Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A nem kommentelek az nem a te letiplizésedre ment, hanem az esti warra... sztem még nem láttatok tőlem ilyet, hogy war végén csak: "köszi, jóéjt" mondattal lelépjek!

Azért nem kommenteltem már tegnap este, mert bennem volt 4 ser... és az alkoholos befolyásoltság rossz tanácsadó!
Nekem még annyira sem ment a játék, mint egyébbként bármikor máskor és azért az se high színvonalú. (ovecs aranyos volt, mikor emlegette, hogy pont az az 5 frag kellett a győzelemhez
)Ha emlékszel a játék elejére és hallottál bennünket, akkor azon morfondíroztunk, hogy milyen lesz a war, hisz ezúttal sem gyerpit, sem téged nem hallunk! Az utolsó látvány a TS-en az volt, hogy ki van kapcsolva a mic-ed, láttam az ikont. Persze ez nem azt jelenti, hogy utána nem oldottad fel a tiltást. Én nem emléxem rá, hogy hallottalak volna a B plantos dologgal..... ha jól rémlik, akkor team írásként olvastam, hogy miért nem rakják B-t, mikor tök üres!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)