- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5301 üzenetére
hmm...a meló elég sok volt,több,mint amire számitottunk,elég jól ráment a szombat,este 6-kor végeztünk...
de azért persze voltunk szétnézni,TERMÉSZETESEN fürdeni az óceánban(ami nem volt különösebb gond,mivel a szálloda kb.10m-re volt a parttól
csak le kellett slattyogni a partra egy törülközővel...
),nagyon szép hely,klasszisokkal jobb minden szempontból a görög tengerpartnál,sajna még más tengerpartra nem tudtam eljutni ezen kivül
,hétvégén majd természetesen dobok fel képeket
sajna ez a hetem sem igazán úgy alakult,mint ahogy szeretném,mert itthon is sok a meló,játszani pl.fel se jutottam...remélem megúszom a hétvégi melózást,és le tudunk pár kört zavarni a brigáddal,mert már hiányzik,remélhetőleg már a 4850-es karim segedelmével...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest