor rosszul állította be a feszítő görgőt.Szóval feleslegesen cseréltem szíjtárcsát.Szóval buktam 45eFt-ot
.
-
Balinov
titán
nem is a kuplunggal van bajom, ismeros mondta, aki majmot vesz, vegyen neki banant is.
A kuplung az okes volt, szukseges volt a csere,nameg a fent emlitett 5700km-es tura elott alltunk.Az ilyen aprosagok, hogy mikor hazaertunk vele, par izzo kiment. 205-nel anno bura lekap,kicserel, 5perc szintidovel volt, itt egyedul nem birtam kicserelni, at kellett szembeszomszed autovillamossagi szerelo ismeroshoz gurulni 4 kezesre.
Nekem a gondom az olyanokkal van, mint a kiszakadt tengelyu hutoventillator (jo, ezt olcson megusztam bontottbol 70-ert munkadijjal) vagy ez a beszart kuplung fo munkahenger. Erre utobbira azt mondta a szerelo, hogy ilyet meg nem latott eletebe, pedig a Punto erre eleg nepszeru, kb mint otthon a golf
-
PyroS
senior tag
-
Balinov
titán
halistennek, orulok neki!
ja, kepzeld, kedvenc autoszerelom ismet megszabaditott 150€-tol...kuplung fomunkahenger...volt rajta egy repedes,elfolyt a folyadek, es ezert a vegen szinte nem tudtam mar valtani, mikor eldocogtem a szerelohoz...olasz kocsink tobbet nem lesz, az ziher..
-
gyerpi
aktív tag
ja már rég nem a P4-esem van csak elfelejtettem átírni Dual core E5300-as már az
Más
sajnos nem tudom az idén a bulit meg tudom-e szervezni
amint láthattátok alig voltam gép előtt és még mindig sok a dolgom vagyis meg tudnám szervezni, de csak kb november közepe felé érnék rá vele foglalkozni vagy elhalasztottjuk tavaszra is nekem mid1
ha jó a november jelezzétek -
Balinov
titán
ment PM, Ovecs, na nem a szerverrel, a jovo hettel kapcs
-
ovecs
senior tag
Aki szeretne fizetni a szerverbe az hamgos sikitással jelezze!!!!
Hogy tudjam hány emberre kell szétosztani az összeget!!!!! -
SipiBcs
őstag
Nagyon határeset az a táp.
Balinak rossz tapasztalata van, nekem viszont abszolúte jó. Sapphire HD4830-at hajtok teljes megelégedéssel. Annyit olvastam róluk, hogy az enyém tunningolva megfelel egy 4850-nek és nem megy a hőfok 50 fok fölé, míg az egy kisebb fajta kazán. Pici plusz lóvé és inkább HD4870.
-
Balinov
titán
Black Edition, ugyanez mint ez a 70-es csak szimpla tapcsati van meg 4850 gpu.Az accelero twinturbo hutes mar az asus 70-esen figyel.
-
Balinov
titán
ezt nem ajanlom, Gyerpi! Hasonlo megoldasu a hutese, mint az asus 4870-eseme, amin mar 2x fekudt le a gyari hutes (most kaptam egy zsir ujat, de atraktam a Force3D 4850-rol a TWinTurbos hutest.
Tenlyeg,nem kell az a Force3D 4850-est? Ovecs el tudna vinni Magyarorszagra okt. vegen, csak egy normalis hutest kell raraknod.
-
gyerpi
aktív tag
ehhez elég 400-as fortron táp ?
-
SipiBcs
őstag
Érdekesek az infók, érdekes lesz a multi. Ezeket átolvasva ebben a formában valóban pub multi lesz. Kíváncsian várom!
Az biztos, hogy ha valaki sok időt tölt el a servereken, akkor nem feltétlen az ügyessége számít, hanem, hogy milyen lehetőségekkel a tarsolyában szaladgál. Csak nehogy ez a sok-sok minden elvegye a kedvünket tőle...
De minden bizonnyal kitalálnak majd war módot is, ahol tényleg a skill számít.
-
PyroS
senior tag
Egy kis Modern Warfare2 multi infó.
-
ovecs
senior tag
Srácok megérkezett a következő számla, mivel lejárt a szerver bérlése. Sajnos nem állok túl jól anyagilag mostanában, ezért jelezzétek, hogy van e igény a szerver további bérlésére. Ha van akkor a követkkező hét közepén mindenki utalja el a pénzt, és akik tartoznak azok a tartozásukat is. ( Sajnos az előző 2 bérleti díj rá eső részét még nem mindenki fizette ki, őket priviben értesítem)
Szóval akkor aki szeretné, hogy menjen tovább a szerver az jelezze, a hétvégén le kell fixálnunk, hogy jövőhéten el tudjuk intézni a dolog anyagi részét.
-
gyerpi
aktív tag
helló !!!
szóval kérdés
hogy lehet egy országon belül szabályozni valamit ami uniós előírás minden tagállamban - konkrétan a gariztatásról van szó
konkrétan Magyarországról van szó mert vettem 1 hajszárítót a Tesco-ban ( philips márkájú úgy hogy nem valami szar) az asszonynak és mikor pecsételi le a biztonsági őr ( mert nálunk Szlovákiában az információnal valamilyen eladó vagy valaki hasonló emberke végzi el) azt mondja, hogy 1 év a gari
hát mondom hogy hogy hisz uniós előírás szerint mindenre 2 év ( vagy én tévedek)
- hát erre csak 1 mondja ő
nem értemMagyarország valami külön állam az unióban ?
-
athomi
veterán
-
-
ovecs
senior tag
Gyerekek este legyen már valaki rajtam kivül
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #7399 üzenetére
A háború viszonozzák, fegyveres konfliktus, két vagy több nem illő szervezetek, amelyek célja a átszervezésével szubjektíve kialakított, geo-politikai kívánt eredményt. In his book, On War , Prussian military theoretician Carl Von Clausewitz calls war the "continuation of political intercourse, carried on with other means." [ 1 ] Című könyvében, a háborús, a porosz katonai teoretikus Carl von Clausewitz kéri háború "folytatását politikai közösülést folytat más eszközökkel." [1]
War is an interaction in which two or more opposing forces have a “struggle of wills”. [ 2 ] The term is also used as a metaphor for non-military conflict, such as in the example of Class war . A háború kölcsönhatás, amelyben két vagy több szemben álló erők is támogatják a "küzdelem a végrendeletek." [2] Ez a kifejezés is használatos, metaforát nem katonai konfliktus, mint a példa osztály háború.
War is not necessarily considered to be the same as occupation , murder , or genocide because of the reciprocal nature of the violent struggle, and the organized nature of the units involved. [ 3 ] A háború nem tekinthető feltétlenül ugyanaz legyen, mint foglalkozás, gyilkosság, vagy népirtás miatt kölcsönös jellege miatt heves küzdelem, valamint a szervezett jellege az érintett egységek. [3]
A civil war is either a dispute between parties within the same nation (such as in the English Civil War ), or else a dispute between two nations that were created out of one formerly-united country. A polgárháború vagy a felek közötti vita az azonos nemzet (mint például az angol polgári forradalom), vagy pedig a két ország közötti vita, hogy ki jött létre egy korábban egyesült ország. A proxy war is a war that results when two powers use third parties as substitutes for fighting each other directly. A proxy háború az a háború, hogy az eredményt, amikor két hatalom használatát harmadik felek helyettesítő harcok egymást közvetlenül.
War is also a cultural entity, and its practice is not linked to any single type of political organization or society. Háború is a kulturális szervezet, és a gyakorlat nem függ össze egyetlen típusú politikai szervezet, vagy a társadalom. Rather, as discussed by John Keegan in his History Of Warfare , war is a universal phenomenon whose form and scope is defined by the society that wages it. [ 4 ] The conduct of war extends along a continuum, from the almost universal tribal warfare that began well before recorded human history, to wars between city states , nations , or empires . Inkább, ahogyan az már a John Keegan az ő története a háború, a háború egyetemes jelenség, amelynek formáját és hatályát határozza meg a társadalmat, hogy a bérek is. [4] a háború folytatására is kiterjed mentén egy folytonosság, a szinte egyöntetű törzsi háború, hogy kezdődött előtt jól rögzített emberi történelem, a háborúk közötti város államok, nemzetek, vagy birodalmak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest