- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ne irigykedj, hiába járok a néhány 4-5 évvel ezelőtti 0.5 Mb-es nethez képest 15 Mb-esnél, sokkal nem vagyok előrébb. Ugyanis a fájlátviteli sebesség csak egy dolog, a válaszidő meg egy másik. És nekem az utóbbi igen fontos lenne a netes játékok miatt. Lényegében most ott járok a 15 Mb-es netemmel multiplayer játékok terén, ahol 3 éve jártam az 1 Mb-essel.
Egy ideig mindig jó volt a net, ment stabilan, faszán, aztán a szolgáltató szépen emeli a sávszélt mindenkinél, aminek hatására esténként szarni megy az ember pingje. Most jött el a UPC-nél ez az idő, pedig eddig zsír volt. -
SipiBcs
őstag
Közben, hogy ne csak gonoszkodjak: holnap kezdek az új melóhelyen. Az AutoTrader nevű újság Békés és Csongrád - megyei képviselője lettem.
Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja! 
-
Boci_83
őstag
Elmentek most már mindannyian a csába! Itt nálunk sohanemlesz ilyen, most a max sávszél 5 mega ADSL-en, úgy hogy tiszta fos a netem, mert 2Km-re vagyok a központtól.

-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Társasházi program keretében a net ára 4k huf /hó
a 60 megás 5, a 120 megás pedig 6k/hó (persze a feltöltési sebesség is emelkedik ott) de hát szerintem ez is bőven elég bármire
Bali hétfőn kezdek az új helyen, ebben a 3 napban szabis vagyok, élvezem, hogy egész nap itthon döglődhetek... mondjuk holnap napközben elmegyek vásárolni, délután meg főzök valami jót, mondjuk egy babgulyást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja igen a 2. kép routerrel készült, mindjárt be üzemelem azt is a upc nethez, szal a pingem kicsit rosszabb lesz
-
ovecs
senior tag
Bekötötték az új netet:

Szerintem elég meggyőző

főleg ha összevetem az eredményeket a régivel:

-
Paul119
addikt
-
PyroS
senior tag
Boci_83: Nagyon Boldog születésnapot
.Booz : valamikor feljöhetnél TS-re dumálni
. -
Undoroid
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Szia!
Jót bizony!
Többet vártam Én is a javítástól!Jeleztem is a szakinak,hogy gáz van a vassal...szólt,hogy saját költségén kijavítja,ha visszaküldöm neki!Új kártyára most nincs pénzem és használtat nemigazán szeretnék!
Egy utolsó lehetőséget adok a javításnak -ha ez nem sikerül- a kártya megy a polc tetejére!Köszi a jókívánságot! 
* * *
Adtunk az ellennek rendesen!Jönni fogok,ha tehetem!Jelenleg egy nVidia 6200TC van a gépemben,de azzal semmit nem lehet csinálni!A hűtésének a hangja sokkal erősebb,mint a 3D-s " teljesítménye "!Gondolkoztam már azon,hogy írok egy post-ot a 3D Mark 06 topikba!Enyém lenne a negatív rekord ezzel a konfiggal!Megdönthetetlen!

-
PyroS
senior tag
Ovecs: Boldog névnapot
.Undoroid: jó kis játék volt
.Gyere máskor is
. -
booz
senior tag
boldog névnapot ovecska

-
Paul119
addikt
-
Balinov
titán
-
ovecs
senior tag
Na skacok bekrepált a fülesem, eddig ilyenem volt: [link] szerintem ugyanilyet veszek helyette most is
-
Paul119
addikt
lol

-
Paul119
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=vpdPSZB8A8E
hmm elég beteg

-
Paul119
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=ZNgYwDjveSA
-
PyroS
senior tag
Nem akarok beleszólni,de:

Amúgy én maradok az NVIDIA-ás oldalon
.Pedig volt már egy csomó ATI-s kártyám is. -
-
Paul119
addikt
Hali, ha esetleg valaki tud eladó jó árban lévő 5850 az jelezhetné, előre is köszi

-
athomi
veterán
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha esetleg valakit érdekel,Yako hirdeti a UD3P+Q9400+OCZ 2*2Gb 1150Mhz kombóját.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Éppen most próbáljuk a TS3-at Sipivel.Nagyon brutális
.Szerintem érdemes váltani
. -
Hivatalos közlemény:
Minden jelentkezőtől megérkezett az esedékes szerver bérleti díj.
Minden jogot fenntartok, mint többségi bérlő(+50Ft, direkt így számoltam)!

-
gyerpi
aktív tag
-
SipiBcs
őstag
Boci.... max MEDÚZA lesz belőled!

Más: kipróbáltam a TeamSpeak3-at. Kapott egy konzolos felületet, de alapjaiban a kinézet, beállítások nem változtak. A hangminőség sokkal jobb, tisztább. Azt írják a nálam okosabbak, hogy a felhasznált sávszél is csökkent a TS2-höz képest. Lehet egyszerre beszélni, nem vágja le a dumát. Mindenféleképpen komoly minőségváltozáson ment át.

Ha valaki szeretne rápróbálni, az ne tartsa magában!
-
ovecs
senior tag
Na skacok összejött a másik meló, márc. 22-én kezdek náluk: [link]

-
athomi
veterán
Szeró: 85.25.148.131:29971
-
Balinov
titán
nekem bejovos
-
booz
senior tag
mi ez az új kinézet eltévedtem bazzeg

-
booz
senior tag
minden oké leszámítva hogy nincs gépem és kezdek kétségbe esni emiatt
de lassan beruházok valami vasba nem nagyba csak amin a cod elfut full hd-ban 47colos tv-n 
-
booz
senior tag
hello fiuk lányok jönnék vissza de még kell vennem 1 masinát valami nem alapra gondolta azt még ki kell várni
remélem mindenki egyben van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.Sok sikert hozzá
.Kár,hogy nem tudtál beugrani de majd csak összehozunk valami össznépi banzájt valamikor.

Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja!

Tudod mi pénzembe került, hogy arra ne menjenek??

Egy utolsó lehetőséget adok a javításnak -ha ez nem sikerül- a kártya megy a polc tetejére!Köszi a jókívánságot!
Nem jártál ezzel a javítással szerencsével.... jobbakat cimbi!
Jó játék volt!Sajnos többször kifagytam,mert éppen akkor feküdt ki ismét a VGA-kártyám!Remélem,hogy hamarosan ismét csatlakozhatok hozzátok?! 

Remélem nem sértődtetek meg azért, mert 7-kor beírtam, hogy nem megyek warra. A csütörtök hosszú napom, 7 előtt érek haza, első a kaja, ezért nem mentem. Remélem nem sértettem meg senkit.