Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hunor:
Na szóval tegnap este kipróbáltam a Zalman füles.Lehet,hogy csak placebo hatás de nagyon jól lehetett hallani minden kis neszt a játék alatt.Rendesen szólt a térhangzás bár ebben az Audigy 4 is sokat számíthat.Szóval nekem bejött ez a combo.Igaz ez elején nagyon furcsa és szokatlan volt de már megszoktam.
-
ovecs
senior tag
itt egy link az előzőről kedvcsinálónak
: [link]
-
ovecs
senior tag
Valamint még valami!
A BWT lanpartyt szervez a hétvégére Visegrádra, és szívesen látnának minket is, akár 1-2 napra. Bővebb infó a honlapjukon: [link] -
ovecs
senior tag
Srácok, veszek új tápot, konkrétan ezt: [link] 12k -ért, decemberben pedig a túlórapénzekből beruházok egy 4850-re juhúúúúú.
Vélemény? -
PyroS
senior tag
Egyenlőre még csak tesztelni van nálam de szerintem marad ez.Jó áron adja a srác és korrekt is mert előbb kipróbálhatom.Furcsa még a hangzása,még war alatt sem tudtam tesztelni de filmek alatt jó hangja van.Holnap meg kapok egy Audigy 4 hangkarit azzal még jobban szól.Legalább is nagyon remélem.
-
PyroS
senior tag
Ja este már leszek végre.Megjött az új fülesem: egy ZALMAN ZM-RS6F 5.1-es kicsit még furcsa de remélem beválik.
-
PyroS
senior tag
Éppen most jelzett a Cd Galaxis,hogy megrendelhető a MW2.Azt hiszem,hogy egyenlőre kihagyom.A single miatt nem fogom megvenni,a multit meg úgynézem,hogy elb@szták.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7576 üzenetére
most olvasom, nem lesz lean-elés a játékban? a többiről nem is beszélek.
-
SipiBcs
őstag
Olvasgatom a CoD MW2 topicot. Néminemű csalódottság lett úrrá rajtam!
Most ezek alapján ha nem veszi meg mindenki az eredetit, akkor lőttek a klánnak.
Kérdés: ilyen feltételek mellett lesz e értelme a multit erőltetni!??
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha minden jól megy akkor estére meglesz az új fülesem.Már hiányzik a warozás
.
-
-
Balinov
titán
en is kivancsi leszek, hogy teljesit a huzott E2200 a MW2 alatt...kinez egy prociupgrade,mert tartok tole,keves lesz kihajtnai a 70-est.
Tegnapi war lehetoseget koszonom, jo szarul ment, kikaptunk, de orom volt ujbol warozni.
-
Boci_83
őstag
Igazából megvárom a cod6ot, aztán megnézem ott hogy viselkedik..? Aztán ha ott még tudok jól játszani, és meglesz a fix 125, akkor valószínűleg nem cserélem, de ha nem adja a fix fps.-t akkor komolyabban elgondolkodom rajta. Másik megoldás, ha szar lesz a játék, akkor úgysem játszok vele majd, és akkor az lesz a legolcsóbb megoldás..
Hunor: Ezt nem értem, mi nem bírja alap feszen?
-
gyerpi
aktív tag
erre kérek véleményt
-
Balinov
titán
keresztkerdes sracok, egy punto motorban a termosztat az a motor resze vagy valahova a hutorendszerbe van beiktatva?
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este bedöglött a fülesem
.Remélem minél előbb tudok egyet venni.Viszont addig nem is tudok játszani
.
-
athomi
veterán
lesz valaki ma este? csak azért kérdem, mert lenne 3 cod2-es csapattársam, akik szeretnének egy cod4 wart
rólatok meg tudom, hogy nem csaltok, így az első mehetne ellenetek
-
Balinov
titán
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy tegnap nem mentem warra amikor hívtatok, de bratyó épp használta a gépet.
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Sirandrish #50 üzenetére
-
ovecs
senior tag
Legalább 8 ig dolgozok, az esti lődözés elég esélytelen
-
ovecs
senior tag
Na skacok fasza hétvége volt!
Bali még 1* köszönjük nektek
Sajnos ma le kell húznom a cégnél minimum 10 órát, azért remélem estére hent - képes állapotban leszek, és lenyomunk valami klánt -
-
Balinov
titán
Jelentem Ovecs csalad rendben megerkezett tegnap Dublinba.
-
Balinov
titán
Tomi, amit tavaly decemberben vettem, azt alairom, hogy szar szeria. Nade amit 3-4 honap mulva Asus Germany szervizbe visszakuldve uj zsugat kaptam (mas S/N szoval tuti 0km-est adtak ujbol) es hogy azon ugyanugy 3 honapon belul beszart, ugyanugy...az mar nekem magas. Amit legutoljara kaptam 0km-est bolti uj keszletbol, azon meg 1 percig nem ment a gyari hutes
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7502 üzenetére
Nekem a HD3850-esen volt az az ovális hűtő, ami neked a HD4870-en. 1.5 évig használtam problémamentesen, a jelenlegi tulajánál most is problémamentesen megy. Lehet kifogtál egy szar szériát. Én inkább azért nem ajánlanám, mert egy HD4870-re nem elég, max. magas fordulaton.
-
gyerpi
aktív tag
még ilyet találtam csak ez használt
-
Balinov
titán
Gyerpi, Asus 70-esem hutese kisertetiesen hasonlit erre a zafir megoldasra, csak az a muanayag baszas rajta az mas formaju.meg emez alu szinre van fujva. 6 honapon belul 2x fekudt le rajta a hutes, mindketszer minden jel nelkul megallt (mint a Punto, bassza meg
).
Amikor ment akkor sem volt valami jo hatasfoka, nameg hangos is volt mint allatt. Most egy AC TwinTurbo figyel rajta
En dual slotos megoldasu hutoset vennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest